Amin kuzum cümlemizden İnsaAllah,Ayy ne guzel.mevlam sana da hayirlisi ile kucagina almayi nasip eder insallah.. Allah razi olsun senden. :)
Canım bebeğin hayırlı olsun bebeğin kaç haftalık olduğu ilişki tarihinden değil son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor o yüzden 4-5 haftalıktır bence en kısa zamanda doktora gitmelisinGercekten mi. O kdr vr midr. Ya nasil deyim ilk iliskinin ustunden 1 ay bile gecmedi daha . yalnis bisi diyorsam affola. Anlatabildm mi. ?
Tahmini söyleyebilir doktor ama onu hiç baza almaz son adetten baza alıyorlar kaç günde bir adet oluyorsun normalde ??Cok tsk edrm. Allah razi olsun . ne zaman dollendigi doktorda cikar mi acaba.
Beş haftalik hamilesin demek.oluyor bu.hayirli.ugurlu olsun ama daha yaşında küçükmüş planlı bir gebelik miydi canım ? Bu arada ağrılar çok normal.daha neler yaşayacaksın...Arkadslr bugun hamile oldgumu ogrndm. 1hafta falan gecikti adetim bende test yaptim cift cizgi ama birisi biraz silik cikti. Henuz 19 yasindayim ve iki yillik evliyim pek fazla evllik ve gebelik konusunda bilgim yok bana biraz tavsiyelrinz vr mi. ?
Himm amaann bir önemi yok zatn çok şükür hamilesinAblam pek duzgun adetim yoktu. Onun icin bende tam bisi diyemyrm. Bende biraz daha fazla zaman gecmesini bekledim ama artk dayanamadm test yaptm. Tam tarihlerime tam bilemiyrm malesef.
Deme canm kendimi rahatsız hissediyorum :) çok guzl bir duygu Allah in izniyle kucağımiza da alsaydikkAyy ne guzel ya karnimda bisi var. :) cok degisik bisi tuhaf tarifsiz. . insallah sizde hayirlisi ile kucaginiza alirsnz. Ben kendimden bir yas buyuge bile abla derim ebeptendir. Ama eger istemessnz. Demem sikinti yok :))
Çok sağol canm ediyorum bütün olmayanlarada hamile kalnlarada inslh sağlıklı sahatli versn Rabbim :)Tamam peki demem :)) aliriz insallah canisi. Sag salim olsunda Mevlam vakit zaman bilendir muhakkak. .. Bol bol dua et. :))
İnslhhAmin amin .. İsteyen herkese insaAllah canisi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?