- Konu Sahibi seheryelikiz
-
aynen tweety, burda hayat daha zor..belki maddi acidan rahatlar ama maneviyat sifir..is buldum diye seviniyorum tabi daha 2 hafta oldu bakalim zaman ne getirecek..ben yazarak rahatladigim icin konu actim..her türlü elestiri fikre saygim var..
mervee oyle ha diyince okunmuyor malesef
yoksa ben okurdum koskoca lise mezunuyum
elestiri olsun diye yapmiyorum kesinlikle,2 universite okudun diye kimseyi asagilamaya hakkin yok,yerini begenmiyorsan,sana uygun olmayan insanlarla calismicaksin ozaman,universite bitirmis senin gibi saygin insanlarla calisacaksin.Tr de okudugun sayilmiyorsa,ordada okuyuver bir kac uni..
seni beni konusmuyoruz tvety,karsimizda kim var ? Sen ben degil .. 2 Uni.. ßen birini bile ite kaka okudugum icin
o yapabilir yane,potansiyel var.
malesef turkiyede okudugun turkiyede kaliyor,bilmiyorum o diploma avrupadada gecerlimi :26:
bendede o potansiyel var ah birde su almancayi sokebilsem
ahh bana kalsa sürekli okurum ben..egitim en sevdigim sey..ama para durumumuz müsait deil..sen niye sadece bi acidan bakiyosunki? belki onlar beni disliyo belki onlar hepsi akraba inan nie bu kadar agresif yaklasionuz bilmiyorum..
sen nerde yasiyorsun cano
ahh bana kalsa sürekli okurum ben..egitim en sevdigim sey..ama para durumumuz müsait deil..sen niye sadece bi acidan bakiyosunki? belki onlar beni disliyo belki onlar hepsi akraba inan nie bu kadar agresif yaklasionuz bilmiyorum..
dedigin gibi maddi acidan rahatlik var maneviyat sifir herkes calisiyor bos zamanlardada zaten uzerindeki yorgunlugu anca atiyor...
valla is bulsam bende caliscagim ne olursa,bence isinin kiymetini bil evde oturmaktan bin kat iyidir emin ol ev cok skici sabah aksam ayni seyler
orda bir koy var uzaktaaulke adi vermiyim reklam olmasin
is bulsam caliscam da bulamadim,aynen iste daha cocuk yokken ne calissan kar kac yasindasin ne kadarlik evlisin ne zamandir almanyadasinaynen cnm ev cok sIkIci.henüz bebisde yokken biraz calisayim dedi.sende calis cnm iyi yada kötü..türkiyede hep calisan biriydim
böööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö..
bende istiyorum almanca ogrenmek ama cok disiplinli bir dil, der die das ohiiii zor is.
is bulsam caliscam da bulamadim,aynen iste daha cocuk yokken ne calissan kar kac yasindasin ne kadarlik evlisin ne zamandir almanyadasin
sen keyfinden ogrenmek istiyon biz mecburuk yasamak icin almanca
agrasif degil ama ne bileyim,begenmedim okuz kro gibi kelimeleri,neyse ozur dilerim.Belki onlar suclu ama gercekten baska bir is bakabilirsin.Ha ama digerleri iyi davraniyor diyorsan tek bir kisi icinde huzurunu kacirma , gorme konusma,muhattap olma yani.
bak gecde olsa anladin :) önemli deil cnm bazen kendimi yanlis ifade ettim kizginlikla cikar kelimeler..bakalim evet zamana birakmak en güzeli..birde belirli bi isin yok regal diziyoz temizlik yapioz daha kasaya gecmedim bile..
is bulsam caliscam da bulamadim,aynen iste daha cocuk yokken ne calissan kar kac yasindasin ne kadarlik evlisin ne zamandir almanyadasin
2 yillik evliyim yas 3o..sen almanyanin neresindesin
sen keyfinden ogrenmek istiyon biz mecburuk yasamak icin almanca
aynen öle ekmek su gibi ihtiyac bize almanca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?