Bugün milat olsun mu?

Milat olabilmesi için gelirse... Diye bir cümle olmamalı😉 başkalarına göre düzenlemeyi hayatinizi(biiiirrr)

O napıyor derseniz milat değil tekerrür olur (ikiiiii)

Değiştirebileceğiniz tek varlık kendinizsiniz, onu degistirwmezken bir başkasını değiştirmeyi asla beklemeyin (üüccccc)

Naçizane tavsiyem,kendinize yogunlasin, ona yogunlasirsaniz milat olmaz.bunu da yukarda belirttiğim üç noktayı değiştirerek başlayabilirsiniz.asla kolay değil,yukarda birisi yazmış demekle olmuyor diye,çektiğiniz acı miktarinca süreç hızlanır😉 bız kadinlarin kafasına dank etmesi için burnumuzun iyi sürmesi gerekiyor🙈
Ne güzel yazmışsınız..... Zamanı yenince hep aynı anda mesafeyi yenince hep aynı yerdeyiz.... Donmak arafta kalmak.... Minicik bir anı hiç gereği yokken çıkıverir sandıktan.... Çünkü Bi parçamızı bıraktık sevdiğimiz kişide.....yapılacak şey kabuğu kaldırmamak çare yokki...... Kabuk tutuyorda kişi istemiyorsa bırakamıyor o acıyı..... Sanki alışkanlığa dönüyor... Sanki onunla geçen zamandaki kötü anılar silinip sadece iyiler kalıyor.... Tamamlanmayan herşeye keşke yada acaba diyoruz..... Bu yanlış bir tutum.... Ben hep ölümü düşünüp çıktım bu döngüden.... Yarın kalbim dursa beni atacaklar toprağa.... Sonra.... İşte bu duygu beni kamçılıyor.... Bir dönemi onunla yedim artık almadan vermem öyle olması gerekti öyle oldu.... Alma verme dengesi pusulası bozuk her şey bitiyor..... Ölüyü gömmek lazım mezara hortlatan biziz...... Aşılıyor geçiliyor zamanla renkler soluyor.... Yeterki kabuğu kaldırma 🙏

Ben terk edildim düşünüyor bunu da biliyorum(arkadaşa söylemiş aklımdan çıkmıyor diye) cesaret edip gelmiyor terk eden o dönmeyen o ben napıyım acısı bana kalmış oluyor benim suçum ne 6 ay önce terk etti gelse kabul ederim ama gelmiyorsa üzülmek istemiyorum yoruldum kendimi hırpalamaktan
Ben inanmıyorum kadın yada erkek..... İsteyecek de gelmeyecek aramayacak... Çok duyuyorum böyle bekleyenler hayatını askıya alanlar ve sonuç alamayıp neden bekledim diye pişman olanlar.... Ya sizi yedekte bekletiyor hani duysun beklesin kimsede umduğum gibi çıkmazsa dönerim diyorsa.... Böyle demiyorum olabilir mi diyorum... Ben çok ciddi Bi sorun yoksa bu gurur lafının kılıf olduğunu düşüyorum

Ben inanmıyorum kadın yada erkek..... İsteyecek de gelmeyecek aramayacak... Çok duyuyorum böyle bekleyenler hayatını askıya alanlar ve sonuç alamayıp neden bekledim diye pişman olanlar.... Ya sizi yedekte bekletiyor hani duysun beklesin kimsede umduğum gibi çıkmazsa dönerim diyorsa.... Böyle demiyorum olabilir mi diyorum... Ben çok ciddi Bi sorun yoksa bu gurur lafının kılıf olduğunu düşüyorum
Artık ne düşündüğü umurumda değil canım keyfi bilir benim kaybettiğim hiç bişey yok yokluğuda koymuyor artık 😀

Arkadaşlar yeni üyeyim bişey soracağım birisi kocam aldattı diye Bi forum açmış bende saf saf fikrimi yazdım duymak istemediği şeylerdi malum doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar hesabı... Tavrı çok itici geldi... Nasıl silebilirim yorumlarımı zaten gözardı yapı tıkladım

