bugün hersey bitti

bu duruma üzülmedim canım diğer konundada yorum yapmıştım seni 1 kere yüzüstü bırakan birine asla güvenme diye..kendine ve hayatına temiz bir sayfa aç,çabuk atlatman dileğiyle ...unutma tekrar alo dese dahi tek kelime edecek şansı verirsen hayatının en büyük hatasını yaparsın...unutamam deme sakın neler unutuluyo bu hayatta...ki bu adamın tavrını sana ve ailene yaptıklarını düşünürsen unutman daha kolay olacak

evet arkadasım yorumunu hatırlıyorum..zaten o yorumlar güç veriyor bana..tesekkür ederim..aileme birşey diyemıyorum..onlara karsı mahcubum..ben anlaştım ,getırdım, adam yerıne koydum ailemle tanıstırdım...birde yemekli calgılı nişan yaptık..ne aptalmısım..inandım yarı yolda bırakmaz sandım..birdaha ararsa ,büyük konusmayayım ama asla şans falan vermem..

daha önce burdakı arkadaslarıma anlatmıstım..düğüne 40 gün kala bi sabah benı arayıp bu iş olmaz diyen üstüne 6 gün boyunca benı aramayan bir adam bu..onun yüzünden düğünüm iptal olmustu zaten..ama düzeltmek için bi şans vereyım dedim..onun da mahfetti

O zamanda ısrarla affetmeyin demiştim şimdide diyorum.

Bu saatten sonra tekrar denerseniz inanın çok pişman olursunuz.

Hayat sandığımızdan daha zor.Bunu daha da zorlaştıran insanları asla hayatımıza almamalıyız.

Ne kadar acı,2 yıllık emek bi adamın dengesizliğiyle çöp oluyo .
hayırlı buymuş , bazı şeyleri çok zorlamamak lazım.

herşeyin hayırlısı olsun adamın gerçek yüzünü daha nikah masasına gelmeden gördün. buda bi şans emin ol evlenseydim acaba nası olurdu diyeceksin belki arada emin ol mutlu olmayacaktın. kardeşim evlendiği günden beri heryıl 2 defa boşanmanın eşiğinden dönüp dayaklar kötü sözlerle bu kez boşanıyorlar galiba dediğimizde barışyorlardı böyle 8 yıl bitirdiler kardeşim gene annemde şimdi ne olacak diye bakıyoruz böyle evliliklerde var. sen en azından yolun başında gördün hiç kendini üzme gelinliği ailen bişi demezse parçalara ayır rahatlarsın

öncelikle hayırlısı olsun diyorum senin için..çok doğru bir karar vermişsin...emin ol karşına çok daha iyileri çıkacaktır..hemde çok kısa bir süre içinde...eğer üzülüyorsan tam aksini yapmanı tavsiye ederim yat kalk şükret..sanırım onlar oğulları doktor diye bulunmaz bursa kumaşı sanmışlar oğullarını ve kendilerini,akılları sıra seni rahatça ezebileceklerini,ne söylerlerse söylesinler ses çıkarmayacağınızı düşünmüşler...ailende arkanda ne güzel...bundan sonra geleceğine bak ..yaşadıklarının hepsi sana tecrübe olmuş,bundan sonra daha dikkatli davranırsın,böyle söz verip sözünden cayacak olanları en başından fark edersin..nişanlılık sizin ve ailelerin ve birbirini tanıma süreci ne şanslısınki ne mal olduklarını ortaya koymuşlar...o gelinliğide kaldır odandan istersen yak ister çöpe at ama şükret,onu giyip baba evinden çıkıp bir ay sonra depresyona girip ağlama krizleriyle eve dönmekte vardı...ve boşanamamak...boşansan bile hep bir millet ne derle yaşamak..belki o zaman ailen bile bu kadar arkanda olmazdı...annene babana sarıl sıkı sıkı..senin için en doğru kararı verecek olan onlardır..ne zaman dertleşmek istersen biz kk üyeleri hep burdayız....

annesi korkuyormus,oglu benim memlekete yerleşir diye..halbukı oglu bize bukonuda söz vermıstı haberi bile yok..hem yerleşse bile bunda ne kötülük var...evlenmeden kaynanalık gördüm ..

