- 31 Ağustos 2016
- 69
- 39
- 3
- 31
- Konu Sahibi Bugday Paresi
Onu gormemeye calis engelle her yerden ve hayatina bak ugras bul zaten zamanla alisirsin yoklugunada aklina geldikcede bu yaptigi yanlisi dusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz soktasiniz.. şok geçer mide düzelir.. zaman lazım sadece.. ayrica bu kadar anlam yüklemeyin biri bir hata yapıyor sizin hayatınız niye değişecek.. siz hala ayni kisisiniz.. yine mutlu olacaksınız..
Onu gormemeye calis engelle her yerden ve hayatina bak ugras bul zaten zamanla alisirsin yoklugunada aklina geldikcede bu yaptigi yanlisi dusun
Ovv bu fenaymis biraz gec olabilir ama soyle dusun evlendigin zaman ogrensydin o zaman cok daha kotu olurdu
Kızla 3 gün defalarca birlikte olmuşlar. 2.5 yıldan uzundu ilişkimiz. Gerçekten erken mi ? Bu erken olan mı![]()
o kızda nasıl bir adiymiş acaba..Sadece yatmak için biriyle birlikte olabiliyor.İnsan bazen yanlış insana değer veriyor işte.Geç olmuş ama anlamışsın işte..Kaç yaşındasın merak ettim lütfen hayatına bak..Aldatma zaafı olan birini sevemezsin..İğrenecek çok sebebin var.ona değil kendine konduramıyorsun belki bu durumu.Ama sen mesul değilsin.karşındaki pisliğin tekiyse seni haketmiyordur.Kurtuldun.Kurtuldun.Kurtuldun...Kızla 3 gün defalarca birlikte olmuşlar. 2.5 yıldan uzundu ilişkimiz. Gerçekten erken mi ? Bu erken olan mı![]()
Sizi haketmeyen biri için Üzülmeye değmez. .
Önüne bak. .
Erkenden öğrendiğin için çok şanslısın. .
Ölünmüyor evet . .
Zaman en iyi ilaç . .
Hayatım genel olarak mutsuz geçti.Yanı aslında ben genel olarak mutsuz, olumsuz bir insanım lanet olsun ki. En mutlu olduğum zamanlarda kıyıda köşede henüz sevgilim olmayan ''o'' vardı. En özel zamanlarımda, en mutlu zamanlarımda bir şekilde bu mutluluğun bir parçasıydı. Mutlu olacağıma inanmak istiyorum. Yorum için teşekkür ederim.
Ne iyi gelir bana ? Zaman geçmiyor. Uyuyamıyorum. Dalsam kabus, uyansam mide bulantısı, nefes alamamak... Gözümün önüne gelen, bir çadırda benim sevgilim, başka bir kadın... Onunla uyuması...
Bunu durduk yere mı ıtıraf ettı,birşey yakalayıp sordugunda mı oldu...
Kızla 3 gün defalarca birlikte olmuşlar. 2.5 yıldan uzundu ilişkimiz. Gerçekten erken mi ? Bu erken olan mı![]()
o kızda nasıl bir adiymiş acaba..Sadece yatmak için biriyle birlikte olabiliyor.İnsan bazen yanlış insana değer veriyor işte.Geç olmuş ama anlamışsın işte..Kaç yaşındasın merak ettim lütfen hayatına bak..Aldatma zaafı olan birini sevemezsin..İğrenecek çok sebebin var.ona değil kendine konduramıyorsun belki bu durumu.Ama sen mesul değilsin.karşındaki pisliğin tekiyse seni haketmiyordur.Kurtuldun.Kurtuldun.Kurtuldun...
Şimdi tek basiniza da mutlu ve olumlu bir insan olma şansınız var.. yama olmayacak kimse artık bu kötü bunu biliyorsunuz bu sizin için hayırlı bi ayrılık bu açıdan da..
Anlıyorum seni..bende zamanında kadınlara karşı zaafı olduğunu hissettiğim bigün aldatacak gibi duran yer yer yalan söyleyen birinden ayrılmıştım..Çok zor oldu buna rağmen..Biliyordum hatta emindim..Ve ayrılırken senin bigün karını aldatacağına eminim dediğimde susmuştu..Aslında oda kendinin ne mal olduğunu biliyordu.20 nin başlarındayım. Yaşım genç evet. Ben, hayır yani tamam kızda suç yok. Demek ki o öyle olmasını istedi. O sevmeden de sevişebilecek biri, başka erkeklerle kolayca birlikte olabilmeyi sorun etmeyen biri.Nereden bilsin ''o''nun şerefsizin biri olduğunu ve birkaç dk önce sevgilisyle konuştuğunu.
Kurtuldum. Sadece çok canım yanıyor.
Anlıyorum seni..bende zamanında kadınlara karşı zaafı olduğunu hissettiğim bigün aldatacak gibi duran yer yer yalan söyleyen birinden ayrılmıştım..Çok zor oldu buna rağmen..Biliyordum hatta emindim..Ve ayrılırken senin bigün karını aldatacağına eminim dediğimde susmuştu..Aslında oda kendinin ne mal olduğunu biliyordu.
Çok seviyorum sözleri o kadar boş ve anlamsızki..Bi insan bi yerden belli eder gibi geliyor tutarsızlığını..Çok profesyonel yalancı değilse!
Şöyle düşün sana güven verecek, aldatmayı aklından bile geçirmeyen iyi karakterli adamlar gerçekten var..Evet azda olsa var ve senin karşına öyle sevebileceğin biri çıkar inşallah..o ise hayatının sonuna kadar birilerini aldatacak veya aldatılacak onursuz bi hayatı yaşayacak.
Ben de aynı korkunç hayal kırıklığını yaşadım. Berbat bir yıkım. İnsana kendisini aptal gibi hissettiriyor. Nefes aldırtmıyor. Titretiyor. Bir daha mutlu olamayacağınızı, kimseye güvenemeyeceğinizi iliklerinize kadar hissettiriyor.
Ama, eninde sonunda geçiyor... Daha temkinli davranırsanız karşınıza "hım, bu insan beni aldatmaz." güveni sağlayacak bir insan bile çıkabiliyor. Ben atlattım, karşıma öyle birisi de çıktı. Bir daha kimseyi sevemeyeceğime eminken hem de.
Siz de atlatacaksınız, şu an nefes alamasanız da atlatacaksınız.
Açıkçası ben ilk günleri katlanılabilir hale getiremedim. Ama biraz toparlayınca kendime vakit ayırdım. Saçımı boyattım, bana güzel hissettiren kıyafetlerimi giydim, bol bol tiyatroya gittim, film izledim, lunaparka gittim, değişik yemek tarifleri denedim. Ama hepsinde de yanımda en az bir arkadaşım vardı. Kesinlikle yakın bir arkadaşınızla sevdiğiniz aktiviteleri yapın.Çok teşekkür ederim.Sizin için çok sevindim.Peki bu süreci nasıl daha ''katlanılabilir'' bir hale getirebilirim ?