- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
neden almanyaya gittiniz ki ?
2 universiteyi bosa mi okudunuz yani:44:
2 yilligi bitirdim yillarca atamam olmadi 4 yillik aöf isletme yaptim belki atamam olabilirdi ama bu defa ksimet evlendim ( sevdim) ..ama bazen düsünmüyor deilim dönüp ülkemde calismayi
Hepimiz bir yerlere gelebilmek icin zamaninda cetin yollardan gecip tabiri caizse insanliktan cikabiliyoruz.
Sonucta kimse sizi bu yasama zorlamiyor. Bu sizin tercihiniz. Zorluklari asacaksinizki iyi yerlere gelince sukredebilin.
Uzulmeyin sikin disinizi, dua edin.İnsallah rahat gunlerinizde olacaktir. Alt basamaklara basmadan zirveye cikilmiyor.
evlenip geldin yani almanya ya anladim,geri donersen calismak icin evliligin ne olacak ?
bence artik bu duruma alismalisin...
almancam var kurslara gittim.ama memleket özlemi iste türk marketine basvurdum ilk..usluba gelince kiritarak mi anlatmam gerekiyodu..icimden geldigi gibi yazdim..
evet haklisin alismaya calisiyorum..esim bura dogumlu oda türkiyede zorlanir kesin
almancam var kurslara gittim.ama memleket özlemi iste türk marketine basvurdum ilk..usluba gelince kiritarak mi anlatmam gerekiyodu..icimden geldigi gibi yazdim..
Kiritarak yazmak ne alaka.Bunumu anladiniz dediklerimizden. Biraz terbiyeli cumleler kurmanizi soyledik sadece,Kiritarak kelimeniz cok anlamsiz olmus.
merve terbiyesiz bi yazi oldugunu düsünmüyorum ben..olumlu yada olumsuz bütün fikirlerinize saygim var..sirf elestiri olsun diye yorum istemiyorum ben..konunun özünü dagitmadan paylasim yaparsan sevinirim..bana diyebilirsin surda yanlissin burda yanlissin..ki zaten kendimde hata görürsem ilk adimi atarim ben
bende yurt disindayim yasadigin zorlugu biliyorum ama burasi turkiye degil malesef hersey istedigimiz gibi olmuyor,
is bulmakta oyle kolay degil buldunmu calisacaksin malesef zaten yabanci olmanin zorluklari var birde kendimiz dahada zorlastirmayalim...
elestiri olsun diye yapmiyorum kesinlikle,2 universite okudun diye kimseyi asagilamaya hakkin yok,yerini begenmiyorsan,sana uygun olmayan insanlarla calismicaksin ozaman,universite bitirmis senin gibi saygin insanlarla calisacaksin.Tr de okudugun sayilmiyorsa,ordada okuyuver bir kac uni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?