bugün kendimi yanliz hissediyorum :((

aynen tweety, burda hayat daha zor..belki maddi acidan rahatlar ama maneviyat sifir..is buldum diye seviniyorum tabi daha 2 hafta oldu bakalim zaman ne getirecek..ben yazarak rahatladigim icin konu actim..her türlü elestiri fikre saygim var..

dedigin gibi maddi acidan rahatlik var maneviyat sifir herkes calisiyor bos zamanlardada zaten uzerindeki yorgunlugu anca atiyor...
valla is bulsam bende caliscagim ne olursa,bence isinin kiymetini bil evde oturmaktan bin kat iyidir emin ol ev cok skici sabah aksam ayni seyler

ünv.bitirmekle olmuyor işler.ona bakarsan binlerce ögrtm.işsiz.kıro diye nitelendirdiğiniz kişiler demekki sizden daha kıdemliymiş.ayrıca bu durum sizde çıkılmaz hal aldı ise maddi durumu eşinin iyi ise size bir küçük dükkan acsın yada ev hanımlığını düşünürseniz evinizde oturun(tabi maddiyat iyi ise)ha evde sıkılıyorum çalışmak istiyorum derseniz bunun gibi bir çok işe girer çıkarsınz her yer de bu tarz şeyler yaşanır

ahh bana kalsa sürekli okurum ben..egitim en sevdigim sey..ama para durumumuz müsait deil..sen niye sadece bi acidan bakiyosunki? belki onlar beni disliyo belki onlar hepsi akraba inan nie bu kadar agresif yaklasionuz bilmiyorum..

seni beni konusmuyoruz tvety,karsimizda kim var ? Sen ben degil .. 2 Uni.. ßen birini bile ite kaka okudugum icin
o yapabilir yane,potansiyel var.

malesef turkiyede okudugun turkiyede kaliyor,bilmiyorum o diploma avrupadada gecerlimi :26:
bendede o potansiyel var ah birde su almancayi sokebilsem

ahh bana kalsa sürekli okurum ben..egitim en sevdigim sey..ama para durumumuz müsait deil..sen niye sadece bi acidan bakiyosunki? belki onlar beni disliyo belki onlar hepsi akraba inan nie bu kadar agresif yaklasionuz bilmiyorum..

canim senin canini skan seyler ne mesela,
yani kasiyer olarak baslamis olabilirsin ama kasa bosken yada ne is verirlerse yapmak zorundasin,
dedigin gibi akrabada olabilirler ama akrabaliklada pek alakasi yok hepsi isci orda...

agrasif degil ama ne bileyim,begenmedim okuz kro gibi kelimeleri,neyse ozur dilerim.Belki onlar suclu ama gercekten baska bir is bakabilirsin.Ha ama digerleri iyi davraniyor diyorsan tek bir kisi icinde huzurunu kacirma , gorme konusma,muhattap olma yani.

aynen cnm ev cok sIkIci.henüz bebisde yokken biraz calisayim dedi.sende calis cnm iyi yada kötü..türkiyede hep calisan biriydim

aynen cnm ev cok sIkIci.henüz bebisde yokken biraz calisayim dedi.sende calis cnm iyi yada kötü..türkiyede hep calisan biriydim
is bulsam caliscam da bulamadim,aynen iste daha cocuk yokken ne calissan kar kac yasindasin ne kadarlik evlisin ne zamandir almanyadasin

sen keyfinden ogrenmek istiyon biz mecburuk yasamak icin almanca

bak gecde olsa anladin :) önemli deil cnm bazen kendimi yanlis ifade ettim kizginlikla cikar kelimeler..bakalim evet zamana birakmak en güzeli..birde belirli bi isin yok regal diziyoz temizlik yapioz daha kasaya gecmedim bile..

bak gecde olsa anladin :) önemli deil cnm bazen kendimi yanlis ifade ettim kizginlikla cikar kelimeler..bakalim evet zamana birakmak en güzeli..birde belirli bi isin yok regal diziyoz temizlik yapioz daha kasaya gecmedim bile..

regal dizmek temizlik yapmak kasadan daha kolaydir bence :)

aynen öle ekmek su gibi ihtiyac bize almanca :))

Allah kolaylik versin,

tabikide 2 üniversite okuyan birisi icin zor yani ne olursa olsun...

üzülür insan,okdugun üniversitenin orada gecerliligi yok ama

master olarak orada devam edebilirsin,bircok dersini sayacaklardir sadece bir kac dersi saymiyolar...

hem calisir hem de okursun,almanyada nasil bilmiyorum ama bizim burda sinif sistemi olmadigindan (kredili sistem gibi tam olmasada)

istedigin ders saatlerini ve dersleri secebilirsin..bence bunu düsünmelisin...

valla kimse yok ego yaptin yok sunu yaptin dememeli yurt disinda en kiytirik okuldan mezun olunca Türkiyede is alani acik,kpsss acik vs..

burdan oku et git ama birsey olmuyor haklisin..Allah yardimcin olsun..zaten türk marketlerinde sadece kasiyerlik yapamiyorsun temizliktir,mal yerlestirmektir vs bildigim kadariyla

size dokunmasi cok normal ama yinede hem okul hem is yapmayi deneyin

açık öğretim değil, boğaziçini de bitirsen, bi yere işe girersin, orta-lise mezunu olup da zaman içersinde kıdemlenip müdür olmuş birinin altında da çalışabilirsin. o kişi seni ezebilir. ya da üstünde amerikada master yapmış biri olur ama sana babacan davranır. sonuçta özel sektör bu işte. insanların eğitim seviyesinden çok karakteri önemli. sana da öylesi denk gelmiş. fazla bi seçeneğin yok. ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…