- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi generalsmoker
Yarasin ben hala dünden kalmayım devamm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaa nerde bende o şans gökten erkek yagsa bana bayan düşer :))Dışarı çık, yürüyüş yap.. Otur bi kafede kahve iç..
Bak buradan görüyorum sen oturup kafede yalnız yalnız, kendin gibi biri gelip senle tanışacak![]()
Aynen mesai arkadaşım da izinliPazar günü içilir mi ya dün akşam içip bugün akşama doğru ayılcaktın iş varsa pazar içilmez şekerim haftaya ertele sen o işi
YapabilirsinizOnu ben de istiyorum valla
Alip basimi bir otele yerleseyim, gonlumce yiyip iceyim sonra da devrilip yatayim istiyorum
Ama oyle boyle degil
İyi rakı içmemişsindir ondandır o her rakı içilmez ön yargılı olmaRakı bana ağır geliyor denemedim değil bir daha hayatta ağzıma almam
Degmez ama gönül bu dinlemiyorİcki mi bosver derim degmez
Yok canım ben içmeyi bilmediğim için icemedim rakiyi sek içmeye çalıştım su yu kullanmadım yandı midemİyi rakı içmemişsindir ondandır o her rakı içilmez ön yargılı olma![]()
Oh ne güzelYarasin ben hala dünden kalmayım devamm![]()
Sek içilir zaten bide bilmem diyo yaaYok canım ben içmeyi bilmediğim için icemedim rakiyi sek içmeye çalıştım su yu kullanmadım yandı midem
Oyle yapayım dedim olmadı herkesin misafiri varmış programı varmış gelmedi böyle yapacaktım içki içeceğim kişinin nöbeti varmış olmadı ama vazgeçmedm birazdan inip alacağım zaten sigaramda bittiiçme arkadaşım.. bence YE.. ara çiğköfte kebap ne varsa kur ziyafet sofrası nazının geçtiği arkadaşlarını çağır hele de bekar olup sevgilisi olmayanları.. ye iç(ama alkol değil) keyfine bak.. dürümünü afiyetle yerken bi lokmada benim yerime ye.. sık o limonları çiğköfteye seni bırakanın kafasına sıkar gibi.. dürümü llöööpp lööpp ye.. yemekten,sohbetten sızar uyursun zaten.. ama içme arkadaşım nacizane tavsiyem..
Bilmiyorum yaa cidden icemedim tadı iğrenç tiSek içilir zaten bide bilmem diyo yaa![]()
Icip içip sarhoş olsam sonra gidip yapışsam dudaklarına sonra desem ki s.tr gt acim geçtiGel beraber içelim
Ama ben sızmak istemiyorum öpüşen çiftleri avlıycam sonra. Evet, kıskanıyorum![]()
Olsun. .ic afiyet olsun bosver herseyi ic ve uyu ama sabah ruhun sikilicak haberin olsun....
Vazgeçmek yok ...hem bugün içeceğim diyorsun hemde içmeyi blmyrm diyorsun gel vazgeç sen arkadaşım :))
Ah keskeYapabilirsiniz
Neden mutsuzsunuz hayırdır derdiniz nedir bakin ne güzel bebeginzde var?Ah keske
Bebis var canim ya onunla gidemem kimutsuzum mutsuz
Canim skiliyor hep ;( icimde bir koca bosluk varNeden mutsuzsunuz hayırdır derdiniz nedir bakin ne güzel bebeginzde var?