- 28 Şubat 2020
- 176
- 172
- 23
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Ben yapmayali oldu 2 hafta3 gün önce yedik
Hosssssgeldin prenses artik dusunmek yok burda birbirimize destek.olucazzzİyi geceler kızlar, bu başlık çok iyi olmuşbu akşam eşimle ekmek yaptık, aslında tamamen eşim yaptı. Yoğurdu, şekillendirdi pişirdi mis gibi oldu. Bence artık evde yapmak en iyisi, özellikle de bu aralar. Şimdi yarın ne yapsam diyordum ki bu başlığa denk geldim harikasınız.
Bezeleri küçük küçük yap aç canım illa koca tepsi kadar acmana gerek yokBen kendim mantı açamam ki evdeki hazır olanı haşlarım.Dün makarna bugün mantı ey maşallah. hamurabi olacağız.
Bezeleri küçük küçük yap aç canım illa koca tepsi kadar acmana gerek yok
Hem o arada yorulup kalori harcarsin birazdeneyeceğim hemde zaman geçmiş olur evde
Hem o arada yorulup kalori harcarsin biraz
Coronadan sonrami böyle hep miÇok kalori harcıyorum evde temizlemediğim nokta kalmadı.
Nohut ısladım biraz pırasam da var ondan da bir sey yapmam gerek. Gerisine yarın karar vericem.Aynen öyle.
Yarın neler pişireceksiniz kızlar?
Evde kendi basima kahvalti yapamıyorum ben kizlar siz yapabiliyormusunuz bi rutin hakine getiremedim bazen yapiyorum hersey hazırlıyorum bazen hemen agzima iki bisi atıyorum yallaaah.
Yemek yaptikdan sonrada cok az bisi ondan yiyorum tamam aksama kdr beklerim
Coronadan sonrami böyle hep mi
Nohut ısladım biraz pırasam da var ondan da bir sey yapmam gerek. Gerisine yarın karar vericem.
Sarma bitti yarına bi tabak cıkar mı bilmemNohutu yazdım kenara
Sarma okudum yukarda senden onuda yazdım
Yok duzenli beslenemiyorum kendim kahvalti yapamiyorumm normalde arkadaslarla yerdik onlarida alamiyorum gidemiyorum biyere☹Ben tek başımayken de yapıyodum eşim işe gidip geliyordu arada 2 gündür gitmiyo onla daha çok yiyorum
normalde de manyaktım coronadan sonra elinde aceyle parka giden ayşe teyzeye döndüm
Sarmasi kac saat surer yemesi saniyelik mübarekSarma bitti yarına bi tabak cıkar mı bilmem
Sarma bitti yarına bi tabak cıkar mı bilmem
Yok duzenli beslenemiyorum kendim kahvalti yapamiyorumm normalde arkadaslarla yerdik onlarida alamiyorum gidemiyorum biyere☹
Sarmasi kac saat surer yemesi saniyelik mübarek
Aşkolsun. Icim arttı koydum dolaba yaprak koydum suya yarın bi daha saracam.Bana sarma vermemek için bitti diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?