- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi hayallperestt
-
Evet sakıncası yoktur herhaldesaydınız mı tek tek ?
Oy kısmetsiz kedicik...ben de gördüm bu sabah yolda bir tane.Günaydınn,
Bugün işe gitmek için eşimle çıktık kapıdayız ayakkabımızı falan giydik ve kapıyı kitlemek için çektim buraya kadar sorun yok tabi sonra kapıyı çektiğim an farkettim ki anahtarı kapnın arkasında unuttum ve telefonumda içerde kaldı biraz uğraştık kartla falan açmaya olmadı gidelim işe dedik arabaya bindik.
Eşim arabayı parkettiği yerden çıkarıyordu bende onu bekliyordum kafamı arabanın tekerine doğru bir çevirdim daha ağzımı açamadan eşim kediyi ezdi bi anda oldu içim gitti. Eşim arabadan indi baktık falan ölmüşİçim cız etti ya off..
Kapı konusuna gelirsek kartla açmayı denedik olmadı. Kartın dışında başka nasıl açabiliriz? En son hiç şansımız kalmadığında artık çilingir çağırcaz mecburen..
Canim biz 30 tl verdik, sakin o kadar vermeyin en fazla 50 olur. Kapinin kilidini sokuyor, oyle aciyor kapiyi. Kilidinden baska biseyle isi yok cilingirin.İşte bizim kapıdaydı anahtar. Eşim açmak için +kapıyı geri takmak için 100 tl ister dedi toplam
Ya bizimde anahtar üstünde kalmıştı kapının, farkeden bişey yok kapıyı sökmezler ya. hem diyorum ya biz çilingir bile çağırmadık, arkadaş pet şişeyi kesip onunla açmıştıİşte bizim kapıdaydı anahtar. Eşim açmak için +kapıyı geri takmak için 100 tl ister dedi toplam
saydınız mı tek tek ?
Canim biz 30 tl verdik, sakin o kadar vermeyin en fazla 50 olur. Kapinin kilidini sokuyor, oyle aciyor kapiyi. Kilidinden baska biseyle isi yok cilingirin.
Eskiler kedi öldüren 7 cami yaptırması lazım derler
kapıyı da bıçakla açabilirsiniz
Sadaka verin siz yine de. Kazayı belayı uzak tutar.Çok saçmaymış o ya sanki bilerek oldu. Tamam öldü küçük bişey değil ama nasıl 7 cami yaptırılcakmış çok zengin olsan neyse.
Ben derler dedim gidin yaptırın mı dedimÇok saçmaymış o ya sanki bilerek oldu. Tamam öldü küçük bişey değil ama nasıl 7 cami yaptırılcakmış çok zengin olsan neyse.
Sadaka verin siz yine de. Kazayı belayı uzak tutar.
Ben derler dedim gidin yaptırın mı dedim
kazayla insan ölüyor
başımıza ne geleceğini biliyor muyuz ?
:) evet ya ne güzel sahneydi .Hayrola Recep İvedigin balık sahnesini mi izlediniz ?
Biz yeni yıl gecesi çilingir çagırdık gece 3de evinden geldi 50 tl aldı
Bence duşunduğunuzden az alır
Ayrıca kartla veya pet şişeyle deneyin biraz uğraştırır ama kilitli değilse açarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?