sanki 5 yaşında çocuk "annee bittiiiii!"
sizin diğer konunuzu ilk okuduğumda da söylemiştim ikiniz de boşuna zorluyorsunuz. o kadar belli ki bu her şeyden. insanın en mutlu olması gereken dönemlerde herkes bir hesap peşinde. hadi aileleri geçtim problemli aileler olabiliyor nihayetinde ama siz ikinizin de kafasında sürekli hesaplar, şartlar var.
ben senin ailenin yanına gelmem, sen benim ailemin yanına gelmezsen senle evlenmem, orda az para kazanırım, yok o şehrin imkanları kötü.
normal çiftler birlikte olalım da neresi olursa olsun derken siz farklı şeylerin peşindesiniz. ben demiyorum ki gözünüz kapalı atlamalıydınız ikiniz de tabii ki böyle değil fakat ikinizin de geçerli meslekleri nerde olsa çalışabileceği işleri var. oranın imkanı kötü buranın parası iyi demek yerine nerde huzurlu oluruzu düşünseydiniz keşke.
sanırım bana kızıcaksınız bu yorumumdan sonra ama sizi kızdırıp üzmek için yazmadım, gerçekleri görün diye yazdım. ikiniz de hazır değilsiniz bu evlilik için. hele aileler bu kadar yüzgöz olmuşken hala neden zorluyorsunuz anlamıyorum.