Bide engellemek istiyorum kazara başka konularına fikir beyan etmek istemiyorum

Haklısın zaten bir daha bu aldatıldım konularına hiç karışmamaya karar verdim net 🙏
Napsın gücü buraya yetiyor demek ki
İnsanın kendini güçsüz hissetmesi kötü bişey anlayabiliyorum ama herşeyi göze alarak konu açmak lazım

Arkadaşlar yeni üyeyim bişey soracağım birisi kocam aldattı diye Bi forum açmış bende saf saf fikrimi yazdım duymak istemediği şeylerdi malum doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar hesabı... Tavrı çok itici geldi... Nasıl silebilirim yorumlarımı zaten gözardı yapı tıkladım
Bence takılmayın.Aldatılmış bir kadın kafası karışık çok mutsuz ve üzgün..Acının bizi ne hale getireceğini bilemeyiz başımıza gelmediği sürece..Ben buyük uzüntüler yaşayan insanların sözlerine aldırmam.Dua ederim sadece onlar için.Canı yanan can yakmak istiyor.(yanlış olsa bile)

Bence takılmayın.Aldatılmış bir kadın kafası karışık çok mutsuz ve üzgün..Acının bizi ne hale getireceğini bilemeyiz başımıza gelmediği sürece..Ben buyük uzüntüler yaşayan insanların sözlerine aldırmam.Dua ederim sadece onlar için.Canı yanan can yakmak istiyor.(yanlış olsa bile)
Katılıyorum canı yanan neye ve kime saldıracağını şaşırıyor

Valla oyunun kuralları var ben erkeklere sordum neden kadınları üzüyorsunuz bekleyip arafta bırakıyorsunuz.. Onlara göre çoğuna göre kalp çatır çutur kırılabilen birşey ne emek ne vefa ne anı..... Beklesin orada fazlası göz çıkarmaz yada yedekte beklesin.... Nasılsa döndüğümde yada iki kavga sonra ağzına bal sürmeye bakar düşüncesi..... Galiba kendine saygı duyduğunu çok fazla gösteren ve hata karşısında fedakarlık değilde hopp orda dur bakalım tarzında kadın daha cazip geliyor hatta kesin.... Çünkü herkes bekliyor beklemeyen giderim diyen kadın unutulmaz oluyor.... Ben kendime yeterimi gerçekten karşıdakine aşılayabilen kadın..... Yoksa ya paspas ya yedek kulübesi.... Çünkü biz şahaneyiz iyiyiz alttan alıyoruz diye kalbimizin kırılmayacağınana yada çok sevileceğimize inanmak ot yerim boğa bana saldırmaz demekle haklı.... Erkeklere ne sığınılıcak liman ne paspas ne yedek oyuncu nede seçenek olmamak gerek.... Konu sahibi doğru karar sana yetişmek isteyen yetişir oyunun kuralları bunlar.... Sevgi oyun değildir kaç kovala fakat insan yapısı her zaman güçlüye çekilir... Bir şeyin ardından ne kadar koşar çabalarsan senden o kadar uzaklaşır.... En güzeli yola çıkmak isteyen yanında isteyen başka yolda 🙏her ilişkide dikkat edilmeli merkeze kimseyi koymamalı sevsekde hiçbir zaman kendimizi unutmadan yoksa Bi bakıyorsun ne o yanındaki var nede kendi dünyam diyebileceğin bir şey.... Dünyanı kuruyorsun tekrar da bu sefer bunu bilip adımlarını pusulanı kendine çevirip kimsenin senin kalbini kırmasına izin vermemek en güzeli....

Ben bunu öğrenip uyguladığımdan beri hayatım kendi istediğim gibi... Ne üzülüyorum ne üzüyorum nede gereksiz vefa fedakarlık yapmıyorum.... Ve inanılmaz mutluyum..... Olay buymuş .....keşke bu püf noktasını küçük fakat etkisi büyük şeyi daha önce farketseydim

Back
X