büğün hamile olduğumu öğrendim :))))))

hayırlısı olsun inş. rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş....

inşallah hepimiz hayırlısı ile 9 ayı geçiririz. Ben dün öğrendim kalp atışını bile duyduk çok şükür

maşallah... bende 4 aralıkta öğrendim bugünde kanda bakıldı hcg 7600 cıktı ...
p tesi doktora gidicez umarım bizde keseyi görürüz kalp atısları için erken diolar ama siz duymussunuz beni rahatlattı umarım bizde duyarız...Rabbim kücük meleklerimizi korusun ...sağlıkla kucağımıza alıcağımız günleri görelim ins...

Herkese merhabalar..
3,5 yıllık zorlu süreçten sonra 4 aralık günü hamile olduğumu öğrendim.henüz dr kontrolüm olmadı ama kendi hesabıma göre 4+5 günlük hamileyim.Keseyi ve kalp atışını göreceğim günleri zor bekliyorum çok endişeliyim (

Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve akıl ruh beden sağlığı yerinde bebişler kısmet eder inşallah!!!!

hepinize hayırlı olsun canlar rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin...

AMİNNNN, İNŞALLAH :) çok ama çok güzel bir haber, tebrik ederim :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba arkadaslar,
Hamilelik heyecani ve bebek beklemek harika birsey! Ben de bu heyecanları yasadim ve mutlu sona cok sukur kavustuk, darısı isteyen herkesin basina! Bu konuyla ilgili super bir site tavsiye edecegim, kesinlikle bakmaya deger: Hamilelik hakkında hafta hafta öğren | Hafta-hafta-gebelik.org
sevgiler!

yaşanabilecek en harika duygu bende sık acıkma mevcut :) bak acıktım da yine...yeni öğrendim daha bir hafta oldu öğreneli ama iştah süper gidio

10 kasım tarihinde erkek arkadasımla birşeyler yaşadık ama tam bir ilişki değildi sadece eline meni bulaşmıştı bu şekilde benim cinsel organıma değdirdi fakat elini silmişti değdirmeden önce..daha sonra 26 aralıkta adet gördüm fakat kuruntu yapıp test yaptım 2kez negatifti.doktorada gittim ultrason ile baktı kafama taka taka bazı belirtileri yaşadım sanırım yine dayanamadıp test yaptım arkasından tekrar doktora gittim ultrason ile bakıldı birşey olmadıgı söylendi.Ve dün tekrar eczaneden bir test alıp yaptım negatifti . Ama benim sorunum bazı belirtileri yasamam karnımın alt kısmında bir şişlik var budaha çok sağ ve sol tarafta. göğüslerimde ağrıda var.sık idrar isteğii. Hamilemiyim sizce 5 test ve 2 ultrason sonrasında da ? karnımın altı niye şişiyor? buaralar kilo vermiş olabilirim acaba kemiklerim mi çıktı bu şişlik bu yuzdenmii

Hamileligimin ilk gunlerinde benim de adet sancisi gibi agrilarim olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…