• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün herşey üst üste geliyorr !

Aynen dua okumalıyım. Malesef biyerden girme şansımız yok anca ya bişeyle açmaya çalışıcaz yada çilingir
çilingiri kapı açarken gördüm böyle ince şiş var ya kebap şişi o tarz ince sert bi şişle çılink diye açtı yukardan aşağı indirdi şişi..25 lirayı aldı gittiiii..komşuda kebap şişi falan var mıdır ya da balkon deliklerini açmak için mil gibi bir şey..onla deneyin

Benim başıma geldi geçenlerde, eşim anahtarını almayı unutmuş, iki kapı var bizde bir çelik kapı diğeri demir kapı benim anahtarım demir kapının üstündeydi aldım eşimin anahtarı da çelik kapının arkasındaymış takılı vaziyette kapıyı çektim. Kendi anahtarımla kitlemeye çalıştım olmadı bende sadece demir kapıyı kilitleyip çıktım. Eşime de çelik kapının kilidi bozuldu sanırım kilitleyemedim dedim. Meğer onun anahtarı varmış arkada. Akşam eşim kartla filan çok uğraştı açamadı çilingir çağırdık eşimin arkadaşıydı geldi kart gibi bir şey soktu kapı tık açıldı. 10 tl aldı adam tanıdık diye olabilir ama.

Kapı kilitli değilse sadece dili çekilerek açılacaksa, kart vs gibi şeylerle açıyormuş çilingirler. Bir arkadaşımda sizin durumunuzu yaşamış, çilingir gelip 2 sn de açmış. Kapıyı sök takla uğraşmamışlar. Çilingir 2 saniyede 50 lira kazandı ya bir içime oturdu ki o para diyordu arkadaşım :)

Şanssız gününüzdesiniz belli ki. Bu kadarla atlatın inşallah, dilenciye sadaka verin bence 1 2 lira.

Kapı kilitli değil ama anahtar arkada. İnsanın içine oturur doğal olarak.

ndn pekı bu ayın ozellıgı nekı yanı
konu çok dağılacak lorinde şöyle söyleyeyim hz.Muhammed(SAV) ölüm hastalığına bu ayda yakalanmıştır .en basiti fakirlik olmak üzere türlü türlü belanın geldiği ay bu aydır İslam dininde..neyse dini konuya burda geçmeyelim arkadaş kapıya odaklansın ;)

Benim başıma geldi geçenlerde, eşim anahtarını almayı unutmuş, iki kapı var bizde bir çelik kapı diğeri demir kapı benim anahtarım demir kapının üstündeydi aldım eşimin anahtarı da çelik kapının arkasındaymış takılı vaziyette kapıyı çektim. Kendi anahtarımla kitlemeye çalıştım olmadı bende sadece demir kapıyı kilitleyip çıktım. Eşime de çelik kapının kilidi bozuldu sanırım kilitleyemedim dedim. Meğer onun anahtarı varmış arkada. Akşam eşim kartla filan çok uğraştı açamadı çilingir çağırdık eşimin arkadaşıydı geldi kart gibi bir şey soktu kapı tık açıldı. 10 tl aldı adam tanıdık diye olabilir ama.

Bakalım bizden ne kadar alacak çilingirci

konu çok dağılacak lorinde şöyle söyleyeyim hz.Muhammed(SAV) ölüm hastalığına bu ayda yakalanmıştır .en basiti fakirlik olmak üzere türlü türlü belanın geldiği ay bu aydır İslam dininde..neyse dini konuya burda geçmeyelim arkadaş kapıya odaklansın :KK66:
aynen sonra konu kapanır yazık olur

2,5 litrelik kola şişesini 10cm kadar genişliğinde kesip kilidin olduğu yere kaydırın. Sertçe yukarı aşağı kaydırdığınızda tık diye kapı açılıyor. Yalnız 2,5 litrelik kola şişesi(kalınlığı nedeniyle) olacak başka pet şişelerle denemiştik olmamıştı.

Nasıl açıldığı hakkında bir fikrim yok ama anahtar arkadada kalsa
yaşadığım yerde çilingir ortalama 30 tl civarı bir paraya kapıyı açıyor.
bununla geçmiş olsun.

Back
X