bugün kendimi yanliz hissediyorum :((

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
bi markette ise basladim arkadaslar ve elemanlarin hepsi eski 15 yillik 5 yillik elemanlar var bi tanesi 1 yillik ve cok cahil bi cocuk sürekli ego savasi halinde rütbecilik tasliyo..kidemliler cok kibar davraniyo ama bu kiro cocuk cikis almama sebeb olucak okadar sinirimi bozuo..halbuki ne deseler yapiom güya kasiyer die basladim sürekli temizlik yapiom( iki tane ünüversite okudum türkiyede) sonra gel sen hic okur yazarligi olmayan öküzün altinda calis ( isyeri sorunu yasayanlar sikintiyi nasil atiyosunuz inanin icim daralio (

2 üniversite okuduğunuz halde neden vasıfsız bir işte çalışıyorsunuz orasını anlamadım :S
Eğer ki bu işte çalışıyorsunuz o kişiye karşı tavrınızı koyun, kendi işinizi yapın yalnızca..
Problem olursa da üst ve anlayışlı dediğiniz kişilere söyleyin derdinizi sıkıntınızı..
Yani tavsiyem mesafe..

canim almanya burasi okudugumuz okullardan cok almanca dil bilgimize bakiyolar bende daha yeni geldim..ve kötü olan herkesin belli isi yok türk marketi herkes her isi yapio ama ben isterdim kardesce gecinelim ama insanlar tuhaf sürekli ispion acik pesindeler..ama mesafe en iyisi isimi yapayim cok fazla muhabbete girmeden...

Kusura bakmayın ama iki üniversitenin size bi faydası olmamış
Kıro,öküz dediğiniz adamlarla aynı işyerinde bulunuyorsunuz,kaldı ki sizden daha rütbeli
Ben 2 üniversite bitirdim triplerinden kurtulmanızı öneririm,karşınızdakini de aşağılamamayı
İş hayatı böyledir herzaman alt-üst ilişkisi sonuçta

neden almanyaya gittiniz ki ?
2 universiteyi bosa mi okudunuz yani:44:

inan bana arkadasim öyle bi triplere girmedim hic..baska bi yerde temizligede gidiyorum..hayat bu her zaman her isi yapabilirim ..gücüme giden artizlik yapmasi ses yükseltilmesi bunlar sürekli olursa patrona cikarim zaten

aaaa,2 universite okumussunuz,almancayi pat diye ogrenirsiniz,Okuzlerin yanindada calismaniza gerek kalmaz.Yazik harcatmayin kendinizi..Cok ozel bir insansiniz,2Universite ne demek?
hani derler ya okumakla olmuyor diye.. Uslubunuz hic okumus birine ait degil!

Hepimiz bir yerlere gelebilmek icin zamaninda cetin yollardan gecip tabiri caizse insanliktan cikabiliyoruz.

Sonucta kimse sizi bu yasama zorlamiyor. Bu sizin tercihiniz. Zorluklari asacaksinizki iyi yerlere gelince sukredebilin.

Uzulmeyin sikin disinizi, dua edin.İnsallah rahat gunlerinizde olacaktir. Alt basamaklara basmadan zirveye cikilmiyor.

2 yilligi bitirdim yillarca atamam olmadi 4 yillik aöf isletme yaptim belki atamam olabilirdi ama bu defa ksimet evlendim ( sevdim) ..ama bazen düsünmüyor deilim dönüp ülkemde calismayi

evlenip geldin yani almanya ya anladim,geri donersen calismak icin evliligin ne olacak ?
bence artik bu duruma alismalisin...

almancam var kurslara gittim.ama memleket özlemi iste türk marketine basvurdum ilk..usluba gelince kiritarak mi anlatmam gerekiyodu..icimden geldigi gibi yazdim..

bende onu yapiyorum suan sabir ve dua ediyorum bolbol

almancam var kurslara gittim.ama memleket özlemi iste türk marketine basvurdum ilk..usluba gelince kiritarak mi anlatmam gerekiyodu..icimden geldigi gibi yazdim..

valla almancan iyi degilse iyi bir is bulmanda zor soyle gercekten has almanca konusmadan calisacagin yerler anca temizlik isleri mutfak vs olur,
kiro filan diyorsun ama sonucta senden tecrubeliler okudugun universitelerde almanyada gecmedigine gore farzetki okumamissin,
yani kendini onlardan ustun gormeye calismak yerine isine alisip durumuna konsantre olsan daha iyi...

evet haklisin alismaya calisiyorum..esim bura dogumlu oda türkiyede zorlanir kesin

bende yurt disindayim yasadigin zorlugu biliyorum ama burasi turkiye degil malesef hersey istedigimiz gibi olmuyor,
is bulmakta oyle kolay degil buldunmu calisacaksin malesef zaten yabanci olmanin zorluklari var birde kendimiz dahada zorlastirmayalim...

Kiritarak yazmak ne alaka.Bunumu anladiniz dediklerimizden. Biraz terbiyeli cumleler kurmanizi soyledik sadece,Kiritarak kelimeniz cok anlamsiz olmus.

Kiritarak yazmak ne alaka.Bunumu anladiniz dediklerimizden. Biraz terbiyeli cumleler kurmanizi soyledik sadece,Kiritarak kelimeniz cok anlamsiz olmus.

merve terbiyesiz bi yazi oldugunu düsünmüyorum ben..olumlu yada olumsuz bütün fikirlerinize saygim var..sirf elestiri olsun diye yorum istemiyorum ben..konunun özünü dagitmadan paylasim yaparsan sevinirim..bana diyebilirsin surda yanlissin burda yanlissin..ki zaten kendimde hata görürsem ilk adimi atarim ben

elestiri olsun diye yapmiyorum kesinlikle,2 universite okudun diye kimseyi asagilamaya hakkin yok,yerini begenmiyorsan,sana uygun olmayan insanlarla calismicaksin ozaman,universite bitirmis senin gibi saygin insanlarla calisacaksin.Tr de okudugun sayilmiyorsa,ordada okuyuver bir kac uni..

aynen tweety, burda hayat daha zor..belki maddi acidan rahatlar ama maneviyat sifir..is buldum diye seviniyorum tabi daha 2 hafta oldu bakalim zaman ne getirecek..ben yazarak rahatladigim icin konu actim..her türlü elestiri fikre saygim var..

mervee oyle ha diyince okunmuyor malesef
yoksa ben okurdum koskoca lise mezunuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…