bugün evlilik yıldönümümüz ama..

Aksatma, kendini de süsle, sofrayı da, bir de mum yakarsınız... malum elektrik faturalarına da zam geldi

Şaka bir yana, sen bugün en güzelini, en özelini yaparsın. Ertesi gün paylaşırsın bizimle.

evlılık yıl donumunuz kutlu olsun oncelıkle
benımde hep bayramın ılk gunu
okulların acıldıgı ılk gun
yılbası dogum gunu hep regl

bu kutlamanıza engel degıl dısarı cıkın eglenın yemegınızı yapın sınemaya falan gıdın dans edın
haftaya tutti furıttı olur ne olacak kı kacmıyor sonucta :)

Mesele sadece sevişmek mi yani? Seks yoksa güzel bi yemeğin,iyi geçirilen vaktin değeri yok yani size göre.

Arkadaşlar tek dert seks mi yazmışsınız, tabiki değil ama eşimle evliliğimizi düzeltme yolundayız, zor zamanlar atlattık ve halen % 100 oturmadı her şey, buna cinsellik de dahil. Bu gün benim için önemliydi o yüzden.

Benim de başıma gelmişti ben yine de süslendim püslendim yemekler hazırladım evde bi sürü mum yaktım televizyonda da şömine ateşi açtım ve müzik tabiki . Her şey yine de çok güzel oldu . Eşine masaj falan da yapabilirsin

Harika fikirler aldım şu an sizden teşekkürler:)

Cinselliğin tek yolu tam bir birleşme olması da değil eğer endişeniz buysa. Birleşme olmadan da güzel bir gece geçirebilirsiniz cinsellik açısından.

Şekerim sen eşinimi tatmin etmek istiyordun Tamam sen yine hazırlığını yap güzel geçir zamanını ama oral yoldan yap öylede sex olurrrr. Herşey o değil aslında ama sen dediğimi yap hastalığı unut yada tampon yap. O seni götürür bir kac saat

Benimde başıma gelmişti Doğum günüydü eşimin yemek hazırladım sevdiklerinden yaptım eve giderken de hazır birşeyler aldım yaprak sarma acılı ezme közlenmiş patlıcan gibi çeşit olmuş oldu:) öyle yapabilirsiniz masaj çok mantıklı bir arkadaş yazmış eğer yutabiliyorsanız hafif bir ağrı kesici yutun ağrınız olmaz neşeniz yerinde olsun yeter

Tamam evliligimizi düzeltiyoruz, oturtuyoruz demişsinizde yani illa yildonumu zamani sevişmek gerekmiyor bunun için.
Yerinden kalkamayacak durumda degilsen, "sevişemeyeceksek kutlamaya da gerek yok" diyip hazirligi birakmak garip olani...
Gidin mutlu mutlu kutlamanizi yapin ve iyi vakit gecirin gülün, konuşun sevişmeseniz birsey olmaz yani illa ogün.

Evde yemek yiyip sonrada sevişmek olagan ustu bir plan degil zaten birsey bozulmamis aynisini her aksam yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…