Gec dollenme.olmus canim ondan siliktir.Yani gebelik cok yeni suan.Kan testi yaptirdin mi canim ?Arkadslr bugun hamile oldgumu ogrndm. 1hafta falan gecikti adetim bende test yaptim cift cizgi ama birisi biraz silik cikti. Henuz 19 yasindayim ve iki yillik evliyim pek fazla evllik ve gebelik konusunda bilgim yok bana biraz tavsiyelrinz vr mi. ?
Canim hayirli olsun oncelikle ama hemen kan testi yaptir mutlaka. Ben ilk hamileligimde de adet agrisi cektim durdum saniyorum ki adet olcam meger bebis kendine yer aciyomus:)Ya karin agrisina baktim da dusuk tehlikesi falan diyor birazda ondan korktum
Canim kan testi sart hemen git.Ins bir sorun cikmaZ Allah"in izniyle.Agrilar normal suan.Karnin cokmu agriyor ?Yok ablam yaptirmadim kan hastaligim var hemofili ama henuz tam teshis konulmadi. Bende bisi cikacak bi sorun olacak diye. Hastaneye gitmeye korkuyrm diyebilrm
Hayrılı olsun canım bende 19 yasındaym 9 aylık evliyim 8 haftalık hamileyimArkadslr bugun hamile oldgumu ogrndm. 1hafta falan gecikti adetim bende test yaptim cift cizgi ama birisi biraz silik cikti. Henuz 19 yasindayim ve iki yillik evliyim pek fazla evllik ve gebelik konusunda bilgim yok bana biraz tavsiyelrinz vr mi. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?