- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi zorunlualann
Sen ona atraksiyon nasıl olur anlat da öğrensin ablası hahahahaOkuyunca hayal kırıklığına uğradım. Bunca entrika, aksiyon bir sürtünme için miymiş dedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ona atraksiyon nasıl olur anlat da öğrensin ablası hahahahaOkuyunca hayal kırıklığına uğradım. Bunca entrika, aksiyon bir sürtünme için miymiş dedim.
Hamama gitsen kurnaya, düğüne gitsen zurnaya halleniyorsun; platoniği işinde, exi cebinde, fokbadisi dizinde, görücüsü köyünde, bırak kızım biraz da diğer bekarlara bırak.
Bakire falan değil ya eski konularında var. Kızı meryem ana yapacaksınız az kaldıBaşka konu açmış orada yazmış sürtünme olduğuyla ilgili. Zara zeval gelmesin kafasından kurtulup doğru düzgün ilişki yaşasa o da rahatlayacak, biz de![]()
4 yıllık sevgilisiyle de o iş yerindeki adamla da sürtündüğünü yazmışBakire falan değil ya eski konularında var. Kızı meryem ana yapacaksınız az kaldı![]()
O bu üyemiydi? Başka bir fakbadi li aksiyonlu üye değilmiydi? Hadi sadece sürtündü diyelim bakire denir mi adına yahuuu?4 yıllık sevgilisiyle de o iş yerindeki adamla da sürtündüğünü yazmış. Aklımda başka bir soru belirdi şimdi, sadece sürtünüyorlarsa sevgilisi niye regl oldu diye yanına gelmemezlik yaptı mesela
.
Kanlı kanlı surtunmek istememisti stir belki.O bu üyemiydi? Başka bir fakbadi li aksiyonlu üye değilmiydi? Hadi sadece sürtündü diyelim bakire denir mi adına yahuuu?doğru yola çevirmeye çalıştık haftalardır konu sahibini ama yokkkk o aksiyonlarına devam ediyor. Hele köydeki görücüye ne diyim bilemedim
![]()
Konu sahibi de memnun değil durumdan ama adamın çapı ona yetiyor.4 yıllık sevgilisiyle de o iş yerindeki adamla da sürtündüğünü yazmış. Aklımda başka bir soru belirdi şimdi, sadece sürtünüyorlarsa sevgilisi niye regl oldu diye yanına gelmemezlik yaptı mesela
.
Kız çocuğum var ayıplamayayım diyorum ama tüm konuları elimde kalıyor mantıklı tek yazısı yokkkkKanlı kanlı surtunmek istememisti stir belki.
Yardım almalı kesinlikle.Kız çocuğum var ayıplamayayım diyorum ama tüm konuları elimde kalıyor mantıklı tek yazısı yokkkk
O bu üyemiydi? Başka bir fakbadi li aksiyonlu üye değilmiydi? Hadi sadece sürtündü diyelim bakire denir mi adına yahuuu?doğru yola çevirmeye çalıştık haftalardır konu sahibini ama yokkkk o aksiyonlarına devam ediyor. Hele köydeki görücüye ne diyim bilemedim
![]()
Harcanan bir hayat var ortada farkında değil. Cinsellik tabiki yaşanır evli olmadan da ama konu sahibi sevilmiyor ki sadece kullanılıyor. Herkes te buna kızıyor zatenErkek arkadaşım ile bu akşam görüşecektik ben özel dönemindeyim diye biletini iptal etti? Sizce gerçekten iptal etmiş midir ?
Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman...www.kadinlarkulubu.com
Aynı üye ceycey. Hızına yetişmek ne mümkün. Belki de kafasından kuruyordur bu kadar atraksiyonu.
Sürtünme önemli doğru diyorsun ev boş kalmamalı çevre gittikçe genişliyorBayan icin isler oyle agir agir ilerlemiyor genelde.
Adamin bir bakista eve atilacak kivama gelmesi gerekiyor.
Arkadaş bu nasıl hormon yaBen anlayamadım seni duygusal bir açlık mı yoksa hormonların etkisiyle cinsel bir açlık mı
Bunu sen de tanımlayamıyorsun psikolojik destek almalısın
O laf öyle miydiO kadar adamla sürtün sürtün sonrada bakireyim de.
Hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin.