Bugün istifa edicem, doğru mu yapıyorum ?

Yönetıcı asıstanına ıs cok... doluu... bu 1. 2cisi de asla cıkmam yerınde olsam cıkartılırdım cok daha guzel tazmınat alır hahahahyt cıkarsın . patronuna sıkayet et durumu anlat. mesaıye kalamam ben bayanım moduna gir. saat gec oluyor de. derdini söyle bence acıkca. konusulmadan halledılmeyecek. istfa vermebne ragmen kabul de edılmemıs baksana. demek kı sevılıyorsun :halay:

onlarla alakası yok da kadın patron gibi davranıyor önceden şirket araçlarının anahtarları ben de dururdu, şimdi o cebinde sakladığı için kimse bankoya bırakmıyor
onlarla alakası yok ama ona bunca tavizi verenlerde onlardır.Siz patronunuzla çözün işinizi.

Sabah 8 akşam 18.30 hafta sonları izin servis+sgk+yemek+maaş bu şekilde iş şartlarım.
2 Senedir aynı yerde çalışıyorum.
Dekorasyon firmasında yönetici asistanlığı yapıyorum.
Personel müdürü aldık, sanırım 4 aydır çalışıyor.
Kadın son 2 aydır sürekli benimle uğraşıyor.
Benim işten çıkmam için elinden geleni yapıyor.
Hep dedim onun zafer kazanmasını sağlamıcam, savaşıcam.
Ama artık çok yoruldum.
Bir çaycı aldı daha önceki iş yerinden arkadaşıymış, diğer çaycımızı da çıkartmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Diğer çaycıyla da benim aram iyi diye uğraşıyor.
Üretim 22.00 mesaiye kalıyor.
Bizim ev ile eski çaycımızın evi biraz ters, ters değil de diğer çalışanlara göre ters.
Servis gelmediğin de mesai olduğunda biz ikimiz mesaiyi bekleyecekmişiz 22.00 a kadar eve gitmem 23.30
kabul etmedim tabiki
diğer personellerin gittiği yol bozuk olduğundan bizim evin ordan geçiyorlar ,o personelleri götüren şirket arabasını da bu kadın (personel müdürümüz ) kullanıyor.
Ben de arabaya bindim zaten evin ordan geçecekler diğer yol kapalı olduğundan
bana arabadan in sen nereye gidiyorsun diye bağırdı, mesaiye kalacaksın dedi
kalmıyorum gelicem dedim, zaten ordan geçiyorsunuz dedim
ısrarla beni ve çaycı kızı indirmeye çalışıyor, diğer arkadaşı olan çaycıyı 17.00 da mesaiye kalmasın diye yolladı.
3 patronumuz var birisiyle aram çok iyi ben senin abinim ne sıkıntın varsa gel der, sıkıntım olduğunda hep o çözer.
Ben de onu arayacağımı söyledim onla ne alakası var diğer patronun emri dedi sen kuralları çiğneyemezsin dedi
Ben de bağırdım zaten oradan geçeceksiniz diye inmedim arabadan.
Geçen de puantajlarını verdi bana yaptırdı 1 ay boyunca işlememiş sesimi çıkarmadım işi vardır diye 5 dakikaya bir sigara içmeye çıktı diğer personelleri de kafaladı.
1 günümü aldı benim
Bir de bana diyor daha bitmedi mi
Doldum, çok doldum.
Ben her gün mesai var bizi kim bırakacak stresiyle yaşamak istemiyorum.
Şirketin de bana verdiği değer km hesabı yapılması mı.
Daha önce istifa ettim kabul etmediler,
Bugün tekrar istifa edicem.
Sizce etmeli miyim ?
İş bulma konusunda sıkıntı yok.
Ama haftada 2 gün tatil ve servis olmayabilir.

Bence et psikolojini iyice bozacaklar, deneyimli bir personelsin tekrar iş bulursun. Bu tarz ego manyak insanlarla uğraşmaya değmez.

Yönetıcı asıstanına ıs cok... doluu... bu 1. 2cisi de asla cıkmam yerınde olsam cıkartılırdım cok daha guzel tazmınat alır hahahahyt cıkarsın . patronuna sıkayet et durumu anlat. mesaıye kalamam ben bayanım moduna gir. saat gec oluyor de. derdini söyle bence acıkca. konusulmadan halledılmeyecek. istfa vermebne ragmen kabul de edılmemıs baksana. demek kı sevılıyorsun :halay:
patronumla konuşucam gene dicek sen bunları kafana takma halledilir
tamam da kadın bir sorun bitiyor başka bir sorunla karşıma geliyor
bir de bugün utanmadan günaydın usuyenprenses diyor
cevap vermedim gene geldi yanıma günaydın dedi
ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

Peki ne yapabilirim diğer tüm çalışanları ele almış benden başka ona sesini çıkartan yok
ne yapsam gider sizce ?
dedigim gibi onun yapmasi gerekn isleri sana verdiginde yapma.mesaiye kalinmasi zorunlu degilse kalma ceceronluksa ceceron ol.o sana sesini yukseltiyosa sende ona aynisini yap.cikarcaklarsa zaten hazirliklisin ki kolay degil oyle isten cikarmak.baska durumlarda var ama burdan yazamam

canım istifa etsen bile mobbing uyguladığı gerekçesiyle tazminat alırsın hiç merak etme.
sadece yapman gereken çok sağlam bi ihtarname çekmen.

aynı şeyleri yaşadım 8-9 ay önce. insan kaynaklarına direkt gittim dilekçemi verdim lütfen sakin olun bu olay kapansın holding duymasın diye tutuştular. beni canımdan bezdiren adama da uyarı verdiler o gün bugündür mum oldu.

eğer yardımcı olacaksa sana örneğimi yollayabilirim baka baka yazarsın.

Sabah 8 akşam 18.30 hafta sonları izin servis+sgk+yemek+maaş bu şekilde iş şartlarım.
Ama artık çok yoruldum.
Bir çaycı aldı daha önceki iş yerinden arkadaşıymış, diğer çaycımızı da çıkartmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Bizim ev ile eski çaycımızın evi biraz ters, ters değil de diğer çalışanlara göre ters.
Servis gelmediğin de mesai olduğunda biz ikimiz mesaiyi bekleyecekmişiz 22.00 a kadar eve gitmem 23.30
kabul etmedim tabiki
diğer personellerin gittiği yol bozuk olduğundan bizim evin ordan geçiyorlar ,o personelleri götüren şirket arabasını da bu kadın (personel müdürümüz ) kullanıyor.
ısrarla beni ve çaycı kızı indirmeye çalışıyor, diğer arkadaşı olan çaycıyı 17.00 da mesaiye kalmasın diye yolladı.
3 patronumuz var birisiyle aram çok iyi ben senin abinim ne sıkıntın varsa gel der, sıkıntım olduğunda hep o çözer.
Ben de onu arayacağımı söyledim onla ne alakası var diğer patronun emri dedi sen kuralları çiğneyemezsin dedi
Geçen de puantajlarını verdi bana yaptırdı 1 ay boyunca işlememiş sesimi çıkarmadım işi vardır diye 5 dakikaya bir sigara içmeye çıktı diğer personelleri de kafaladı.
1 günümü aldı benim
Doldum, çok doldum.
Sizce etmeli miyim ?
oof ya iş yerlerinde ki psikolojik savaşlarından bıktım... ya buradan ayrılırsın başka yerden buna benzer biri gene karşına çıkartır.
bence yıllık iznini alıp bir tatile cık. dinlen. işine geri dön. ve daha taktiksel olarak savaşa başla. baktın gene olmuyor. öyle ayrılırsın.

Hayatta her zaman mücadeleden yanayım.

Mücadele eden insanın elinden başarı kaçınılmazdır. Elbette bırakma işi, çünkü senden memnun oldukları için bırakmamışlar önceki istifa meselende.

Öyle tipler, her yerde mevcut. Sende biraz DİŞLİ ol, kendi hakkını savun, kendini ezdirme, diyaloga gerekmedikçe girme. Konuşmamazlık yapma, küçük bir çocuk gibi davranmış olursun.

Olaya profesyonel bak, şikayetlerini patrona bildir. Ama işten çıkacağından bahsetme.

Ben de işverenim, aralarında huzursuzluk olan çalışanlar vardı. Kadın arada bir gelip, şikayetlerini sayar ve işten ayrılmayla ilgili resmen beni tehdit ederdi. Tabii blöf yapıyor, çıkmadı işten ikisi de. Bu ben de antipati yarattı, işten çıkacak olan çıkar, sürekli sürekli istifadan bahsetmesi negatif etki bırakıyor.

İş hayatında insanlar birbiriyle yakın olmamalı, mesafeli olmalı, işleri yürütecek kadar konuşabilmeniz yeterli.

İş hayatınızda başarılar dilerim.

canım istifa etsen bile mobbing uyguladığı gerekçesiyle tazminat alırsın hiç merak etme.
sadece yapman gereken çok sağlam bi ihtarname çekmen.

aynı şeyleri yaşadım 8-9 ay önce. insan kaynaklarına direkt gittim dilekçemi verdim lütfen sakin olun bu olay kapansın holding duymasın diye tutuştular. beni canımdan bezdiren adama da uyarı verdiler o gün bugündür mum oldu.

eğer yardımcı olacaksa sana örneğimi yollayabilirim baka baka yazarsın.
teşekkür ederim ama patronlarım da mağdur olsun istemiyorum onlar çok iyiler

teşekkür ederim ama patronlarım da mağdur olsun istemiyorum onlar çok iyiler

çok iyilerse madem gidip onlara sizleri de zor durumda bırakmak istemiyorum ama ben hiç iyi durumda değilim bu şartlarda devam edemicem ve hakkımı da arıcam demelisin.

emin ol bak öyle bi yanında olacaklar ki hem korkacaklar hemde o kadına bi güzel giydirecekler.

Hayatta her zaman mücadeleden yanayım.

