- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
- Konu Sahibi Bugday Paresi
-
sana tek tesellim evli ve çocuklu olup şu düşüncelelrle boşanamayacak kadar çaresiz olmayışın.. evet hayatından günler çaldı ama yıkılan bir yuva bir çocugun geleceği ve boşanmaya cesaret edemeyen bir kadın yok ortada..çalınan günler olsun koskoca bir hayat değil.Birçok kez hem de.Tek tesellim evet, evli değilim, çocuğum yok. Ama hayatımdan günler çaldı, benden ben çaldı.
Sevgilinse konuşmakta değmez 3-4 ay üzülürsün sonra hayatının aşkı ile evlenirsin salla...Sevgilimdi. İtiraf etti.
Bu akşam içi boşalmış değnek gibi hissediyorum. Bir şeyler beni yere doğru bastırıyor, çatırdıyorum.
Beni aldattı.
Ölmedim. Yaşamıyorum. Arada bir yerdeyim. Bir kurtulmuşluk var aynı zamanda içimde. ''Ya daha geç fark etseydim'' diye düşündüm uzunca. Hakikaten belki bu, hayatımın en yaralayıcı bu günü ve hatta sırf bu yüzden, şimdi, bu gece benden yepyeni bir ''ben'' yaratacak.
Üşüyorum.Bunu ilk yaşayan ben değilim biliyorum.İçimdeki güçlü kadını bulmaya ihtiyacım var. Bana en mutsuz günlerinizde, en dayanılmaz gecelerinizde nasıl mutlu olabildiğinizi anlatmanıza ihtiyacım var.
Lütfen.
Ya bendemi bir sorun var anlamadım. Nedense sevgili aldatmaları ,terketmeleri çok koymazmış gibi geliyor. Ki zamanında sevgilim tarafından aldatılıp terkedilmiş biriyim. Ne kadar acı verdiğini iyi bilirim ama sanki bu kadar ağır hasarın evliyken aldatılanların hakkıymış gibi hissediyorum. Sanki sevgiliylen aldatılmak çok önemli değilmiş gibi. Konu sahibi özür dilerim yorumum için. Hiç bir acı sonsuza dek sürmez. Merak etme geçiyor. Erken farkettiğine sevinmelisin. Ya daha uzun sürseydi? En azından farkettin.
Belki kulaklariniz sagir su an,hissizsinizdir de. Etrafla ilginiz yok,ölu gibi ruh gibisinizdir. Ama gececek. Hic birsey ilk gunku etkisiyle surmez,kalmaz bunu biliyorsunuz. Aglycaksaniz aglayin. Uyuyun.bolca,uyanin.. sonra muzik dinleyin..yavas yavas yasama donun ..
Boylesi daha iyiymis. Esiniz mi diyenler olmus,ya esiniz olsaydi o kisi... yolun basinda farketmissiniz. Tamam bi insan es yada sevgili farketmez. Sevgi duzeyi,baglilik ask onemlidir.. belki kimse olamayacak gibi geliyor bir daha size ama,oyle.degil... Yeni biri daha olucak.hayatinizda. hem de guveninizi bosa cikarmayacak biri...
itiraf etmesi vicdan azabındanmı acaba..evli olmadığınız için sevindim diyebilirim..İnşallah geçecek bu acınız.Yo, objektif düşüncelerinizi söylediğiniz için çok daha teşekkür ederim. Bilmiyorum ama gerçekten çok acı çekiyorum. Siz atlatma sürecinde neler yaptınız? Neler size iyi geldi mesela ?
İlk başlarda daha çok canın yanıcak.
Hatta en dibe vurucaksın.
En dibe vurduğunda da sonrasında toparlanıcaksın.
Başka yolu yok ki.
Kendine eziyet etsen ne değişicek?
Sonuçta onla doğmadın ki.
Onsuz da hayat gayet güzel devam edicek
AğlayamıyorumBikana kadar aglayacaksin başka bir şey yok malesef
itiraf etmesi vicdan azabındanmı acaba..evli olmadığınız için sevindim diyebilirim..İnşallah geçecek bu acınız.
Detaylarıyla anlatacak kadar iğrençleşmişse sence bu üzüntüye değermi...şuan o kadar çok erkek varki birine seviyorum derken öbür taraftan başkasıyla cinsellik yaşayan..bunu gizleyen veya açığa döken..Aslında bu üzüntünün zerresine değmediğini sizde biliyorsunuzCevap için teşekkür ederim. Geçecek elbet ve aynı dediğiniz gibiyim, hiçbir şey hissetmiyorum.İçimde korkunç bir acı var ve bir de aklıma geldikçe midem bulanıyor.Çünkü tüm detaylarıyla neler yaşandığını biliyorum. Nasıl iyileşebilirim? Nasıl kolaylaştırabilirim kendim için bu durumu, bir öneriniz var mı ?
Canim herseyden once gururlu ol, affetme! Cok zor oldugunu biliyorum.. Gecmicek gibi geliyor ama geciyor.. Ondan ne kadar uzak durursan o kadar cabuk gecer.. Acini yasa bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?