• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Kendini Nasıl Hissediyorsun ?

ınanılmaz kotuyum hayatım ters duz oldu :ssz:

iki haftadan beri cok mutluyum
huzurluyum
Allah bozmasin :()

çok kötüyüm 2 haftadır kendimde değilim hayatımın en berbat günlerini yaşıyorum en kötüsü de ne zaman bitecek bu kabus bilmiyorum:5:

aslında çok mutlu olmam gerekıyor çünkü hayatımda herşey güzel gıdıyor şükürler olsun
ama bugün mutsuzum ağlamak gelıyor ıçımden...
yaklaşık bır haftadır gamze akbaşın etkısındeyım onun ıçın galıba.. onun adına bı yanım çok üzülüyor.. bı yanım ıse herşeyın daha güzel olucagına ınanıyor... bende ınanıyorum başaracagız :nazar:

Karışık aslında.. Biraz sıkıcı, biraz hüzünlü, biraz mutlu.. :44:
Bugün ağladım mesela o durduk yere sorun çıkaran bünyem yüzünden, aranıyorum ben çünkü :ssz:
Ama şimdi gayet iyiyim. :12:
Sevgilimle konuştum ya, çok hoşuma gidecek şeyler duydum ya, istediğim gibi davranmaya başladığını gördüm ya, ondan olsa gerek. :27:

hastayım iyileşiyrum 1 hfat olmadan yeniden hasta oluyorumm ay nefret etttim boğaz ağrısı+baş ağrısındannn ...bugün çok huzursusuzm kndimi kötü hissediyorum+oldukça depresif bir haldeyim...........

Dün babamla tartıştığım için bir tarafımda burukluk var hala :25: ama sevgilimle çok güzel bir gün geçirdiğim için mutluyum. Genel itibariyle iyi hissediyorum yani. :55:

hıc ıyı degılım canım sıkılıyor ,

Back
X