Mücadele eden insanın elinden başarı kaçınılmazdır. Elbette bırakma işi, çünkü senden memnun oldukları için bırakmamışlar önceki istifa meselende.

Öyle tipler, her yerde mevcut. Sende biraz DİŞLİ ol, kendi hakkını savun, kendini ezdirme, diyaloga gerekmedikçe girme. Konuşmamazlık yapma, küçük bir çocuk gibi davranmış olursun.

Olaya profesyonel bak, şikayetlerini patrona bildir. Ama işten çıkacağından bahsetme.

Ben de işverenim, aralarında huzursuzluk olan çalışanlar vardı. Kadın arada bir gelip, şikayetlerini sayar ve işten ayrılmayla ilgili resmen beni tehdit ederdi. Tabii blöf yapıyor, çıkmadı işten ikisi de. Bu ben de antipati yarattı, işten çıkacak olan çıkar, sürekli sürekli istifadan bahsetmesi negatif etki bırakıyor.

İş hayatında insanlar birbiriyle yakın olmamalı, mesafeli olmalı, işleri yürütecek kadar konuşabilmeniz yeterli.

İş hayatınızda başarılar dilerim.
haklısınız ama ben gerçekten istifa edicem yani yerime birisini bulun dicem blof yapmıcam artık çok huzursuzum patronlarım kötü olsalar şikayet de ederim ama o bayanı şikayet etsem de şirkete gelirler iş verenlerim madur olsun istemiyorum

çok iyilerse madem gidip onlara sizleri de zor durumda bırakmak istemiyorum ama ben hiç iyi durumda değilim bu şartlarda devam edemicem ve hakkımı da arıcam demelisin.

emin ol bak öyle bi yanında olacaklar ki hem korkacaklar hemde o kadına bi güzel giydirecekler.
zaten geçen olayda söyledim bunlrı ve benim yanımda kadına bağırdılar başka bir sebeple giydirdiler kadın baya bi mum olmuştu şimdi gene başladı

zaten geçen olayda söyledim bunlrı ve benim yanımda kadına bağırdılar başka bir sebeple giydirdiler kadın baya bi mum olmuştu şimdi gene başladı

Kadın istegini başarmış o zaman, yenilgiyi kabullenmişsin. Yapacak birşey yok. Hakkında hayırlısı olsun.

Ama şunu söyliyim, hiçbir yerde, istediğin işi bulamayacaksın. Hayat böyle!

tam olarak alt üst pozisyonunuz nedir ?
kadınla birebir konuşacak bi yapıya sahipseniz direkt ona söyleyin ama sakın vazgeçmeyin istifa etmeyin lütfen mücadele edin. o kadına istediğini vermeyin

bence çok romantik yaklaşıyorsun olaya.

benim mevzumda da iş verenlerim çok iyiydi hatta holdinge bağlı bi firmada çalışıyorum söyledim açık açık eğer gerçek haklı ile haksızızı ayırt edemezseniz bu olayı gazetelere çıkarcam tüm sosyal medyada yaycam mahkemelere gitcem asla hakkımı yedirmem dedim ki zaten iş hiç büyümeden adama gerekli ayarı verdiler o gün bugündür şirkette öyle rahatım ki hiç kimse bulaşamıyor bana :KK53:

ayrıca ben mutsuz olduktan sonra yemişim iyi yöneticilerii banane beni işimden eden haksızı savunan kim varsa istediği kadar iyi olsun silerim umrumda olmaz.
sizde bu şekilde düşünerek bi ömür mağdur olursunuz lütfen hakkınızı arayın.

çok huzursuz bir işte çalışıyorsun..kesinlikle istifa et..tabi maddi olarak sarsılmayacaksan..

Ama artık çok yoruldum.
kabul etmedim tabiki
1 günümü aldı benim
Doldum, çok doldum.
Sizce etmeli miyim ?

Çoğu zaman işverenin müdürlerin davranış biçiminden haberi olmaz. Yıprandıysan tazminatın bile bir değeri kalmaz gözünde ama ama sıkıntı olan her şeyi ve müdürün davranış biçimini tüm detayları ile iş verenine anlatmadan sakın ayrılma çünkü sen ayrıldıktan sonra senin yerine düşündüğü bir tanıdığı mutlaka vardır personel müdürünün. Bu gün tüm detayları anlat ve çözüm iste işvereninden çözüm bulamazlarsa yıpratma kendini ayrıl Rızkı veren değil sonuçta patronların onlarda rızka vesile . Allah bir kapıyı kapatmadan diğerini açarmış

patronumla konuşucam gene dicek sen bunları kafana takma halledilir
tamam da kadın bir sorun bitiyor başka bir sorunla karşıma geliyor
bir de bugün utanmadan günaydın usuyenprenses diyor
cevap vermedim gene geldi yanıma günaydın dedi
ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
cazgırsa sende ol. oyle her ınsanın ekmegıyle oynamak kolay degıl. derdinden kımse de anlamaz sende haklısın sıkayet etsen nolucak bı kendın aynı onun gibi yap bakalm ne oluyor.

Back
X