Bugün istifa edicem, doğru mu yapıyorum ?

çok bunaldıysan,maddi sıkıntı yok ie,s..ç.. ağzına kadının,rezil et,çık,vallahi senın gibi gençken yapamadım,paramda yoktu,hep tahammul ettim,şimdi diyorum ki keşke paralasaydım onları,
Allah'a şükür ihtiyacım yok birikimim var zaten para harcayan biri değilim
çıkıp konuşucam bugün olmadı çıkarım sürekli huzursuz huzursuz çalışmak istemiyorum

Et canım et bu iş sıkıntısı ınsdanı hasta eder

evet ona ne kötülüğüm olabilir ki anlamıyorum,
Kimsenin kötülüğünü isteyen birisi değilim

onlarla alakası yok da kadın patron gibi davranıyor önceden şirket araçlarının anahtarları ben de dururdu, şimdi o cebinde sakladığı için kimse bankoya bırakmıyor

Ama diğer türlü çıkarmazlar ve bu kadını artık görmek bile istemiyorum
Neden sen kacan taraf olasin ki ama?ustelik hakli iken,?bir personel sorumlusu calisanin uzerindeki mobbing cezalarindan haberdardir sanirim. Yerinde olsam kendisine hatirlatirdim. Ama vazgecip de gitmem. Her yerde var boyleleri ben sana yasadiklarimi anlatsam roman olur.

Allah'a şükür ihtiyacım yok birikimim var zaten para harcayan biri değilim
çıkıp konuşucam bugün olmadı çıkarım sürekli huzursuz huzursuz çalışmak istemiyorum
çalışmaa amaaaa kımsenın yanına bırakma,sakınnnn,rezil rusva et,dök içini,bıze yazdığın gıbı sen bunları yaptı de kadına,cemkir,çık,

iş bulma konusunda sıkıntı yaşamayacaksan istifa et bu ne böyle çekilir dert değil, ama ondan önce belki diğer patronla konuşup durumu anlatabilirsin resmen mobing yapıyor
daha neler var konuşucam da işte sürekli de bir şey çıkartıyor bu olmasa başka bir şey her zaman şikayete gidemem ki

Kizzzz sen niye hemen istifa ediyorsun? Git patronlarına şikayet et gerekirse hergün kavga et kadınla tinlama o çeksin gitsin. Derdini anlatıp istifa etmek saçma emek var tazminatsiz çıkma sen burnundan getir

cabucak pes etme ben olsam anasini aglatirim o kadinin tasi taragi toplatip kaciririm.onun yapmasi gereken isleri yapma sorduklarinda kendi isini ancak yetistirdigini soyle memnun kalmazlarsa kendileri cikarir hic degilse tazminat alirsin
Peki ne yapabilirim diğer tüm çalışanları ele almış benden başka ona sesini çıkartan yok
ne yapsam gider sizce ?

Mutlaka mesaiye kalmanı istiyorsa ve gerekiyorsa fazla mesai ücreti iste. Bi sonraki ay yazılı olarak mesai ücretini iste. Sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına şikayet et. 170 çsgb'nin numarası. Bimerden şikayet etsen de olur. gelip inceliyorlar hemen değil ama en azından ik üç ay sonra mutlaka bakıyorlar. Gelmişken de kurumu tüm yönleriyle inceliyor, bir dünya idari para cezası çıkartıyorlar. Ayrıca tespit ettikleri ücretlerin işçiye verilmesini sağlıyorlar.Konuş eğer ücret verecekseniz ve mesai sonunda çalışacaksam kalırım yoksa şikayet ederim bu benim hakkım dersin. Ayrıca patronunla konuş, gece 11 de kadın başıma eve tek gitmek istemiyorum korkuyorum hem ücret de almıyorum filan dersin.

Sen gidersen çaycıyı iyice ezer kadın. Eğer başka yerde iş bulmazsa yazık olur kadına. Onun için kal mücadele et derim. Patronla konuşurken onu da sok araya çaycıların mesaileri de düzene girsin, haksızlık oluyor diye. Tazminatını da yakma

onlar çıkartsın iş bulamazsan bile işsizlik ile idare edersin bir süre rahat rahat bakarsın iş
iş teklifi aldım işten çık gel işin hazır dediler ama bilmiyorum burası kurumsal bir firma yurt dışında bir sürü bağlantılarımız var ne yapacağımı bilemedim

daha neler var konuşucam da işte sürekli de bir şey çıkartıyor bu olmasa başka bir şey her zaman şikayete gidemem ki

peki sadece ikinize mi yapıyor, ben yerinde olsam yaptıklarını not alır sonra gider patrona örnekleri ile anlatırım ne kaybedeceksin ki kovarlarsa zaten tazminat alırsın ayrıca ayrılmayı düşünüyorsun bence git konuş.

Çaycı mesai ücreti alıyor da biz beyaz yakalılar almıyoruz.
Patronlarım çok iyiler emir bile vermezler, hep rica ederler.
Şikayet edersem şirkete ceza gelirse çok üzülürüm
ekmek yediğim kapıya bunu yapamam
o kadını bireysel olarak şikayet edebilir miyim ?

iş teklifi aldım işten çık gel işin hazır dediler ama bilmiyorum burası kurumsal bir firma yurt dışında bir sürü bağlantılarımız var ne yapacağımı bilemedim

bak canım bit için yorgan yakılmaz ,o zaman bu kadınla ilgili sıkıntını paylaşacaksın patronuna ,eğerki kadını kollama varsa patronun tarafından bu şartlarda psikolojim bozulacak ve size verimli olamayacağım dersin

konuşucam kadına yalakalık yapmayan sadece ben varım bir de o çaycı
ben de hayatta kimseye yalakalık yapamam

kadını bireysel şikayet etsen de şirkete gelip onu incelerler bence bakanlıktan önce patronla konuş anlayacaklarını düşünüyorum.

konuşucam kadına yalakalık yapmayan sadece ben varım bir de o çaycı
ben de hayatta kimseye yalakalık yapamam

ben de hiç yalaka olmaadım hep ondan kaybediyoruz zaten böyle bir müdürüm vardı ama herkes şikayetçiydi sonra şansıma kovuldu. kadın kaç aydır orda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…