İnşaAllah kalp atışını da keseyi de görürsünüz Allah bu heyecanı size de yaşatır inşaALlah..
Canım gittim kese oluşmuş kalp atışıda var 6+6 haftalık hamileyim.Allah sana ve tüm insanlara da versin inşallah.
merhaba kızlar buğün kan testı yaptırdım hcg değerim ise 115.9 cıktı 2 haftalık buna cok sevindim ama sureklı sağ kasığımda agrı oluyor bunun sebebı ne olabilir hamilelikte normal mıdır sizce rabbim isteğen herkese versin insallah[/QU
size de hayırlı olsun.bugün bende hamile olduğumu öğrendim.4 aydır denememiz sonucunda tutturdum:) kantesti sonucunu aldım.hcg değerim 1946.18 çıktı.4 haftalıkmışım.benim de bir gün arayla pembe kanamalarım oldu.internetten araştırdığıma göre bebek rahime yerleştiği sırada olurmuş.benim ilk gebeliğimde de aynı kanama belirtileri vardı.sanırım benim gebeliklerim böyle başlıyor.
birde benimde sağ kasığımda ağrıya benzer sızı var.bunun sebebini bilemiyorum.inşallah bir şey olmaz.doktora giderseniz bunu da sorarmısınız?neden kasıkta agrı olurmuş.doktorumdan ben 9 ocakta randevu alabildim.erken olsaydı ben sana sorar söylerdim valla.neyse hayırlısı olsun...
merhaba kızlar buğün kan testı yaptırdım hcg değerim ise 115.9 cıktı 2 haftalık buna cok sevindim ama sureklı sağ kasığımda agrı oluyor bunun sebebı ne olabilir hamilelikte normal mıdır sizce rabbim isteğen herkese versin insallah[/QU
size de hayırlı olsun.bugün bende hamile olduğumu öğrendim.4 aydır denememiz sonucunda tutturdum:) kantesti sonucunu aldım.hcg değerim 1946.18 çıktı.4 haftalıkmışım.benim de bir gün arayla pembe kanamalarım oldu.internetten araştırdığıma göre bebek rahime yerleştiği sırada olurmuş.benim ilk gebeliğimde de aynı kanama belirtileri vardı.sanırım benim gebeliklerim böyle başlıyor.
birde benimde sağ kasığımda ağrıya benzer sızı var.bunun sebebini bilemiyorum.inşallah bir şey olmaz.doktora giderseniz bunu da sorarmısınız?neden kasıkta agrı olurmuş.doktorumdan ben 9 ocakta randevu alabildim.erken olsaydı ben sana sorar söylerdim valla.neyse hayırlısı olsun...
amin.Rabbim sizi nazarlardan korusun .inşallah hayırlı zamanda bende yaşarım bu sevinci.
inşallah hepimiz hayırlısı ile 9 ayı geçiririz. Ben dün öğrendim kalp atışını bile duyduk çok şükür
tebrık ederim canm sizinki de hayırlı olsun ben sormustum dr agrı olması normal demişti bi sıkıntı olacagını zannetmıyorum ara ara kasıklarım agrıyor hala
merhabalar uzun zamandır takip ediyorum yazılanları ve hep imreniyordum.evleneli 2yılı kasımda doldurduk ve ne tesadüfki geçen ay hamile kalmışım :)) bugün test yaptırdım 1215,22 çıktı.1 yıldır korunmuyorduk ama polikistikover olduğu için bebeğimiz olmamıştı geçen ay klomen ve ardından ovitrell kullandım.gecikmem olunca umutlanamamıştım çünkü hep gecikm yaşıyordum yine aynı şey oluyor diye düşündüm ama neyseki ablamda jinekolog o rahatlattı ve test yaptır dedi.bugün çok mutluyuz eşimle inşallah 9 ayımızı hayırlısıyla atlatır ve bebeğimizi kucağımıza alırız Allah olmayan ve isteyen herkese nasip etsin
merhaba kızlar buğün kan testı yaptırdım hcg değerim ise 115.9 cıktı 2 haftalık buna cok sevindim ama sureklı sağ kasığımda agrı oluyor bunun sebebı ne olabilir hamilelikte normal mıdır sizce rabbim isteğen herkese versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?