• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Kendini Nasıl Hissediyorsun ?

valla 2 aydırmı evliyim 2 asırdır mı bilmiyorum. 7 yıldır tanıdığım sevdiğim adam değil evlendiğim adam.

Bugün monoton bi hayatı yaşamaya devam ediyor olmaktan ötürü mutsuz gibin hissediyorummm.

canım benim burada yeri gelince birbirimize destek de olmak için varız
.bak onunla evlenmek içi,n her seyini bile verebilecein anların olmuştur onu düşün..

aycan bende 2 aylık evlıyım aynen senın gıbıyım hatta senden daha fazlayım sıddet gordum hemde bır cok kez bosanmaya karar verdım sonra avukata gıttım sılekce aldım 1 hafta once gosterdım konustum benımde 3 yıllık mazıım vardı 3 yıldır tanıdıgım adam degıldı evlendıgım adam dılekceyı gorunce topladı kendını sımdı cok ıyıyız sende oyle yap herkes haddını bılsın ya ne bu cektıgımız ya kocadan ayrı kaynanadan ayrı yeter yaa..!sen olme onlar ölsun ya senın hayatın onlarınkınden daha degerlı sakın boyle dusunme

hemde o akdar zor evlendik ki herkezi karşıma aldım o sizin tanıdığınız gibi bi adam değil dedim. 2 yıl arayla 2 kere nişan yaptık 3 yıl flört hariç 4 yılda evlenebildik.o benim diyaliz makinem diyodum ben o olmayınca hayatımda ölürüm. şimdi de ölüyorum. bana aileme hiç bi şekilde zerre kadar saygısı yok varsa yoksa annesi ablası.daha önemli hiç bişey yok hayatında.

ben eskişehirde calışıyorum ve arkadaslarımın hepsi uzakta benım de arkadasım olsun yanıbasımda:(

oyle rast gele arkadas edınme ben arkadasım yok dıye esımın arkadaslarının nısanlılarıyla ve eslerıyle arkadas oldum cok serefsızlermıs elımden ne gelıosa yaptım verdım verdım ıyı oldum sımdı ne arayan var ne soran ama evımde verdıgım bır damla su bıle haram olsun hepsıne fesatlarmıs ya..

hemde o akdar zor evlendik ki herkezi karşıma aldım o sizin tanıdığınız gibi bi adam değil dedim. 2 yıl arayla 2 kere nişan yaptık 3 yıl flört hariç 4 yılda evlenebildik.o benim diyaliz makinem diyodum ben o olmayınca hayatımda ölürüm. şimdi de ölüyorum. bana aileme hiç bi şekilde zerre kadar saygısı yok varsa yoksa annesi ablası.daha önemli hiç bişey yok hayatında.

ayca bızde sızın gıbı zorluklarla evlendık 3 kez ıstemeye geldıler babam ıstemedı ama bı bıldgı varmıs bana babamda cok sıddet uyguladı evlenmeyeyım onunla dıye ben nuh dedım peygamber demedım evlendım zorl sımdı ne oldu dedım bunun ıcınmıydı butun bunlar sen uzulme sakın onlar uzulsun hıc bır sey ve hıc kımse senden degerlı degıl ..

Kızlar hayat çok zor.. Bu kadar kötülüklere kötü insanlarla savaşmak onlara karşı koymak ta çok zor.. Ne olacak böyleeee :43:

Back
X