gülüm maddiyatla alakası yok ki öyle olsa ben aynı evde yaşamak istemiyorum deyince kadına ev yapıldı memleketinde ev sadece kendine değil benimkiyle kardeşinede daire yapıldı 3 katlı bina diktiler ki kadının kendi anası babası bacısı kardeşi orda yaşıyor yani yalnızda bırakılmayacaktı... vay neymiş anası orda yalnız kalırmış anası gitse babası gelecekmiş bakmak boynunun borcuymuş..ben bunları yadırgamıyorum herkesin anası babası kendine kıymetli elbette sağlıklarını iyiliklerini düşünecez ama bu tutkuya dönüşmemeli kendi hayatımızla etrafımızdakilerin hayatınıda mahvediyoruz... sonra bana sinir krizi geçiriyo hayatımı mahvettiler anamla babamla ayrıldı acısını biz çekiyoruz diye... ben napayım senin ananı babanın derdine diye kendi anamın babamın boynunu mu bükeyim evden kaçar gibi çık gel demesi kolay kendi gelsin Allahın emriyle çıkarsın bakalım o onu göze alamadıktan sonra ben kız halimle anama babama rest çekip herşeyi bırakıp silip gitmeyi mi göze alayım... yapsan başına neyin geleceği belli olmaz iyi olursun biz yaptık derler kötü olursun sen kendin ettin derler ben sevdim yaptım dersin elalem başından belliymiş der çıkar...