- Konu Sahibi mutluluk1234
şu elektirikli süpürgeyi açmak ölüm geliyor bazen açtıktan sonra herşey kolayda bide şu ütü....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu açmak için konu açıyorsunuz bazen
Aksama misafirlerim var ve kalkip toparlanmaya baslamam lazim.ama hala oturuyorum.
Bugn bi uyusukluk var bendede.
Bi baslasam gerisi gelicek.neyse ben kalkiyim en iyisi![]()
oooooo bn daha akşam eve gidip yemekti pastaydı mezeydi onlarla ugraşcam31 aralıkta tatil olsaydı keşke
aynen sana katılıyorum çalışıyoruz barii yarım gün olsaydı eve gidip yılbaşı yemeği yapicam ama hangi ara bilmiyoru:)
İnşallah işten erken çıkartırlaraynen sana katılıyorum çalışıyoruz barii yarım gün olsaydı eve gidip yılbaşı yemeği yapicam ama hangi ara bilmiyoru:)
bende bi süre çalıştım arkadaşlar işteyken öyle deniliyor evde olsam şşunu yaparım felan ama sürekli evde oluncada aman sonra yaparım hep biraz sonra diyorsun bir süre sonra sıkılıyosun yani ama tabiki de hem çalışıp hemde evinle ilgilenmek daha bi zor bazen öyle bi üşengeçlik oluyo ki üzerine yapışıyor resmen ama kalkıyorum şimdi evimi çokkk güzel temizleyecem sonrada bi duş bide kahve yaparım kendime ohhhhh gelin beraber içelim misssssssssssssss gibiii