Bugün istifa edicem, doğru mu yapıyorum ?

eğer yeni iş bulma sürecin uzun olmayacaksa, şu an mutlu değilsen tazminat için bile olsa kalma derim.
bence istifa et, istifa ederken de sebebini açık açık belirt.

1-mesafeli ol
2-tazminat için kal
3-kimin asistanıysan ondan başka verilen işi yapma
4-çok çok bunalıyorsan git yöneticinle konuş durumu güzellikle anlat
5-istifa etsen bulacağın yerde bu tiplerden olmayacağının bir gaarntisi yok

ben olsam istifa etmem
kadınlar neden böyle bilmiyorum. iş hayatında hep böyle, kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor. baksan da elle tutulur dişe dokunur 1 tane de şey yok ortada.
valla ben o kadını şeyime takmam. umurum olmaz. benim mesaim bitti ve evime gidecem siz de paşa paşa bırakacaksınız. bu konuda konuşacak başka şeyim yok, derim köşeme çekilirim.

git patronunla konuş. giriş çıkış saatinde mesainde, alınmanda bırakılmaznda puantajında neyse her neyin varsa , hepsinde sınırları çizsin. sen de onlardan 1 adım geri atma.

iş bulmak kolay diyorsun. bulursun da ama neden daha az tatille hakla vs. çalışasın ki? ayrıca sanırm daha gençsin. 20li yaşlarda iken işe girmek çıkmak kolay gelir, firmalar da kolay alır. sonra o işler öyle olmuyor. CVnde girmiş çıkmış görünme boş yere.

böyle kadınlara papuç bıramamayı öğren. böyle her zilli için istifa edeceksen işin var...iş hayatı bunlarla dolu. gideceğin yerde yok mu? garantin mi var?

tazminatını da yakma. para kazanıyorken elinde para tut. işine bak. sinirini bozma.

ben olsam istifa etmem
kadınlar neden böyle bilmiyorum. iş hayatında hep böyle, kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor. baksan da elle tutulur dişe dokunur 1 tane de şey yok ortada.
valla ben o kadını şeyime takmam. umurum olmaz. benim mesaim bitti ve evime gidecem siz de paşa paşa bırakacaksınız. bu konuda konuşacak başka şeyim yok, derim köşeme çekilirim.

git patronunla konuş. giriş çıkış saatinde mesainde, alınmanda bırakılmaznda puantajında neyse her neyin varsa , hepsinde sınırları çizsin. sen de onlardan 1 adım geri atma.

iş bulmak kolay diyorsun. bulursun da ama neden daha az tatille hakla vs. çalışasın ki? ayrıca sanırm daha gençsin. 20li yaşlarda iken işe girmek çıkmak kolay gelir, firmalar da kolay alır. sonra o işler öyle olmuyor. CVnde girmiş çıkmış görünme boş yere.

böyle kadınlara papuç bıramamayı öğren. böyle her zilli için istifa edeceksen işin var...iş hayatı bunlarla dolu. gideceğin yerde yok mu? garantin mi var?

tazminatını da yakma. para kazanıyorken elinde para tut. işine bak. sinirini bozma.
haklısınız
erkekler böyle değil kadınlar neden böyle anlamıyorum.
patronumla konuştum, çıkmaktan vazgeçtim.
Pes etme o kazanmasın dedi.
ben seni eve göndericem merak etme sen dedi
onunla da fazla muhattap etmicem seni dedi.
24 yaşındayım.
Hafta sonu tatil ve servise alıştım bırakmak yeni yere alışmakta zor geliyor

sizin genç olduğunuzu anlayabiliyorum ben zaten. çok da iyi empati yapabiliyorum inanın. senelerdir çalışıyorum, gençken ben de sinir olurdum, fevri davranırdım. oturur ağlardım...ne çocukluklar :)
hiç gerek yok .

haklısınız
erkekler böyle değil kadınlar neden böyle anlamıyorum.
patronumla konuştum, çıkmaktan vazgeçtim.
Pes etme o kazanmasın dedi.
ben seni eve göndericem merak etme sen dedi
onunla da fazla muhattap etmicem seni dedi.
24 yaşındayım.
Hafta sonu tatil ve servise alıştım bırakmak yeni yere alışmakta zor geliyor
Tebrikler ne güzel konuşunca sıkıntı ortadan kalktı pes etmek yok :KK9:

sizin genç olduğunuzu anlayabiliyorum ben zaten. çok da iyi empati yapabiliyorum inanın. senelerdir çalışıyorum, gençken ben de sinir olurdum, fevri davranırdım. oturur ağlardım...ne çocukluklar :)
hiç gerek yok .
şimdi böyle değil misiniz :)

Çıkma ama pişman et onu. Ezdirme kendini çat çat yüzüne konuş. Bırak çıkarabiliyorsa kendi çıkarsın hadi..

