- 28 Ağustos 2018
- 2.376
- 2.922
- 53
- Konu Sahibi greengirll
-
Aksatma, kendini de süsle, sofrayı da, bir de mum yakarsınız... malum elektrik faturalarına da zam geldiDimi çifte kutlama
Eşime dışardan yemek getir dicem ama sofrayı hazırlayayım bir de süsleneyim diyorum, nasıl?
Regl olduğumu ima edecek şekilde ki aslında söylemiştim bir iki gün önce altı kapalı üstü açık elbise giyeyim
Bi tasla iki kusss:))Haftaya da doğumgünüm var
Ya biz ilk gece de sevişememiştik var bizde bir gavurluk diyorum artık
Aman ya üç gün sonra yaparsınız ne olcakKutlamayı taçlandıracaktık ama kısmet olmadı
evlılık yıl donumunuz kutlu olsun oncelıkleKızlar merhaba, bugün evilik yıldönümümüz. Aslında güzel bir yemek hazırlayıp, güzelce giyinip (mini etek falan ehe ehe) eşime sürpriz yapacaktım fakat regl oldum ve aşırı yorgunum, çok yorucu bir hafta geçirdim ve tek isteğim uyumak, şuan da evde temizlik var zaten bir hazırlık da yapamayacağım akşama kadar. Tüm hevesim kaçtı açıkçası regl olunca planlarım suya düştüNe yapayım bana bir akıl verin, gaz verin
Benim de başıma gelmişti ben yine de süslendim püslendim yemekler hazırladım evde bi sürü mum yaktım televizyonda da şömine ateşi açtım ve müzik tabiki . Her şey yine de çok güzel oldu . Eşine masaj falan da yapabilirsinKızlar merhaba, bugün evilik yıldönümümüz. Aslında güzel bir yemek hazırlayıp, güzelce giyinip (mini etek falan ehe ehe) eşime sürpriz yapacaktım fakat regl oldum ve aşırı yorgunum, çok yorucu bir hafta geçirdim ve tek isteğim uyumak, şuan da evde temizlik var zaten bir hazırlık da yapamayacağım akşama kadar. Tüm hevesim kaçtı açıkçası regl olunca planlarım suya düştüNe yapayım bana bir akıl verin, gaz verin
Benim de başıma gelmişti ben yine de süslendim püslendim yemekler hazırladım evde bi sürü mum yaktım televizyonda da şömine ateşi açtım ve müzik tabiki . Her şey yine de çok güzel oldu . Eşine masaj falan da yapabilirsin
Rica ederim mutlu olunHarika fikirler aldım şu an sizden teşekkürler:)
Cinselliğin tek yolu tam bir birleşme olması da değil eğer endişeniz buysa. Birleşme olmadan da güzel bir gece geçirebilirsiniz cinsellik açısından.Arkadaşlar tek dert seks mi yazmışsınız, tabiki değil ama eşimle evliliğimizi düzeltme yolundayız, zor zamanlar atlattık ve halen % 100 oturmadı her şey, buna cinsellik de dahil. Bu gün benim için önemliydi o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?