Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende senin gibi düşünüyorum mutluluk paylaştıkça çoğalır. bu ay için hamilelik planım var, şu anda hazırlık aşamasındayız. 26 sında belli olur. :) bekleyeceğiz bakalım.
Fortest r"nazlika, post: 36760944, member: 375376"]bende senin gibi düşünüyorum mutluluk paylaştıkça çoğalır. bu ay için hamilelik planım var, şu anda hazırlık aşamasındayız. 26 sında belli olur. :) bekleyeceğiz bakalım.[/QUOTE]
Fortes gebelik testini aradim bulamadim yaa produktor aldim oda cok silik adete 1 hafta var
bende senin gibi düşünüyorum mutluluk paylaştıkça çoğalır. bu ay için hamilelik planım var, şu anda hazırlık aşamasındayız. 26 sında belli olur. :) bekleyeceğiz bakalım.
Benimde yarın adet günüm dün bugün test yaptım negatif çıktı bi kaç gün bekleyip öyle yapıcam bu ay belirtiler var bakalım hayırlısı inşallah öğrenirim de burda paylaşırım bu güzel haberi