büğün hamile olduğumu öğrendim :))))))

ela77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
36
0
46
Eskişehir
merhaba kızlar buğün kan testı yaptırdım hcg değerim ise 115.9 cıktı 2 haftalık buna cok sevindim ama sureklı sağ kasığımda agrı oluyor bunun sebebı ne olabilir hamilelikte normal mıdır sizce rabbim isteğen herkese versin insallah

hayırlı olsun canım sağlıkla bebişini kucağına al inşallah... benim de ilk 6-7 hafta hep ağrıdı kasığım hatta adet olcakmışım gibi karnım da ağrıyordu arada. ama doktor normal başlarda ağrıması dedi zamanla geçer dedi. gerçekten de geçti şimdi. ilk haftalarda rahim ilk tepkisini veriyor herhalde.hiç endişe etme...

teşekkur ederim canm içimi rahatlattın allah razı olsun senden

Canım hayırlı olsun Allah tez vaktte kucağımıza almayı nasp etsin inşallah.Bende senden 1 gün sonra 30 Kasımda öğrendim.benim testim değeeri 3332,00 dı gebe pol.bana 3 haftalık dediler.haftaya gidip kalp atımlarını dinlicem.inşallah seninde benimde normal gebeliktir.keselerimizi ve kalp atışlarını duyarız.Hayırlısıyla.

merhabalar uzun zamandır takip ediyorum yazılanları ve hep imreniyordum.evleneli 2yılı kasımda doldurduk ve ne tesadüfki geçen ay hamile kalmışım :)) bugün test yaptırdım 1215,22 çıktı.1 yıldır korunmuyorduk ama polikistikover olduğu için bebeğimiz olmamıştı geçen ay klomen ve ardından ovitrell kullandım.gecikmem olunca umutlanamamıştım çünkü hep gecikm yaşıyordum yine aynı şey oluyor diye düşündüm ama neyseki ablamda jinekolog o rahatlattı ve test yaptır dedi.bugün çok mutluyuz eşimle inşallah 9 ayımızı hayırlısıyla atlatır ve bebeğimizi kucağımıza alırız Allah olmayan ve isteyen herkese nasip etsin

inşallah hepimiz hayırlısı ile 9 ayı geçiririz. Ben dün öğrendim kalp atışını bile duyduk çok şükür

Tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ALlah'ım..

İnşaAllah kalp atışını da keseyi de görürsünüz Allah bu heyecanı size de yaşatır inşaALlah..

Tebrikler hayırlı haberler alırsınız inşaALlah

rabbım hepımızınkı saglıcakla dogar ınsallah :)
yarında benım doktor kontrolum var dua edın ınsallah bebeısım ıyıdır ödüm kopuyo

insallah canm 03 aralık betam 802dı.buğün dr gıttık keseyi gördük 15 gun sonra cagırdı kalp atısını dymaya rabbım saglıklı sıhhatlı bebegımızi kucağimiza almayı nasip eder inşallah

rabbım hepımızınkı saglıcakla dogar ınsallah :)
yarında benım doktor kontrolum var dua edın ınsallah bebeısım ıyıdır ödüm kopuyo

teşekkür ederim tatlım amiiiinnnnnnnn dualarım sennle canm iyidir insallah

Son düzenleme:

Amin canm İnşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…