- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
Eşinizle aranızda bir sorun yoktur umarımCanim skiliyor hep ;( icimde bir koca bosluk var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizle aranızda bir sorun yoktur umarımCanim skiliyor hep ;( icimde bir koca bosluk var
Bilmem ki, belki de vardirEşinizle aranızda bir sorun yoktur umarım
Iciyorum resim nasl atılıyor ataymİçtin mi hatun ?? Ee sonuç
içki seçimin ne oldu bariIciyorum resim nasl atılıyor ataym
Viski aldm bilgisayarm kapali telsiz de olmuyor basim ağrımaya başladı bugün aşırı sigara ictim müzik te yüksek olarak dinledim çatlıyor suaniçki seçimin ne oldu barifoto atma boşver bide eğer yapabilceksen telefonu bilg kapa al eline cips evde dolan ye böle daha güvende olursun ben öle yaparım şahsen
![]()
Ben bir ayda beş kilo birden verdim eziyet ediyorum kendimeKimse vazgeçilmez değildir inan.
İç, bağır çağır ağla biraz rahatlarsın.
Onunla doğmadın onsuzda ölmezsin geçer bu günlerde ço yıpratma kendini
ben de bugün ayrılık kararı aldım.çok kötü hissediyorum.Viski aldm bilgisayarm kapali telsiz de olmuyor basim ağrımaya başladı bugün aşırı sigara ictim müzik te yüksek olarak dinledim çatlıyor suan
Hata yapmaktan korktuğun için içki içeceksin ve burada bunu böyle bir konu açıyorsun. Ne bu şimdi. Ne yapalım yarasın mı dyelm14 Şubat evdeyim ilişkim bitti hata yapmaktan korkuyorum çok efkarlyim çünkü umudum vardı belki bir mesaj arama gelir diye içip içip dağıtmak istiyorum
Ayrılma pisman olma benm.gbiben de bugün ayrılık kararı aldım.çok kötü hissediyorum.
Viski aldm bilgisayarm kapali telsiz de olmuyor basim ağrımaya başladı bugün aşırı sigara ictim müzik te yüksek olarak dinledim çatlıyor suan
InşallahÜzüldüm senin adına açıkçası, sigaraya da baslamıssın derdin büyük galıba. umarım en kısa zamanda ıyı olursun zaman her seyın ilacı, derdin hafifler zamanla daha az hatırlarsın umarım.
Kulakligim vardı onunla dinledimkomşulara da yazık
Bir bayana yakışmaz asla.Güçsüz,aciz insanlar kendini,beynini uyuşturur yapma.İçeceğine namaz kıl dua et.....sarhoş olup sızmam lazim
O da öyle derdi nasihat ederdi şimdi bes vakit başı secdeye gittiğinde bana yaptıkları çektirdigi acı aklına gelmezmi acaba aldığı ah..Bir bayana yakışmaz asla.Güçsüz,aciz insanlar kendini,beynini uyuşturur yapma.İçeceğine namaz kıl dua et
Bekle dedi gitti ben beklemedim o da gelmedikendime geldim geleli dostlar![]()