- 1 Şubat 2015
- 48
- 29
- 13
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu gunlerin tadini cikarkarmakarisik!!! asigimmmmmmmm - galibahemde yaz askimi birakip, eski sevgilimle baristiktan sonra... eski sevgilimle yeniden beraberim ama baskasina asik oldum. ve ve inanilmaz ama mutluyum ben. umrumda degil. hic bisey umrumda degil. :d
Canim sen nereden alinti yaptin oyle :))) bir saat dusundum kime asikmisim diye :))bu gunlerin tadini cikar
tam ıste senın tarıf ettıgın duygulardayım daha evlenmeden boyleysek 2 ay sonra evlenınce nasıl olcak olursa nasıl olur olmazsa nasıl olur ve daha bırsuru soruKarisigim bu ara...tuhaf duygular..olur mu olmaz mi..olursa nasil olur...olmazsa sonrasi nolurr???hayat zormus velhasill...yasamak boyle nereye kadar artik???
Tatlim mrhba...profiline baktimda cok tatli,uyumlu bi cift olmussunuz..zaten 3yildirda birlikteymissiniz..insallah sonuda guzel olur..icini ferah tut...benimki 3aylik bi iliski yaslar 31-33 ve bugunlerde kafam karisik korkuyorum..cok iyi niyetli,kalbi guzel bana deger veren bi adam ama bi anda cocuklasabiliyor..bende buna takiyorum ilerdede boyle olursa diye..yoksaa sirf bana mi cocuklasmasi bilmiyorumda..msj atmak istedim ama atamadim size..nedenini bilmiyorum kafa karisikliginin sizdeki ama bence hersey yolunda giderken bizim burda soyle derler; seytan boyle zamanlarda ciftlerin arasini bozmaya calisirmis..sevgilerini denermis..belkide sizinde durununuz boyledir...dilerim hersey gonlunce olurtam ıste senın tarıf ettıgın duygulardayım daha evlenmeden boyleysek 2 ay sonra evlenınce nasıl olcak olursa nasıl olur olmazsa nasıl olur ve daha bırsuru soru
ınsaallah dedıgınız gıbıdır gercekten oyle olmasını cok ısterdım ama bılmıyorum ınsaallah dedıgınız gbıdır canımTatlim mrhba...profiline baktimda cok tatli,uyumlu bi cift olmussunuz..zaten 3yildirda birlikteymissiniz..insallah sonuda guzel olur..icini ferah tut...benimki 3aylik bi iliski yaslar 31-33 ve bugunlerde kafam karisik korkuyorum..cok iyi niyetli,kalbi guzel bana deger veren bi adam ama bi anda cocuklasabiliyor..bende buna takiyorum ilerdede boyle olursa diye..yoksaa sirf bana mi cocuklasmasi bilmiyorumda..msj atmak istedim ama atamadim size..nedenini bilmiyorum kafa karisikliginin sizdeki ama bence hersey yolunda giderken bizim burda soyle derler; seytan boyle zamanlarda ciftlerin arasini bozmaya calisirmis..sevgilerini denermis..belkide sizinde durununuz boyledir...dilerim hersey gonlunce olur