- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi Musmutluuu
-
Eski eş bekleşimi rafa kaldırma süreciKim geliyor, hangi surec?
Gunlugunuz hayirli olsun.
10 yıl yaşayıp bir günde milat ilan edilmez. Edilse de kendini kandırmak yan öteye geçmez. Zamana bırakın. O milat zamanı geldiğinde mesajı verir zatenBen bugünü milat olarak kabul etmeye karar verdim
Artık hayatıma bakmam gerek arkaya bakarak yürümeye devam edersem ilk taşa takılıp düşücem yoksa
Gelirse ne ala ama gelmezseyi düşünerek verem olmakta kendime haksızlık olucak
Bu süreçte aynı durumda olanlar varsa bana katılmak İstermisiniz?
Dertten kurtulma olarak düşünebilirizKanki sen milat olsun dersen milat olsun ama bu dert değil ki
Konuyu yanlış yere açmışsın gibi
Havuzda yuzdugunu dusunuyorum ya da denızde.Ömrümüzden bi gün bile fazladan gitmesinde bize yazık olmuycak mı ?
O kim bilir napıyor şimdi
Eski eş beklenir mi beeeEski eş bekleşimi rafa kaldırma süreci
Tatil kafası buHavuzda yuzdugunu dusunuyorum ya da denızde.
Suan ki hayalim...Tatil kafası bu
Denize güneşe hasret kaldıkSuan ki hayalim...
O zaman kesinlikle miladın bugün olmalıHavuzda yuzdugunu dusunuyorum ya da denızde.
O halde umutsuz olma umutsuzzzzzzDertten kurtulma olarak düşünebiliriz
Değiştirmeye çalıştımda olmadı ya bulamadım nerden değiştiğiniO halde umutsuz olma umutsuzzzz
Bır mılada ihtiyacın yok benceO zaman kesinlikle miladın bugün olmalı
Tabiki silmiyor hiç bişey ama bizi üzen insanlar için ölü toprağı serpilmiş bi halde yaşamak adı altında işkence çekmeyi bi gün bırakmamız gerekiyor alışkanlık haline getirmedenBır mılada ihtiyacın yok bence
Zamanla aklındaki neyse o zaten yok olacak.
Mılad dıyıp keske hafızamızı o an sılsek ama, mumkun degıl
Sende kendini kandırma.
Hıc yasamadım bu yazdıgınızı. Benı uzen kimsenin arkasından ıskence boyutunda acı cekmedım.Tabiki silmiyor hiç bişey ama bizi üzen insanlar için ölü toprağı serpilmiş bi halde yaşamak adı altında işkence çekmeyi bi gün bırakmamız gerekiyor alışkanlık haline getirmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?