- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
aynen ya ben anliyorum az cok ama daha konusamiyorum ne olacak boyle bilmem:44:
Allah kolaylik versin,
tabikide 2 üniversite okuyan birisi icin zor yani ne olursa olsun...
üzülür insan,okdugun üniversitenin orada gecerliligi yok ama
master olarak orada devam edebilirsin,bircok dersini sayacaklardir sadece bir kac dersi saymiyolar...
hem calisir hem de okursun,almanyada nasil bilmiyorum ama bizim burda sinif sistemi olmadigindan (kredili sistem gibi tam olmasada)
istedigin ders saatlerini ve dersleri secebilirsin..bence bunu düsünmelisin...
valla kimse yok ego yaptin yok sunu yaptin dememeli yurt disinda en kiytirik okuldan mezun olunca Türkiyede is alani acik,kpsss acik vs..
burdan oku et git ama birsey olmuyor haklisin..Allah yardimcin olsun..zaten türk marketlerinde sadece kasiyerlik yapamiyorsun temizliktir,mal yerlestirmektir vs bildigim kadariyla
size dokunmasi cok normal ama yinede hem okul hem is yapmayi deneyin
gittim kursa yok yok cekinmiyorumda butun gun evdeyim kimle konusacam ogrendiklerimi unuttumkursa gittinmi :) zamanla olur konusmada cekinme konusmaya
tweety görüselim yine simdi cikiyorum kalin saglicakla..
abbbboooooo kızlar ne çemkirmişiniz yahukız derdini anlattığına pişman olmuşş...anlat anam sen derdini dök içini ...ama ünÜversite değil diplomanda yazar kız doğrusu hiç bakmadın mı ?takmaaaaaa alışırlar sanada... ayn sıvayn dıray...
OHOOOOOalınganlık tavan yapmış arkadaşım sende bune ya ...ne üstüne alınıyorsun ki ...polemik yok polemik yok....cemkirmek derken ?
arti yorumunuz dalga gecer gibi...
yeni iş için ilk günler zor gelir, alışamam gibi gelir..
hatta alıp çantamı kaçayım buradanbile denilir..
sadece sabret biraz..
OHOOOOOalınganlık tavan yapmış arkadaşım sende bune ya ...ne üstüne alınıyorsun ki ...polemik yok polemik yok....
komik oldugunumu dusunuyorsun nedir sendeki bu dalga havasi ?
polemik yaratmaya calismiyorum ama konuya direk baskalarina atifta bulunup yorum yaparsan polemik cikar tabi...
aynen katılıyorum... direk alaycı bi tavır polemik yaratmak ister gibi... sonrada alınganlık gibi bi cümle savunması...
aslinda alinacagim bir durum yok ortada ama cemkirmek gibi cirkin bi cumle kurunca yazmadan edemedim...
hoş değil zaten...polemikler atışmalar bu gibi alaycı tavırlarla kıvılcım alıyor...şuan kendisi belki neşeli komik esprili bi anında olabilir ama herkes öyle değil....
bye byehayatınızın en ciddi alanı kk belli...başka meşguliyetiniz yok mu?
allahı var hiç çemkirmemişsiniz halada devam ediyosunuz ...hadi bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?