Bugün istifa edicem, doğru mu yapıyorum ?

iş yerinde bildiğin personel müdürü tarafından mobbinge uğruyorsun. İStifa ediceksin kaç senedir ordasın bilmiyorum ama ya emeklerin. Hiçbir işyeri rahat değil Hakkını kollamaya bak. İstifa ektme demiyorum stres üzüntü mafeder insanı ama edeceksen de bu müdür tarafondan mobbinge uğradığını kanıtla tazminatını haklarını al ve bu aşamada iş bak kendini garantiye al öyle et
aynen ama patronlarıma laf gelsin istemiyorum bi de bana yürüyüş yapalım mı, kahve ısmarlayayım mı diyor bana ondan uzaklaşmaya çalıştıkça

istfa etmeyin
patronlardan memnunsanız işçi yüzünden istifaya karşıyım o kim ki çalışan o da !!!
öncelikle patronların açık ve detaylı konuş

aynen ama patronlarıma laf gelsin istemiyorum bi de bana yürüyüş yapalım mı, kahve ısmarlayayım mı diyor bana ondan uzaklaşmaya çalıştıkça

sen insanları daha iyi tanırsın daha iyi bilirsin o konuda aynı yerde çalışmadığım için buna tam doğru cevabı veremem açıkcası ama madem yapılan bir mobbing var bunu patronlarına açıklaman gerek he açıkladın birşey olmadı buda göz yumulduğu anlamına gelir. Gerisini sen bilirsin.

Back
X