Bugün kesemi gördüm:)artık hamileyim diyebilirim:))

firstNimbus

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
4.116
13
358
46
geçen seneki dış gebelik olayından sonra sadece b hcg nin yükselmiş olması beni çokk korkutuyordu ve keseyi görene kadar hamile olduğuma inanamayacağım diyordum hep....
bugün doktora gittik ve sonunda olası gereken yerde kesemizi gördükdelikafadulden
çokkkk mutluyummm arkadaşlar.Rabbim inşallah dileyen herkese en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatır inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım can-ı gönülden tebrik ederim. dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. darısı isteyen herkesin ve benim başıma :)

çok sevindim canım pıtpıtları da gör inşallahhhh...
bende dışgebelik geçirmiş biri olarak gerçekten tekrar yaşarım diye çoooook korkuyorum.hatta şimdi bekleme aşamasındayım ve tek taraflı kasık ağrım var yine mi acaba diye düşünmeden edemiyorum

ah cok sevındım canım. allah tamamına erdırsın ınsallah. sağlıkla kucagına alman dıleğiyle arkadasım.

canım can-ı gönülden tebrik ederim. dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. darısı isteyen herkesin ve benim başıma :)
çok teşekkür ederim canım.inşallah en yakın zamanda sendende duyarız bu güzel haberi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok sevindim canım pıtpıtları da gör inşallahhhh...
bende dışgebelik geçirmiş biri olarak gerçekten tekrar yaşarım diye çoooook korkuyorum.hatta şimdi bekleme aşamasındayım ve tek taraflı kasık ağrım var yine mi acaba diye düşünmeden edemiyorum
canımm evet yaaa.en iyi ben anlarım seni herhalde.bugece sabaha kadar kabus gördüm durdum yine aynı şeyleri yaşarım diye.neyseki ilk aşamayı atlattık.seninde inşallah bu sefer doğru yere tutunmuş olur bebişin canım.

ah cok sevındım canım. allah tamamına erdırsın ınsallah. sağlıkla kucagına alman dıleğiyle arkadasım.
çok çok saol canım benimŞeniz

çok tebrik ederim rabbim kucağına aldığın günleride göstersin canım
ofertacığım ben eski lansor17 geçen sene birlikte beklemiştik transferden sonra.o zaman nasip olmamıştı.şimdi olacak inşallahhhholumunekankayizsmile

firstcüm, ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. ama dış gebelikten de çok korktuk. insan bu denli istediği bir hamileliği, bhcg deki düzensizlikler yüzünden bir an önce sonlansın diye bekleyince allak bullak oluyor. o kadar emek ver, o kadar iste, o kadar maddi manevi sıkıntı çek sonra tutsun ama sen sonlanması için dua et. çok ama çok zor... bir şekilde geçiyor ve seninki gibi güzel hikayelerle devam ediyor. darısı başımıza olsun, inan çok ama çok sevindim :nazar:

canımm evet yaaa.en iyi ben anlarım seni herhalde.bugece sabaha kadar kabus gördüm durdum yine aynı şeyleri yaşarım diye.neyseki ilk aşamayı atlattık.seninde inşallah bu sefer doğru yere tutunmuş olur bebişin canım.[/QUOTE]
teşekkür ederimm canımmm çok sağol.inşallah tutunur doğru yere..ama sen üzme kendini artık tazecik anne:)Allah tamamına erdirsin kucağına almanı nasip etsin inşallahhh canımm
bu arada sende de bu tek taraflı batma tarzında ağrı olmuş muydu??

firstcüm, ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. ama dış gebelikten de çok korktuk. insan bu denli istediği bir hamileliği, bhcg deki düzensizlikler yüzünden bir an önce sonlansın diye bekleyince allak bullak oluyor. o kadar emek ver, o kadar iste, o kadar maddi manevi sıkıntı çek sonra tutsun ama sen sonlanması için dua et. çok ama çok zor... bir şekilde geçiyor ve seninki gibi güzel hikayelerle devam ediyor. darısı başımıza olsun, inan çok ama çok sevindim :nazar:
az önce hikayeni okumaya başlamıştım tatlım henüz bitiremedim ama ne kadar pozitif olduğunu hissettim.eminim ki yılmayacak,yıkılmayacak ve en kısa zamanda bebişine kvuşacaksın canım.ben ameliyat olurken aynen senin gibi hissedip sonrada dalga geçmeye başlamıştım kendimle en azından hem hamileyim hemde günde 50 tane sigara içebilirim diye...
nasıl olsa 3 gün sonra benden alınacak bebeğim diye...
neyseki o günler geride kaldı.artık umutla bakıyorum geleceğe...

