- 15 Ağustos 2020
- 758
- 1.102
- 28
- Konu Sahibi Musmutluuu
-
Ne güzel yazmışsınız..... Zamanı yenince hep aynı anda mesafeyi yenince hep aynı yerdeyiz.... Donmak arafta kalmak.... Minicik bir anı hiç gereği yokken çıkıverir sandıktan.... Çünkü Bi parçamızı bıraktık sevdiğimiz kişide.....yapılacak şey kabuğu kaldırmamak çare yokki...... Kabuk tutuyorda kişi istemiyorsa bırakamıyor o acıyı..... Sanki alışkanlığa dönüyor... Sanki onunla geçen zamandaki kötü anılar silinip sadece iyiler kalıyor.... Tamamlanmayan herşeye keşke yada acaba diyoruz..... Bu yanlış bir tutum.... Ben hep ölümü düşünüp çıktım bu döngüden.... Yarın kalbim dursa beni atacaklar toprağa.... Sonra.... İşte bu duygu beni kamçılıyor.... Bir dönemi onunla yedim artık almadan vermem öyle olması gerekti öyle oldu.... Alma verme dengesi pusulası bozuk her şey bitiyor..... Ölüyü gömmek lazım mezara hortlatan biziz...... Aşılıyor geçiliyor zamanla renkler soluyor.... Yeterki kabuğu kaldırmaMilat olabilmesi için gelirse... Diye bir cümle olmamalıbaşkalarına göre düzenlemeyi hayatinizi(biiiirrr)
O napıyor derseniz milat değil tekerrür olur (ikiiiii)
Değiştirebileceğiniz tek varlık kendinizsiniz, onu degistirwmezken bir başkasını değiştirmeyi asla beklemeyin (üüccccc)
Naçizane tavsiyem,kendinize yogunlasin, ona yogunlasirsaniz milat olmaz.bunu da yukarda belirttiğim üç noktayı değiştirerek başlayabilirsiniz.asla kolay değil,yukarda birisi yazmış demekle olmuyor diye,çektiğiniz acı miktarinca süreç hızlanırbız kadinlarin kafasına dank etmesi için burnumuzun iyi sürmesi gerekiyor
Ben inanmıyorum kadın yada erkek..... İsteyecek de gelmeyecek aramayacak... Çok duyuyorum böyle bekleyenler hayatını askıya alanlar ve sonuç alamayıp neden bekledim diye pişman olanlar.... Ya sizi yedekte bekletiyor hani duysun beklesin kimsede umduğum gibi çıkmazsa dönerim diyorsa.... Böyle demiyorum olabilir mi diyorum... Ben çok ciddi Bi sorun yoksa bu gurur lafının kılıf olduğunu düşüyorumBen terk edildim düşünüyor bunu da biliyorum(arkadaşa söylemiş aklımdan çıkmıyor diye) cesaret edip gelmiyor terk eden o dönmeyen o ben napıyım acısı bana kalmış oluyor benim suçum ne 6 ay önce terk etti gelse kabul ederim ama gelmiyorsa üzülmek istemiyorum yoruldum kendimi hırpalamaktan
Artık ne düşündüğü umurumda değil canım keyfi bilir benim kaybettiğim hiç bişey yok yokluğuda koymuyor artıkBen inanmıyorum kadın yada erkek..... İsteyecek de gelmeyecek aramayacak... Çok duyuyorum böyle bekleyenler hayatını askıya alanlar ve sonuç alamayıp neden bekledim diye pişman olanlar.... Ya sizi yedekte bekletiyor hani duysun beklesin kimsede umduğum gibi çıkmazsa dönerim diyorsa.... Böyle demiyorum olabilir mi diyorum... Ben çok ciddi Bi sorun yoksa bu gurur lafının kılıf olduğunu düşüyorum
Süper çok sevindim bunaArtık ne düşündüğü umurumda değil canım keyfi bilir benim kaybettiğim hiç bişey yok yokluğuda koymuyor artık
İnşallah bütün kadınlar çok mutlu olur değerli hissettikleri yerlerdeSüper çok sevindim bunainşallah daha güzel fırsatlarla musmutlu ol ❤
Bilmiyorum yapmadım hiç boşver takılma hayatları olmasını istediği gibi değil ki senin yorumun öyle olmasa nolucak saçmalık işteBide engellemek istiyorum kazara başka konularına fikir beyan etmek istemiyorum
Haklısın zaten bir daha bu aldatıldım konularına hiç karışmamaya karar verdim netBilmiyorum yapmadım hiç boşver takılma hayatları olmasını istediği gibi değil ki senin yorumun öyle olmasa nolucak saçmalık işte
Napsın gücü buraya yetiyor demek kiHaklısın zaten bir daha bu aldatıldım konularına hiç karışmamaya karar verdim net
Bence takılmayın.Aldatılmış bir kadın kafası karışık çok mutsuz ve üzgün..Acının bizi ne hale getireceğini bilemeyiz başımıza gelmediği sürece..Ben buyük uzüntüler yaşayan insanların sözlerine aldırmam.Dua ederim sadece onlar için.Canı yanan can yakmak istiyor.(yanlış olsa bile)Arkadaşlar yeni üyeyim bişey soracağım birisi kocam aldattı diye Bi forum açmış bende saf saf fikrimi yazdım duymak istemediği şeylerdi malum doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar hesabı... Tavrı çok itici geldi... Nasıl silebilirim yorumlarımı zaten gözardı yapı tıkladım
Katılıyorum canı yanan neye ve kime saldıracağını şaşırıyorBence takılmayın.Aldatılmış bir kadın kafası karışık çok mutsuz ve üzgün..Acının bizi ne hale getireceğini bilemeyiz başımıza gelmediği sürece..Ben buyük uzüntüler yaşayan insanların sözlerine aldırmam.Dua ederim sadece onlar için.Canı yanan can yakmak istiyor.(yanlış olsa bile)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?