Bugün Kendini Nasıl Hissediyorsun ?

karmakarısıkkk ama mutlu galıba

dün akşamdan beri yaşadığım kar çilesi ve sıkıntının içinde yüzümü güldüren tek şey gördüğüm bir tomurcukk birr yıldan beri bekliyordum,neyi iyi ettin de geldin...açç hadiii:119:

enayi hissediyorum. Kamu kuruluşlarında çalışan hamilelere izin olduğu halde haberim olmadığı için taa ümraniyeden gaziosmanpaşaya sabahın köründe işe geldim:26:

Çok deliksiz bir uyku çekmemekle birlikte nedense kendimi çok dinç ve enerjik hissediyorum.İşle ilgili promlem halledildeğinden de ben bu enerjiyle şimdi bu dosyaların hepsini bitiririm heralde.

her zamanki gibi uykusuz,yorgun..hele bu hafta yollar beni inanılmaz yordu..beyaz renk gözlerimi daha bir bozdu

berbat, dibe vurmuş, yaşam enerjim alınmış gibi...

Yorgunum ,bitmiş hissediyorum :120:

Düne göre daha iyiyim ama iki gündür çok berbat hissediyorum. O insanın amacı ne anlamıyorum beni mahvetti iki gündür. Çok içime kapanmaya başladım, çevremle alakam kalmadı herkes de farkında ama kimseyle konuşacak halim bile yok. Nolacağım böyle bilmiyorum Allah selamete çıkarsın.

temızlıge vurdum ama sankı heryer pis
o derece sınırım tepemde
uzgunum
berbat
annemı ozledım babamı ozledım kardesımı ozledım
kocam yogun ben yalnız püf bole gıcık bısıyım ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…