- 19 Kasım 2016
- 5.567
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Taaam üstüne bastinnn tam.Ben bugün kadınbudu köfte yaptım.yanına da patates püresi ve pirinç pilavı ohhhhama yarına napacağım bilmiyorum
eşime sürekli ne yapayım ne yiyelim diyorum sen ne istiyorsan onu yap diyor yahu mübarek ben bilsem yapacağım zaten aklıma gelmiyor sen söyle ben yapayım Demi töbe töbe
Iyi oldu bu topik diger bu tarz topiklerde cok kaynaşılmıştı.Ben de bayadir yapmadim.
Hazir calismadigimiz bu günlerde calisirken erteledigim ne varsa siraya koydum yapiyorum :)
Sen yarın bir çiğköfte yoğurBende acibiner salcadina bayılırım aci biberede bayilirim acccc ben
Valla yazdigim.yere yaziyorum devam ederim.aslinda direk bakarim ama malesef te onceki bildirime.gidiyorum.oyle konuya bakiyorumGelen bildirimi farketmeyip acmazsan da birdah gelmiyor konuya gitmeden
Bendee o kol yokk yamulurumSen yarın bir çiğköfte yoğur
Hiim bilemedim ki canimValla yazdigim.yere yaziyorum devam ederim.aslinda direk bakarim ama malesef te onceki bildirime.gidiyorum.oyle konuya bakiyorum
Bende çok oldu yemeyeli alamayiz da simdiBendee o kol yokk yamulurumbide ben cigkofteden tiksintim yiyemiyorum fok severdim hagga ramazanlarda falan böyle orucluyken canim cekerdi esime derdim.alirdi bi tiksindimmm bidaa yiyemiyorum☹
Sen kedi mi arıyorsunIyi oldu bu topik diger bu tarz topiklerde cok kaynaşılmıştı.
Boswrrr canimm almayalim pek disaridan bişey iyice kotu gunler geliyorBende çok oldu yemeyeli alamayiz da simdi
Öyle maalesef, Şu dünya düzelsin de ağız tadıyla yerizBoswrrr canimm almayalim pek disaridan bişey iyice kotu gunler geliyor
Vallaa arkadaslarimla.kahveee içmeyi ozledim şükür dicem birdaha oturup kahve ictigimiz zamanÖyle maalesef, Şu dünya düzelsin de ağız tadıyla yeriz
Bugün Birşey yapmadım dünden kalan yemeklerim vardı zaten 20 lik diş çıkarıyorum başım yüzüm ağrıdan zonkluyor onun dışında haftasonu ekmek yaptım haşhaşlı revani yaptım eşim istemişti o bitti sonra saray sarması yaptım tatlıyı çok seviyorum eşimi de kendime benzettim 100 kilo çıkacağız galiba bu süreçten yarın da ne yapsam diye düşünüyorum çayın yanı tatlısız olmuyor tuzlu kurabiye tatlı kurabiye mi yapsam acabaherkese merhaba kızlar hayirli geceler aklimdan geçti dedim neden olmasın malum evden cikamiyoruz.Evde neler yaptik menude ne yemegimiz var kafamizi dağıtalım istedim. Burasi iyi ki var hadiii sizde gelinnn birlikte iş yapariz birbirimize yemek fikirleri veririz hadi bakalim hayırlı uğurlu olsun topigimiz ❤
Evet ya ama burda sahiplendiren bulamıyorum. Ilk olucak sokaktan da alamıyorum. Sütten kesilmiş yavru arıyorum mümkünseSen kedi mi arıyorsun
Yaaaaa 20 lik dış mi aman aman cikmasi bi ağrı çektirmesi ap ayrıBugün Birşey yapmadım dünden kalan yemeklerim vardı zaten 20 lik diş çıkarıyorum başım yüzüm ağrıdan zonkluyor onun dışında haftasonu ekmek yaptım haşhaşlı revani yaptım eşim istemişti o bitti sonra saray sarması yaptım tatlıyı çok seviyorum eşimi de kendime benzettim 100 kilo çıkacağız galiba bu süreçten yarın da ne yapsam diye düşünüyorum çayın yanı tatlısız olmuyor tuzlu kurabiye tatlı kurabiye mi yapsam acaba
Ohhh afiyet olsun cok severim patates salatasınıPatates salatası yaptım kendime annemle eşim barbunya yemeği yediler
Amin canım amin çok zor gerçekten Bende eşime marketten abur cubur aldırıyordum ama bitti eşimde almak istemiyor zaten hep söyleniyordu ben de kendim yapıyorum tatlıyıYaaaaa 20 lik dış mi aman aman cikmasi bi ağrı çektirmesi ap ayrıcok geçmiş olsun canım insalllaaah gecer dis agrisi cok zor bilirim☹
Ben cayin yanina ya cekirdek ya cips cok yiyorum bazen esim inat ediyor almiyor zararli die ictigim cayin tadini alamiyorum cipsiz
Ohhh afiyet olsun cok severim patates salatasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?