• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün gelinlere karşı öfkeliyim

Benim ki yaptı. HEp sen uyuyorsun, git başka yerde yat bu gece de ben oğlumla yatıcam dedi. Bunu anlattığımda bazıları gayet normal karşılayıp, ne var işte oğlunu seviyor dediler. Ben de bu insanların mantığını anlamıyorum. 40 yaşındaki adam oğlu da olsa, benim yatağımda ne işin var?
Sakın böyle birşey izin verme ne kadar yüz verirsen o kadar tepeye çıkıyorlar

Benim ki yaptı. HEp sen uyuyorsun, git başka yerde yat bu gece de ben oğlumla yatıcam dedi. Bunu anlattığımda bazıları gayet normal karşılayıp, ne var işte oğlunu seviyor dediler. Ben de bu insanların mantığını anlamıyorum. 40 yaşındaki adam oğlu da olsa, benim yatağımda ne işin var?
:KK67:anaa ne adile naşit gibi hareketler yapıyorsun :KK11:

iyi dilini tutmuşsun küfür etmiyosun :KK53:
siz benim ne yaşadığımı biliyormusunuz da aklınızca laf sokuyorsunuz diğer topicte iki kez sorduğum soruya cevap verin sağa sola sataşacağınıza....
size açıklamak zorunda değilim ama belki utanırsınız.....
yeni evlendiğimde eşimişn amcası karısını dövmüştü bizde kızdık kaynanam çıktı eşime.....
erkeksen sen de yap yapabiliyor musun dedi .....
annem ben kaçtığımdan evimize gelmiyordu önceleri....kbabama "annesini mi s.kt.k gelmiyo "dedi...
böyle insanla muattabım ben bu anlattığım 3 te 1i
küfürü de hakettiler ama yapmadım hala huzurla geldikleri tek ev benim evim
haddinizi aşmayın

Bir arkadaşım vardı, kocası ilk ailesiyle tanıştırdığında istememişler eğitiminin yetersizliği ve ailesinin sosyal konumundan dolayı, hatta başka kızlarla tanıştırmışlar falan. Evlendikten sonra ise olan oldu artık diyerek, kızı kabullendiler fakat arkadaş onları istemedi bu sefer. Evine geldiklerinde almaz, yanlarına gitmez, kocasını göndermez. Sebebi, evlenirken istememişler. Kvsi kanser tedavisi gördüğünde bile gitmedi. Kocasına da sen gidersen boşanırım seni demiş. Böyle gelinler de varken, benim kv öpsün başına koysun beni.

Sadece yazdıklarından dolayı eşinin ailesini istemiyor, görüşmüyor, görüştürmüyorsa kıza da oğlana da yazıklar olsun, (en çok ta oğlana) vicdansızlığın bu kadarı demekten başka bir söz bulamıyorum. Kırılmışsındır, fazla görüşmek istemezsin belki; ama evlendikten sonra seni kabullenmişler, tedavi gören k.validene gitmiyorsun ki en morale ihtiyacı olduğu zamanlar, ileride k. valide olur başına aynı olay gelir de şaşar kalır. En büyük ayıp kızın kocasında. Boşarım dediği an tutup kolundan hiç zaman kaybetme git hemen boşa diyememiş mi? anne ya anne tedavi görüyor, Allah korusun vefat etse nasıl bir vicdandır, nasıl bir evlattır.

Herkezi bir kefeye koymayin lutfenn iyiside var kotusude bazen kaynanalar bazende gelinler suclu . Unutmayin siz iyi olursaniz herkez iyi olur siz kotu olursaniz herkez kotu olur ama bazi kaynanalar var gercektn insanliktan nasibini almamis :-):-)

tabii canım iyi kaynanada çok, kızkardeşimin kaynanası çok iyidir mesela, bana iyisi denk düşmedi malesef, ama artık bu konulara kafa yormayı bıraktım, gereksiz enerji emen konular, sadece kk da geyiğine yazıyorum işte, ama geçmiş unutulur mu unutulmaz, insanların gerçekte asla değişmez

Bir kv ve k.peder 2 gelin ve 1 damadıyla arası bozuksa daha doğrusu evlatlarının yuvalarına ayrı şehirde de olsa sürekli karışıp geline ya da damada laf geçirmeye , geçiremediğinde yani istediği sizinle ters düştüğünden eşinize hemen bir telefon açıp akşam işten yorgun gelip küçücük bir sebepten dolayı eşinizle tartıştırıp evinizde sürekli bir huzursuzluğa yol açıyorsa eşinize keşke annemler (kayınvalidem adına) şöyle yapsaydı demeye de hakkınız olsa gerek .

en kötüsü evdeki huzuru bozan zaten, sürekli oğluna direktif veren, oğulda napsın o direktifleri yerine getircem diye helak olur, o direktifler gelinide kapsıyosa, al sana ara bozucu kaynananın eseri

senin için bugun zıkkım pişirdim anneciğim de:KK48::KK48:

o zamanda kesin zıkkım öyle pişirilmez böyle pişirilir der, ben zıkkımı hep şöyle pişiririm der:KK53::KK53:

Lokmayı ağzından çıkardığını gördüm, bu sütlaç kafa yarar dedi bi kere de :KK12:
Bende bu kaynanalara karşı öfkeliyim zorla insanı zıvanadan çıkartıyolar ama yine de yüz göz olmicam kendi kendine çatlasın:KK75:

Back
X