az önce hikayeni okumaya başlamıştım tatlım henüz bitiremedim ama ne kadar pozitif olduğunu hissettim.eminim ki yılmayacak,yıkılmayacak ve en kısa zamanda bebişine kvuşacaksın canım.ben ameliyat olurken aynen senin gibi hissedip sonrada dalga geçmeye başlamıştım kendimle en azından hem hamileyim hemde günde 50 tane sigara içebilirim diye...
nasıl olsa 3 gün sonra benden alınacak bebeğim diye...
neyseki o günler geride kaldı.artık umutla bakıyorum geleceğe...

kendinle dalga geçmeye başlayınca iyileşmeye başlıyorsun çünkü o zaman kendine acımaktan vazgeçmiş oluyorsun.

ben de seni en başından beri takip ediyordum aslında, transferden sonra yazdıklarını okumuştum hep canım. ama dedim ya, o kadar mutsuzdum ki elim klavyeye gitmiyordu yazmak için. hatta hikayemi anlattığım topic de bir arkadaş vardı "istek, emek, bebek" yazmıştı çok doğru demiştim, o sendin :)))) inşallah hep böyle güzel hikayeler alırız, mutlu hikayelerimiz olur, emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz :))))

canımm evet yaaa.en iyi ben anlarım seni herhalde.bugece sabaha kadar kabus gördüm durdum yine aynı şeyleri yaşarım diye.neyseki ilk aşamayı atlattık.seninde inşallah bu sefer doğru yere tutunmuş olur bebişin canım.
teşekkür ederimm canımmm çok sağol.inşallah tutunur doğru yere..ama sen üzme kendini artık tazecik anne:)Allah tamamına erdirsin kucağına almanı nasip etsin inşallahhh canımm
bu arada sende de bu tek taraflı batma tarzında ağrı olmuş muydu??[/QUOTE]
ara ara oluyor canım.özellikle yatarken birden sağdan sola ya da tam tersi döndüğümde hissedilir derecede batmayla karşılaşıyorum canım

çok çok saol canım benimŞeniz

ofertacığım ben eski lansor17 geçen sene birlikte beklemiştik transferden sonra.o zaman nasip olmamıştı.şimdi olacak inşallahhhholumunekankayizsmile

ayyy canım nickin değişmiş çok sevindim o zamandan sonra ilk denemenmi inşallah kucağınada alırsın benim oğlum oldu 6.5 aylık şimdi

maşallah oğluşuna canım benim.ondan sonra bir başarısız denemem daha olmuştu.şimdi nasipmiş demek ki:)))

inşallah sende kucağına alırsın canım ben hamile kaldıktan sonra pek takip edemedim burayı sonrada ocak 2010 annelerine takıldım 11 ocakta doğdu oğlum.başka hamiş olan varmı hatırladığın

oğlun olacak gibi geldi birden:)
nasip canım yaaa:)
sağlklı olsun da kız olsun oğlan olsun hiç farketmez ki.ama laf aramızda benimde çocukluğumdan beri hep bir oğlum olacakmış gibi gelir.
eşim birgün çok sıkıntıda olduğu bir zaman öyle ferahlık olsun diye kuran'ı kerimin meali açmış okumak için.ve karşısına zekeriya aleyhisselamın rabbime evlat için yakarması çıkmış.ve rabbim ona yahya peygamberi yollamış evlat olarak o günden beri oğlumuz olurasa ismini yahya koyarız bizde diye düşünmüştük.belkide öylesi nasip olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah sende kucağına alırsın canım ben hamile kaldıktan sonra pek takip edemedim burayı sonrada ocak 2010 annelerine takıldım 11 ocakta doğdu oğlum.başka hamiş olan varmı hatırladığın
witch26 vardıo zaman hamile kalamayan o da şimdi hamile canım.bende başka hatırlayamadım birden.ama böyle tek tek karşılaşınca hatırlıyorum herkesikaydirigubbakcemile5

Back
X