sana bi şey anlatmak istedim.
2005. lise sondayım. dersanede aynı sınıfta olduğumuz bi çocuk var.
çok detaya girmek istemiyorum, bunlar bi kızla konuşuyorlardı, daha sonra biz çıkmaya başladık. 25 gün falan.
terk etti beni. anlayamadım. yani çocuğum işte 17 yaşındayım takılıyoruz falan ama sorunun ne olduğunu anlayamadım.
çocuğa iş atmaya devam ettim. onun da öyle benden uzak durur bi hali yok zaten. öğrenene kadar zorladım.
ortak arkadaşlarımızın mesajlarını kurcaladım, çocuğa rol yaptım, her yolu denedim.
öğrendim sonra, o konuştuğu kıza aşık olmuş, kız öss dönemi diye ilişki falan istememiş reddetmiş. kız odtüyü kazandı sonra.
neyse, bunun kuzeni de bizim dersanedeydi, kızı tanıyorum falan, demiş pofuduk da iyi kız hani git onunla çık toparlarsın. bi süre sonra bana attığı o romantik mesajları da aslında kuzeninin attığını öğrendim. öğreneceğimi öğrendikten sonra da çocukla görüşmeyi kestim. aynı sınıftaydık ama o kadar. 2 sene sonra bana mail atmış, biz beraberken kullandığın parfümün markası neydi diye, umurumda bile olmadı.
o sıra başkasına aşık oldum. tek taraflı platonik bi şeydi, hiçbir şey olmadı. aynı esnada da biriyle tanıştım.
çok uzun oldu ama kusura bakma. o tanıştığım çocukla terk edilişimden 1 sene sonra falan çıkmaya başladık. geçen baharda ayrıldık.
bu aralar bitmiş ilişkimin muhasebesini yapıyorum. 17 yaşımda aldatılmamın acısıyla o kadar güvensizmişim ki... bütün kız arkadaşlarını didiklemişim. mesajıma cevap yazmasa başkası var tribine girmişim. burnundan getirmişim.
geçen mayısta ayrıldık. şubatta bi kızla bara gittiğini öğrendim, aynı kızla 2 kere konsere de gitti, ama kız arkadaşı. sadece arkadaşı.
evet o adam beni çok kırdı, çok incitti, ama aldatmadı.
bilmiyorum, çocukluk kırgınlığıydı benimki, ilk sevgilim beni resmen kullanmıştı, sevgilim de demek istemiyorum o çocuğa, onun yüzünden 10 yıl ben beni hiç aldatmamış aldatmayacak adamın burnundan getirdim bi şeyleri.
nasıl atlatırsın nasıl toparlarsın o konuda bi öneri yapamayacağım üzgünüm, ama bunun sonraki ilişkini mahvetmesine izin verme.
çok kısa bi şey daha anlatayım, bu 10 yıllık sevgilim, eski sevgilim, geçen gün bana başkasıyla yattığını söyledi. anlat dedim, anlattı. iş için istanbul'a gidiyordu, kadın orda çalışıyormuş şöyleymiş böyleymiş bi gece alkol cart curt beraber olmuşlar. dedim ne zaman oldu bu, düşündü biraz, mayıs başında bi tarih söyledi.
ama bana dokunuşunda bi şey var, aşk şefkat adlandıramıyorum, bi şey var.
muazzam bi stalk yaptım, söylediği tarihte benimle konuşmuş, van'daymış ve mayısta istanbul'a hiç gitmemiş.
15 aydır ayrıyız, ikimiz de acı çekiyoruz, sırf ondan nefret edeyim diye söyledi. biliyor çünkü ondan böyle bi şey bekliyorum ve affetmem.
söylemeye çalıştığım şu, bazı adamların mayası öyle. aldatmak ilişkinin içeriğiyle ilgili değil, tamamen adamın hamuruyla ilgili. yaşadığın şeyin ağırlığını anlıyorum ama benim hatama düşme. güven sorunun olacaktır tabi ki ama yapmayan yapmıyor işte.
umarım en kısa zamanda atlatırsın.