BUGÜN EVDE NELER YAPTIN.MENUDE NE VAR💃

İyi geceler kızlar, bu başlık çok iyi olmuş bu akşam eşimle ekmek yaptık, aslında tamamen eşim yaptı. Yoğurdu, şekillendirdi pişirdi mis gibi oldu. Bence artık evde yapmak en iyisi, özellikle de bu aralar. Şimdi yarın ne yapsam diyordum ki bu başlığa denk geldim harikasınız.

Hosssssgeldin prenses artik dusunmek yok burda birbirimize destek.olucazzz bende yapmayı düşünüyorum ekmek.ama.bizimkisi eve geldiginde ekmek.almadan gelmez masalllah diyimde nyse o.ekmekler bitsin bende yapicam burayada resim atarim tarifde veririm

Evde kendi basima kahvalti yapamıyorum ben kizlar siz yapabiliyormusunuz bi rutin hakine getiremedim bazen yapiyorum hersey hazırlıyorum bazen hemen agzima iki bisi atıyorum yallaaah.
Yemek yaptikdan sonrada cok az bisi ondan yiyorum tamam aksama kdr beklerim

Ben tek başımayken de yapıyodum eşim işe gidip geliyordu arada 2 gündür gitmiyo onla daha çok yiyorum

Coronadan sonrami böyle hep mi

normalde de manyaktım coronadan sonra elinde aceyle parka giden ayşe teyzeye döndüm

Ben tek başımayken de yapıyodum eşim işe gidip geliyordu arada 2 gündür gitmiyo onla daha çok yiyorum

normalde de manyaktım coronadan sonra elinde aceyle parka giden ayşe teyzeye döndüm
Yok duzenli beslenemiyorum kendim kahvalti yapamiyorumm normalde arkadaslarla yerdik onlarida alamiyorum gidemiyorum biyere☹

Yarin ben kiymali manti yapicam kafaya koydum diğer arkadaslarada fikir olsun. Kiymasi olmayan patatesli nohutlu yapabilirrrr.
Sonraki gunde kurufasulye ve pilav yaninada cacik bayadir yapmiyordum iyi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…