selam arkadaslar,
ehliyetimialali yaklasik bir ay oldu ve bugün arabayla kaza yaparak hayatin shockunu yasadim, ama suc bende arabadayken cantaya bakiyordum ve direksiyonu düz tutmayi sagliyamadim tam dönerken insaatin yanina carptim
ve elim ayagim titredi sonra cukurdan asaga indi arabadan ciktim arabanin ön lambasi kirilmis olarak görünce daha cok agladim o arabayi almak benim icin kolay olmadi sonrada elim ayagim titriyerek eve girerek anneeeee babaaaa kaza yaptim diye agliyarak annem babam arabayi görünce güldüler... ben terettüt icinde hep sorular icimde dolasiyor ehliyetim gidecekmi nolcak simdi annem napim madalyami takim simdi sana dedi ben zaten shocktayim onlarin gülüsü beni daha cok panik atakligi yasatti... nasil anlatsamki acilarin icindesin shocktasin üstelik korku ama hepsi gülümseme icinde arabayi cikaramadik bende carsiya indim kendimi baska seyle meskul etme bu durumu düsünmek yerine kendime gelmem icin kafeteriyaya gidip kahve icerken babam aradi nerdesin manyakmisin kaza yaptin kaciyorsun cabuk gel diye bagirdi daha cok agladim sonra eve gelince benim yapmis oldugum kazayi annem üzerine almis oldugnu söyledi polise ifadesi verildi dedi ama benim beklentim ailemin bana sarilmasi beni dindirecek tek olay o olurdu hepsi bana bakarak güldü ne yapcagimi sasirdim
normalmi sizce bu aile ile evladin aranizdaki diyalog?