Betan kaça kadar arttıAynı gün kürtaj olmuşuz benim de 6 haftalıktı. Kesem hiç gelişmedi 4.haftada kaldı. Betam çok güzel artıyordu ki perşembe çok az arttı doktor dış gebelikten şüphelendi şükür değilmiş. Dünden beri darmadağınım ama bu günler de geçecek Allah bize de sağlıklı gebelik ler nasip etsin.
Çok şükür 1 günde toparladım ayaklandım sürekli yatmakta iyi değil ben bugün kendimi zorlamayacak bir şekilde iş de yaptımŞimdi rahim içi temizlendi ya biraz ağrı oluyor. Dikkat edin kendinize bol bol dinlenin kolay değil tabiki
4642 den 5000 e yükseldi en son. Kürtaj sonrası bugün tahlil verdim 2664 e düşmüş şükür.Betan kaça kadar arttı
Çok geçmiş olsun benim de kürtaj öncesi düştü tansiyon işlemi ertelediler biraz. Sanırım stresten oluyorAynı benim de böyle oldu betam çok güzel ilerliyordu, kesem 7 mm de kaldı dün de kürtaj oldum hastaneden çıkarken tansiyonum düştü tekrar hastanede dönmek zorunda kaldım
Benimde 6500 e kadar yükselmişti kesem 7mm oldu daha da yükselmedi kürtaj dayken de tansiyonum düşmüş4642 den 5000 e yükseldi en son. Kürtaj sonrası bugün tahlil verdim 2664 e düşmüş şükür.
İnşallah biz de sağlıklı gebelikler geçirip sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimizeBenimde 6500 e kadar yükselmişti kesem 7mm oldu daha da yükselmedi kürtaj dayken de tansiyonum düşmüş
O kadar zor bir durum ki Allah kimseye yaşatmasın, ben de kalp atışını duymayı beklerken gelişmediğini öğrendim, Veren Allah Alan Allah, hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAynı gün kürtaj olmuşuz benim de 6 haftalıktı. Kesem hiç gelişmedi 4.haftada kaldı. Betam çok güzel artıyordu ki perşembe çok az arttı doktor dış gebelikten şüphelendi şükür değilmiş. Dünden beri darmadağınım ama bu günler de geçecek Allah bize de sağlıklı gebelik ler nasip etsin.
Evet canım betam da çok güzel ilerliyordu benim 3000 lerde keseyi gördüm sonra gelişmediO kadar zor bir durum ki Allah kimseye yaşatmasın, ben de kalp atışını duymayı beklerken gelişmediğini öğrendim, Veren Allah Alan Allah, hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Aminnn, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah birbirimize dua edelimEvet canım betam da çok güzel ilerliyordu benim 3000 lerde keseyi gördüm sonra gelişmediRabbim kimseye yaşatmasın
Ben de pazartesi günü oldum 9. Haftamdı kalp atışı alınamadı zor bir süreç sabırlarCanım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ilk gebeliğim süprizdi o yüzden çoğu şeyim eksikti ne folik asit kullanıyordum, ne de tsh baktırmıştım o da çok yüksekti, ilk dış gebelik dediler hep bir olumsuz bir şekilde ilerledi bebeğim olsun, Allah’ın izniyle daha güzel bir şekilde sağlıklı bir gebeliğim olsun, isim koymak istedim de kalp atışı bile yoktu bende koysam mı koymasam mı arada kaldım
Geçmiş olsun ağrınız var mıBen de pazartesi günü oldum 9. Haftamdı kalp atışı alınamadı zor bir süreç sabırlar
Bana mı dedinizBelliki boş gebelik geçirdiniz. Bende 2 kere geçirdim. Son geçirdigimde 1 kere adet gördüm. Sonraki ay adet beklerken hamile oldugumu öğrendim. Sağlıklı ilerledi
Benim kesem 7 mm de kaldı ya sonra hiç gelişmediBelliki boş gebelik geçirdiniz. Bende 2 kere geçirdim. Son geçirdigimde 1 kere adet gördüm. Sonraki ay adet beklerken hamile oldugumu öğrendim. Sağlıklı ilerledi
2.gün ağrım başladı dün gece uyuyamadım ağrıdan hala öyle sancı kramp acı içinde parça atıp duruyorumGeçmiş olsun ağrınız var mı
İkisinde de kürtaj mı oldunuzBelliki boş gebelik geçirdiniz. Bende 2 kere geçirdim. Son geçirdigimde 1 kere adet gördüm. Sonraki ay adet beklerken hamile oldugumu öğrendim. Sağlıklı ilerledi
Hayır kendi düştü. Dr kendisi düşse kurtaj gereksiz dediİkisinde de kürtaj mı oldunuz
EvettBana mı dediniz
Peki bu süreçte kalp atışları varmıydı acabaAynı benim de böyle oldu betam çok güzel ilerliyordu, kesem 7 mm de kaldı dün de kürtaj oldum hastaneden çıkarken tansiyonum düştü tekrar hastanede dönmek zorunda kaldım
Evet boş gebelik de değil benimki yaa kesem 7 mm kaldıEvettkonuyu siz açtınız demi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?