Ben olsam ben onu çıkarırım herhalde. :kahve:

teşekkürler :)
diğer patronun himayesi altında adam akıllı sebep olsa onu hemen çıkartırım demiş patronum :)

etme bulma dünyası birde kimin ne olduğunu nasıl çalıştığını işveren iyi analiz ediyor ama çok ortaklı firmalarda çalışmak çok zordur bir daha aksilik yaşamamanı temenni ediyorum sevgiler :)

ayy 2 yıl önceki benn :KK12: çıkma ve çıkmayı düşünmeee pardonda her zaman mı kaçıp giden olacaksın. Ben hem yönetici asistanlığı hem muhasebe yaptım. Yönetici asistanlarına kimse bişey diyemez kimse şu işi verdim de yapmadı diyemez senin tek amirin sorumlusu olduğun patron.. mesaiye kalma patronun sana dedi mi kal diye hayır seni diğer personeller ilgilendirmez

etme bulma dünyası birde kimin ne olduğunu nasıl çalıştığını işveren iyi analiz ediyor ama çok ortaklı firmalarda çalışmak çok zordur bir daha aksilik yaşamamanı temenni ediyorum sevgiler :)
umarım çok teşekkürler
sevgiyle kalın.

Sabah 8 akşam 18.30 hafta sonları izin servis+sgk+yemek+maaş bu şekilde iş şartlarım.
2 Senedir aynı yerde çalışıyorum.
Dekorasyon firmasında yönetici asistanlığı yapıyorum.
Personel müdürü aldık, sanırım 4 aydır çalışıyor.
Kadın son 2 aydır sürekli benimle uğraşıyor.
Benim işten çıkmam için elinden geleni yapıyor.
Hep dedim onun zafer kazanmasını sağlamıcam, savaşıcam.
Ama artık çok yoruldum.
Bir çaycı aldı daha önceki iş yerinden arkadaşıymış, diğer çaycımızı da çıkartmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Diğer çaycıyla da benim aram iyi diye uğraşıyor.
Üretim 22.00 mesaiye kalıyor.
Bizim ev ile eski çaycımızın evi biraz ters, ters değil de diğer çalışanlara göre ters.
Servis gelmediğin de mesai olduğunda biz ikimiz mesaiyi bekleyecekmişiz 22.00 a kadar eve gitmem 23.30
kabul etmedim tabiki
diğer personellerin gittiği yol bozuk olduğundan bizim evin ordan geçiyorlar ,o personelleri götüren şirket arabasını da bu kadın (personel müdürümüz ) kullanıyor.
Ben de arabaya bindim zaten evin ordan geçecekler diğer yol kapalı olduğundan
bana arabadan in sen nereye gidiyorsun diye bağırdı, mesaiye kalacaksın dedi
kalmıyorum gelicem dedim, zaten ordan geçiyorsunuz dedim
ısrarla beni ve çaycı kızı indirmeye çalışıyor, diğer arkadaşı olan çaycıyı 17.00 da mesaiye kalmasın diye yolladı.
3 patronumuz var birisiyle aram çok iyi ben senin abinim ne sıkıntın varsa gel der, sıkıntım olduğunda hep o çözer.
Ben de onu arayacağımı söyledim onla ne alakası var diğer patronun emri dedi sen kuralları çiğneyemezsin dedi
Ben de bağırdım zaten oradan geçeceksiniz diye inmedim arabadan.
Geçen de puantajlarını verdi bana yaptırdı 1 ay boyunca işlememiş sesimi çıkarmadım işi vardır diye 5 dakikaya bir sigara içmeye çıktı diğer personelleri de kafaladı.
1 günümü aldı benim
Bir de bana diyor daha bitmedi mi
Doldum, çok doldum.
Ben her gün mesai var bizi kim bırakacak stresiyle yaşamak istemiyorum.
Şirketin de bana verdiği değer km hesabı yapılması mı.
Daha önce istifa ettim kabul etmediler,
Bugün tekrar istifa edicem.
Sizce etmeli miyim ?
İş bulma konusunda sıkıntı yok.
Ama haftada 2 gün tatil ve servis olmayabilir.

iş yerinde bildiğin personel müdürü tarafından mobbinge uğruyorsun. İStifa ediceksin kaç senedir ordasın bilmiyorum ama ya emeklerin. Hiçbir işyeri rahat değil Hakkını kollamaya bak. İstifa ektme demiyorum stres üzüntü mafeder insanı ama edeceksen de bu müdür tarafondan mobbinge uğradığını kanıtla tazminatını haklarını al ve bu aşamada iş bak kendini garantiye al öyle et

Yüzüne fondötenmi sürdün kadının? Ne münasebet diyip sırtını dönmeliydin o kadar şikayetçisin madem. Bence biraz daha karakterli ve prensipli olmalısın.
Haklısın bende de aptallık var şimdi sürekli yanıma gelip bir şeyler söylüyor konuşmak istemiyorum ya

Back
X