Bugun hamile oldugumu ogrendim

Gercekten mi. O kdr vr midr. Ya nasil deyim ilk iliskinin ustunden 1 ay bile gecmedi daha . yalnis bisi diyorsam affola. Anlatabildm mi. ?

Ayy ne guzel.mevlam sana da hayirlisi ile kucagina almayi nasip eder insallah.. Allah razi olsun senden. :)
Amin kuzum cümlemizden İnsaAllah,
Testin baya net vardır 4 haftalık bence kan testini yaptr bakalım, ben ilk yaptrdgmda bthcg 280 cıkmıstı 4 haftalıktı benmde aynen boyle cıkmıstı idrar testim aradan 4 gun gectikten sonra bidaha yaptrdm 1650 civarnda cıkmıstı 2 gunde 2 katı artması gerek degerinin, hayırlı sonuclar alırsın insaAllah ne zamandır istiyodunz bebek canım

Gercekten mi. O kdr vr midr. Ya nasil deyim ilk iliskinin ustunden 1 ay bile gecmedi daha . yalnis bisi diyorsam affola. Anlatabildm mi. ?
Canım bebeğin hayırlı olsun bebeğin kaç haftalık olduğu ilişki tarihinden değil son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor o yüzden 4-5 haftalıktır bence en kısa zamanda doktora gitmelisin

cok tsk edrm dualarnz ıcın allah razı olsun. ya aslında bı ay fln oldu bebek ısteyeli yasım kucuk oldugu ıcın hep uzak durdum ama artık ıstyrm
mevlamda nasıp ettı cok sukur. ama kan testi yaptırmadn kendıme fzla umut vermk ıstmyrm.

şöyle soyleyım son adet tarıhım 06.01.2017 bugun adetım bıttı ve daha da olmadım. pek duzenlı bi adet takvımım yok onun ıcın ne kdr gectı gunum bılmyrm

birde arkadslar. ben telefona hamılelık takıbı ındrdım burda dıyor kı son adet tarıhının ılk gunune göre tarih yazın dıyor bu ne demek adetımın bıttı gunu mu yazmam grk.

Geçen ay adetin başladığı gün son adet tarihi oluyor canm o günden hesaplanır hamilelik mesela 1 ocak ta adetin başladıysa şuanda 5 haftalık hamilesin son adet tarihine göre ama ne zamn dollendi ne zamn yerleşti bunu bilemeyiz :) hayırlı olsun canm

Arkadslr bugun hamile oldgumu ogrndm. 1hafta falan gecikti adetim bende test yaptim cift cizgi ama birisi biraz silik cikti. Henuz 19 yasindayim ve iki yillik evliyim pek fazla evllik ve gebelik konusunda bilgim yok bana biraz tavsiyelrinz vr mi. ?
Beş haftalik hamilesin demek.oluyor bu.hayirli.ugurlu olsun ama daha yaşında küçükmüş planlı bir gebelik miydi canım ? Bu arada ağrılar çok normal.daha neler yaşayacaksın...

Ablam pek duzgun adetim yoktu. Onun icin bende tam bisi diyemyrm. Bende biraz daha fazla zaman gecmesini bekledim ama artk dayanamadm test yaptm. Tam tarihlerime tam bilemiyrm malesef.

Planli diyemem. Birden karar verdik. Adet konusunda bazi sikintilarim vardi . ben hemen beklemiyordm yani. Nasip. Alnima yazildiysa yasariz. :)

Ablam pek duzgun adetim yoktu. Onun icin bende tam bisi diyemyrm. Bende biraz daha fazla zaman gecmesini bekledim ama artk dayanamadm test yaptm. Tam tarihlerime tam bilemiyrm malesef.
Himm amaann bir önemi yok zatn çok şükür hamilesin ay canm bna abla deme bnde 21 yaşındayım daha aşağı yukarı ayniyiz canm bnmde son adet 31 aralık adetlerim düzenli benm takipte ediyorum sürekli suan 5 hfta 2 günlük hamileym perşembe doktora gidecegm. Sende git bence keseyi görürsn hiç yoktan

Ayy ne guzel ya karnimda bisi var. :) cok degisik bisi tuhaf tarifsiz. . insallah sizde hayirlisi ile kucaginiza alirsnz. Ben kendimden bir yas buyuge bile abla derim ebeptendir. Ama eger istemessnz. Demem sikinti yok :))

Ayy ne guzel ya karnimda bisi var. :) cok degisik bisi tuhaf tarifsiz. . insallah sizde hayirlisi ile kucaginiza alirsnz. Ben kendimden bir yas buyuge bile abla derim ebeptendir. Ama eger istemessnz. Demem sikinti yok :))
Deme canm kendimi rahatsız hissediyorum :) çok guzl bir duygu Allah in izniyle kucağımiza da alsaydikk ))

Tamam peki demem :)) aliriz insallah canisi. Sag salim olsunda Mevlam vakit zaman bilendir muhakkak. .. Bol bol dua et. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…