• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Kendini Nasıl Hissediyorsun ?

bunaldimmmmm eski sevgilimin yeniden sevgilisi olarak gecirdigim her gun bana yil gibi geliyor. iliski durumunu gormemek icin face e giresim gelmiyor. nefret ettim herseyden. aramiyorum sormuyorum onu anlasinda gitsin benden. istemiyorum. resmen zorlama bu is. yarin olsada bi baskasini gorsem diye dusunuyorum. of bu ne karmasa!

Ne istedigimi biraz daha bilen, istegime biraz daha yaklasmis ve insallah hersey güzel olacak.. Hissediyorum : )

merhaba hepınıze gunaydınn harıka bı cumartesı pazarın ardından yıne ısteyım ve yıne mutluyumm:)) sızler nasılsınız?:9:

merhaba hepınıze gunaydınn harıka bı cumartesı pazarın ardından yıne ısteyım ve yıne mutluyumm:)) sızler nasılsınız?:9:

patron odasında ve suratı sallı.bu ara işten çıkaracak korkusuyla işimide yapamıyorum.kafa karışık olunca hesaplarda açık veriyorum devamlı.ne yapıcam bilmiyorum:(((...yani senin anlayacağın arkadaşım haftanın başı ve benim karnım ağrıyo:(

Bugün tüm negatiflilikler benimle.Nedenini bilmiyorum işyerine geldiğimden beri sinirliyim.:19:

ben gıresundayım medıkal urunlerı satıyorum dukkan var tek basımayım patronum ay sonu para almaya gelıyor sadece:) raahatım yanı ıyı olun hepınız yaa pozıtıf dusunun bıde gıresundan arkadas bulsam kendıme hıc arkadasım yok burada:( :59:

ben gıresundayım medıkal urunlerı satıyorum dukkan var tek basımayım patronum ay sonu para almaya gelıyor sadece:) raahatım yanı ıyı olun hepınız yaa pozıtıf dusunun bıde gıresundan arkadas bulsam kendıme hıc arkadasım yok burada:( :59:

Allah kolaylık versin canım bende izmirdeyim izmirliyim. Özel bi şirkette muhasebeciyim. Benimde patrondan yana bi sıkıntım yok çok şükür. Benimde bütün arkadaşlarım şehir dışına gitti benimde arkadaşım yok bende arkadaş istiyoruuuummm :118:

Back
X