canım kaynanan ayrı bir dert ,eski nişanlın ayrı bir dert, görümcen tam bir felaket...kendi oğuları kıymetli göndermiyolar ama elin kızı:-((( benim eşimin ailesiyle tek sorunlu olduğum kişi görümcem hatta o bile dert sayılmazda ben arada takarım, onun varlığı bile stres kaynağı tek başına...Kaynanam ve kayınbabamda iyi insanlar severler beni..evlilik çok zor yüklediği sorumluluklar cidden ağır yaşamak lazım anlamak için....sen bu üçlüyle asla baş edemezdin...arada erir giderdin..inan çok düzgün insanlar eşler var...ailesi düzgün olmasa bile asla eşini ezdirmeyen erkekler var...gelinlerine kucak açan onu baş üstünde tutan aileler var..neden bunlardan bir değilde böyle bir aileyle ömür boyu yaşayasın..ŞİMDİ ALMIŞLARDIR BOYLARININ ÖLÇÜSÜNÜ...

hayır ve şer'in Allahtan geldiğine inanmak...kesinlikle karamsarlığa düşme...zaten bu kadar kolayca silip atabiliosa sevgi eksikliği vardır onda....

eski nişanlınız sizi aramasada, sizde şundan kurtulsanız
ararsa yada tekrar deneyelim dese, siz tamam peki diceksiniz..
şans verme adı altında hayatınızın önemli değerlerinden ödün veriyorsunuz; aileniz, geleceğiniz, gelecekteki çocuğunuzun tüm ömrü gibi..yazık..

böyle adama değmez..

o adam sizi haketmiyor mu, ya da ailenizi?

evet.ben de kurtulduğunuza şükretmeniz taraftarıyım.Allah korudu sizi inanın.biz okurken tahammül edemedik bu yapılanlara.siz yaşarken nasıl dayandınız şaştım yani.arkadaşın dediği gibi sadaka verin ya da bir kurban kesin.laf olsun diye söylemiyorum inanın bana.bundan sonraki hayatınızda mutluluklar diliyorum size

ben telefonda yok deyince anasını da almıs benim memlekete geldiler...nişanlım 1 saatlık mesafede bir memlekette..neyse annesi aramıs babamı ..biz dısarda bir caybahcesıdeyız..gelin konusalım demiş..ya kadın bizim eve ayak basmıyor..babamı kız babasını kendi ayagıa cagrıyor...neyse babam yok dedi işim var dedi..benım babam dünya iyisidir..sonra duramadı yerınde gitti yanlarına..
cok iyi konusmuslar..nişanlım ben sevıyorum demiş..kaynanam ben istiyorum demiş..haftaya nikah olsun demısler..amacları tayine kadar yani 13 agustosa kadar nikahı yetiştirmek...babam da kızım bilir demiş..beni arayıp sordu babam..bende yok ben bukadar kısa bir sürec içinde hersey bukadar kötüyken hayatımla ilgili önemli bir karar alamam,nikah olamaz dedim..babamda söylemiş..onlarda gitmişler...

ben telefonda yok deyince anasını da almıs benim memlekete geldiler...nişanlım 1 saatlık mesafede bir memlekette..neyse annesi aramıs babamı ..biz dısarda bir caybahcesıdeyız..gelin konusalım demiş..ya kadın bizim eve ayak basmıyor..babamı kız babasını kendi ayagıa cagrıyor...neyse babam yok dedi işim var dedi..benım babam dünya iyisidir..sonra duramadı yerınde gitti yanlarına..
cok iyi konusmuslar..nişanlım ben sevıyorum demiş..kaynanam ben istiyorum demiş..haftaya nikah olsun demısler..amacları tayine kadar yani 13 agustosa kadar nikahı yetiştirmek...babam da kızım bilir demiş..beni arayıp sordu babam..bende yok ben bukadar kısa bir sürec içinde hersey bukadar kötüyken hayatımla ilgili önemli bir karar alamam,nikah olamaz dedim..babamda söylemiş..onlarda gitmişler...

ay arkadaşım ya, 1 hafta 1 ay 3 yıl, ne farkeder, sen bu adamla evlenmeyimi düşünüyorsun hala?

onlar senin ne kadar kıymetli olduğunu biliyorlar ama değer vermiyorlardı, kendilerine kölede oldun mu tam istedikleri olacaktı. Baktılar köle yapamıyorlar, şimdilik askıya aldılar ama evlenirseniz aynen devam edecekler bu tavırlarına..çarkediyorlar ama kendi lehlerine..sana tamam diyorlar ama, teşbihte hata olmaz, köprüyü geçene kadar, afedersin..

aç gözünü aç aç..

hayatını zindan etme !!!

Back
X