bugün hayatin kabusunu yasadim

ayaz86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
23
5
1
38
selam arkadaslar,
ehliyetimialali yaklasik bir ay oldu ve bugün arabayla kaza yaparak hayatin shockunu yasadim, ama suc bende arabadayken cantaya bakiyordum ve direksiyonu düz tutmayi sagliyamadim tam dönerken insaatin yanina carptim ve elim ayagim titredi sonra cukurdan asaga indi arabadan ciktim arabanin ön lambasi kirilmis olarak görünce daha cok agladim o arabayi almak benim icin kolay olmadi sonrada elim ayagim titriyerek eve girerek anneeeee babaaaa kaza yaptim diye agliyarak annem babam arabayi görünce güldüler... ben terettüt icinde hep sorular icimde dolasiyor ehliyetim gidecekmi nolcak simdi annem napim madalyami takim simdi sana dedi ben zaten shocktayim onlarin gülüsü beni daha cok panik atakligi yasatti... nasil anlatsamki acilarin icindesin shocktasin üstelik korku ama hepsi gülümseme icinde arabayi cikaramadik bende carsiya indim kendimi baska seyle meskul etme bu durumu düsünmek yerine kendime gelmem icin kafeteriyaya gidip kahve icerken babam aradi nerdesin manyakmisin kaza yaptin kaciyorsun cabuk gel diye bagirdi daha cok agladim sonra eve gelince benim yapmis oldugum kazayi annem üzerine almis oldugnu söyledi polise ifadesi verildi dedi ama benim beklentim ailemin bana sarilmasi beni dindirecek tek olay o olurdu hepsi bana bakarak güldü ne yapcagimi sasirdim normalmi sizce bu aile ile evladin aranizdaki diyalog?

Annen üzerine almakla hata yapmış. Görmedi mi kimse seni? Bu basit kazalar iyi oluyor. Güzel bir korkuyorsun ve trafiğin asla şakaya gelmediğini öğreniyorsun. Unutma iki gözün yolda, iki elin direksiyonda olacak her zaman. Hız yapma. Virajlara yavaş gir. Sana güzel bir ders olmuş. Geçmiş olsun. Bir daha ki sefere polis çağır veya tutanak tut.

Oncelikle gecmis olsun.
Sana şunu soyliyim;
Yazini okurkeren dun aksamki baska bi uyenin konusu aklima geldi.
Babasi kotu huysuz adamin teki.bir odada soba yakmalarina izin veriyormu ve tvnin sesini sonuna kadar acip o kizcagazda univ sinavina bu halde calsiyormus.
Baska odada soba yanmasina izin vermedigi icin odada babasinin azarlariyla tv sesiyle calismak zorunda...ne kadar aci bir hayat demi...
Senin ailenin durumu dusunursek bu babanin ve kizin yaninda muhtesem kalir..
Demek istedigim sukredin vr dert etmeyin

aynen erkek arkadasim gelince biraz dindirdi üzerimdeki shocku

Ilk once cok gecmis olsun panik yapman normal canim bende caliyorum daha bakalim neolcakkonuya gelim simdi yeni aldin ehliyeti hemen kaza yapinca komik glemis onlara simdi tabi yapmasalardi iyi di ama uzulme simdi kaza duumunda sucluysan ehliyet gider daha br ay olmus ama turkiyedemin onu sormayi unutumama annen almis ustune ozama korkacak durum yok bence, bundan sonra daha dikkatli olursun allah buyuk kazalardan korusun

aynen öyle hayat acimazsiz kendimiz ayaklarin üzerinde ve mantikli kullanma geregini hatta hayatta sade bir insan kendisine faydasi olur baskasi olmaz

bu nasil bir simariklik.kaza yap ,arabayi birak kafeye git ,annen babanda arkani toplasin...birde sitem et gulduler de felan filan.
araba gibi her an tehlike olusturabilme potansiyeli olan bir araci sen gibiler kullanmasin lutfeeeeen.annen ve babanda senin hatani ustleneren seni koruduklsrini saniyorlarsa buyuk cok buyuk yanlislardalar.

aynen öyle hayat acimazsiz kendimiz ayaklarin üzerinde ve mantikli kullanma geregini hatta hayatta sade bir insan kendisine faydasi olur baskasi olmaz
=) yurt dışında misin

Shock ne ? Meşkul değil, meşgul. Ayrıca ortada yaralı kaza yok, karşı tarafta hasar yok, ne polisi ne ifadesi?

Aci gercegi kim soyliycek kizlar.
Neyse is basa dustu.
Konu sahibi "shock" diye bi kelime yok Turkcede, ona 'şok' denir.

Aman sakin, bi shockta bu yuzden gecirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…