Bugün herşey üst üste geliyorr !

Oy kısmetsiz kedicik...ben de gördüm bu sabah yolda bir tane.
Kapı için, röntgenler var ya plastik, onlarla çok rahat açıyordu bizim bir komşu.

Yaaaa kediiiiiiiiiiiiiiciiiğe çookk üzüldüm, Rabbim tüm canlılara en acısız en güzel ölümleri nasip etsin. Cidden kalbim sızladı şuan,size de çok geçmiş olsun Birkaç ay önce eşimle biz de anahtarı arkada unuttuyduk ama sonra kayınbiraderim askerde yoğurt kabıyla çelik kapı açmayı öğrenmiş. Bi deneyelim dediler ve tıkkk 3 saniyede kapı şokkk biçimde açıldı. Bilen biri varsa bi deneyin isterseniz sizde bu yöntemi. Yoksa da tabiki çilingir çözer bu işi en kötü ihtimal. Allah daha beterlerinden korusun.

bi terslik başlayınca gelir zaten devamı..
inşallah günün geri kalanı güzel geçer..
kapıyı ben olsam kartlada açamam sanırım..
çilingir dışında bi çözüm aklıma gelmedi ne yazıkki...

İslamiyet'te BELA AYI diye birşey yoktur.
Bu hurafedir. Buna inanmakta mantık dışıdır.

Her an her saniye dua kapılarının açık olduğu dakikalar saniyelerin olduğu kıymetli günler saattler aylar varken senede birgunun belaya ayrıldığı bir donem olabilir mi ?

Bitsin artık bu düşünce. Her dönem aynı şey konuşuluyor. Belayı kendileri çağırıyor kişiler.

Bu arada mantıki değil ilmi konuşuyorum. Yani muhalefet olsun diye değil.

İşte bizim kapıdaydı anahtar. Eşim açmak için +kapıyı geri takmak için 100 tl ister dedi toplam
Ya bizimde anahtar üstünde kalmıştı kapının, farkeden bişey yok kapıyı sökmezler ya. hem diyorum ya biz çilingir bile çağırmadık, arkadaş pet şişeyi kesip onunla açmıştı

Eskiler kedi öldüren 7 cami yaptırması lazım derler
kapıyı da bıçakla açabilirsiniz

Biz yeni yıl gecesi çilingir çagırdık gece 3de evinden geldi 50 tl aldı
Bence duşunduğunuzden az alır
Ayrıca kartla veya pet şişeyle deneyin biraz uğraştırır ama kilitli değilse açarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…