• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün herşey üst üste geliyorr !

hayallperestt

Kimse %100 masum değildir..
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
1.742
34
113
33
Günaydınn,

Bugün işe gitmek için eşimle çıktık kapıdayız ayakkabımızı falan giydik ve kapıyı kitlemek için çektim buraya kadar sorun yok tabi sonra kapıyı çektiğim an farkettim ki anahtarı kapnın arkasında unuttum ve telefonumda içerde kaldı biraz uğraştık kartla falan açmaya olmadı gidelim işe dedik arabaya bindik.
Eşim arabayı parkettiği yerden çıkarıyordu bende onu bekliyordum kafamı arabanın tekerine doğru bir çevirdim daha ağzımı açamadan eşim kediyi ezdi bi anda oldu içim gitti. Eşim arabadan indi baktık falan ölmüş :( İçim cız etti ya off..
Kapı konusuna gelirsek kartla açmayı denedik olmadı. Kartın dışında başka nasıl açabiliriz? En son hiç şansımız kalmadığında artık çilingir çağırcaz mecburen..

Valla bizim aparman gorevlisi abimiz bu konuda cok maharetli.sizinde varsa bir danisin derim

Kıyamam kediye üzüldüm :( Kaza geliyorum demiyor işte elde olan bir şey değil.
Kapıyı da dert etme nasılsa çilingire açtırırsınız.
Geldi mi üst üste gelir hep...

Kıyamam kediye üzüldüm :KK43: Kaza geliyorum demiyor işte elde olan bir şey değil.
Kapıyı da dert etme nasılsa çilingire açtırırsınız.
Geldi mi üst üste gelir hep...

Bende çok üzüldüm kediye ama yapcak bişeyimiz yoktu artık çok geçti :(
Evette hani kendi yöntemimizle açabilirsek daha iyi olur. Çünkü çilingir baya bi para alıyor
Açmak için sonra kapıyı geri takmak için falan. Tabi en son çare çilingir.

safer ayındayız,en olmadı bol bol ayetel kürsi ile nas oku canım..şanssız günündeymişsin ,bi silkelen yüzünü yıka oh de..kapı da kolay açamadıysan yan dairenin balkonundan falan giremez misiniz ki biz 5. katta olmamıza rağmen bir kaç kez merdivenle geçmiştik mesafe kısaydı ve balkonlar çaprazlıydı ona güvenerek..yani gerekli güvenlik önlemlerini almadan denemeyin kesinlikle;)

Bende çok üzüldüm kediye ama yapcak bişeyimiz yoktu artık çok geçti :KK43:
Evette hani kendi yöntemimizle açabilirsek daha iyi olur. Çünkü çilingir baya bi para alıyor

Şimdi nasıl bir kapı olduğuna da bağlı. Her kapı kartla açılmaz.
Anahtarı arkada unutmanız kötü olmuş.
Bir defa biz de anahtarları içeride unutmuştuk ama kapıda takılı değildi.
Mecburen çilingir çağırdık. Kapıyı çıkarmadan açtı ve sadece 30 tl aldı.

safer ayındayız,en olmadı bol bol ayetel kürsi ile nas oku canım..şanssız günündeymişsin ,bi silkelen yüzünü yıka oh de..kapı da kolay açamadıysan yan dairenin balkonundan falan giremez misiniz ki biz 5. katta olmamıza rağmen bir kaç kez merdivenle geçmiştik mesafe kısaydı ve balkonlar çaprazlıydı ona güvenerek..yani gerekli güvenlik önlemlerini almadan denemeyin kesinlikle:KK66:

Aynen dua okumalıyım. Malesef biyerden girme şansımız yok anca ya bişeyle açmaya çalışıcaz yada çilingir

Bence kapınız kartla falan açılabilecek gibiyse önce kapınızı değiştirin. Şu devirde hala kartla açılan kapı kaldı mı?
Kedi için içim gitti..
Gün yeni başladı gerçi de inşallah sorunsuz biter sizin için.

Kapı kilitli değilse sadece dili çekilerek açılacaksa, kart vs gibi şeylerle açıyormuş çilingirler. Bir arkadaşımda sizin durumunuzu yaşamış, çilingir gelip 2 sn de açmış. Kapıyı sök takla uğraşmamışlar. Çilingir 2 saniyede 50 lira kazandı ya bir içime oturdu ki o para diyordu arkadaşım :)

Şanssız gününüzdesiniz belli ki. Bu kadarla atlatın inşallah, dilenciye sadaka verin bence 1 2 lira.

Bende çok üzüldüm kediye ama yapcak bişeyimiz yoktu artık çok geçti :KK43:
Pet şişe kesin, düz bi hale getirin, kapının dilini bulmaya çalışın, biriniz pet şişeyi aşağı yukarı hareket ettirirken diğeriniz kapıyı itin kendinize çekin, kapı açılana kadar bu şekilde devam edin.
Biz evimizin kapısını böyle açmıştık bi kez.

Şimdi nasıl bir kapı olduğuna da bağlı. Her kapı kartla açılmaz.
Anahtarı arkada unutmanız kötü olmuş.
Bir defa biz de anahtarları içeride unutmuştuk ama kapıda takılı değildi.
Mecburen çilingir çağırdık. Kapıyı çıkarmadan açtı ve sadece 30 tl aldı.

İşte bizim kapıdaydı anahtar. Eşim açmak için +kapıyı geri takmak için 100 tl ister dedi toplam

Back
X