- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
ya inanki ben zaten skan bir insan degilim onu. yani sunu yapma bunu yapma asla dememsanırım bütün bayanların derdi aynı bence bütün sorunların bası bu ilgisizliklerle baslıyor ınsan nasıl davranacagınıda bilmiyorki böyle durumalrda acaba serbestmı bırakmalı yoksa ustune mı gıtmelı bu işin..ilgisizlik biz bayanlaın canını gerçekten cok yakıyor keske bi çaresi olsa
yarin arkadasi turkiyeye kesin donus yapacakmis, zaten git dedim ben ama suyunu cikardiarkadaşları çağırdığında,evlilik yıldönümünde bile bırakıp gidecek kadar ne yapıyolarmış acaba böyle? :44:
hep oyle yapmaya calisiyorum korece ogreniyorum simdi resim kursunada baslicamcanını sıkma bu erkeklerin hepsi evlenene kadar işte napıcaksın gülüm sende onsuz bişeyler yap sende ona zaman ayırma üzme güzel canını biliyorum biz kadınlar yapamıyoruz işte onlar gibi
ne kadar dogru yazmissin evli ama dulum diye, inanirmisin birak kocamin oldugunubence sende benim gibi kac kendini kurtarmaya calis canim bi 6 yil daha bosa gitmesin bak ben oyle diye diye 17 seneyi doldurdum evli ama dulum esini gine sen 2 saat goruyormussun ben hic goremiyorum sayilir ya bu deveyi gudecen yada bu diyardan gidecen gitsen bu sefer eline ayagina tutusur aman ben ettim sen etme bu sefer daha zivanadan cikar kursa gitmen cok hos nereye kadar sesiz sesiz adami yer bu erkekler ondan sonra biz bisey yapmadik ki derler kalbindeki sesi dinlemeni tercih ederim allah yardimcin olsun ins
Malesef erkekler bizim kadar ince düşünmüyorlar hatta hiç düşünmüyorlar..
Kütük aynıdır değişmez tersten okuncada "kütük"..
bir ara benimki de oyleydi..bana yorgunum cikamam der,arkadaslari arar hop hadi cikiyoruz..gelde dellenme.bu adamlar ulke disina cikinca mi boyle oluyor bilmiyorum..bir tembellik cokuyor uzerlerine.sadece ben degilmisim,arkadasim da aynisini soyledi..bunlar cete olmuslar:90:
ben artik dir dir yapmiyorum hayatima bakiyorum..
arada da bir de sirinlikle hallediyorum isimi napim baktim obur turlu kavga cikiyor
ilk evlendigimiz yil mutlaka her aksam yemekten sonra cikardik. yururduk yazsa cay bahcesine
giderdik oturdugumuz yerde baya kalabalik biryerdi.
kissa bir film alir izlerdik ne biliyim simdi kalmadi o gunler
aynen evde durunca basin disim agriyor diye yatiyor arkadaslari ariyor hoop kalkiyor
diyorum ya bazen gercekten hayatimda biri yokmus gibi hissediyorum.
bak simdi yine uyuyor horultusu burdan duyuluyor ya, evde kalincada bu sekilde yalniz birakiyor beni
ama boyle gitmez yani buna daha ne kadar katlanirim bilmiyorum.
en iyisi hic evlnememek hep flort etmek galiba, evlenince adamlar mutasyona ugruyor
sagol canim, bende kizim ufakken zorluk cektim simdi kizim 2,5 yasinda ve babasi yeni yeni sorumluluk aliyorslm arkadasım merak etme bence sen abartmıyosun ama arkadasların dedıgı gıbı kutugu neresınden okursan oku yıne kutuk tur ben 13 sneleık evlıyılm 2 cocuk annesıyım ama bırı 11 bırı de 1 yasında ınan cocuklarımı kendım buyttum desm kesınlıkle yalan olmaz aynen dedıgın gıbı evde oldugu zaman anca uyur zannetmeyınkı zaman gecınce sıhırlı degnek degecek duzelcek ben artık 13 sene sonra hıc bır seyın duzelcegıne ınanmıyorum vve hala kaynana poroblemım var yasım 31 ama ınan coktum desem bencede duzelmıyosa bazı seyler herseyı goze alcaksın ama turkıyede bu bıraz zor cunku genelde aıller bosanmaktan yana deyıl en azından benımkıler valla arkadsıım alah kolaylık versın butun bayanlara
Benim bir arkadaşım 4. evlilik yıldönümünde çok şiddetli bir dayak yemişti kocasından yemege gitmek istediği için. Odun bunların hepsi odun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?