- Konu Sahibi Musmutluuu
Ben de katılıyorum 10 yıllık beraberlik bitiyir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski eş bekleşimi rafa kaldırma süreci![]()
İşte bu yüzden en azından üzülmeyi bıraktımBosandiniz ve eski esinizi mi bekliyorsunuz?
Hayat cok kisa ve bu hayatta hastaliklar, olumler var yapmayin bunu kendinize. Sizi seven insan terk etmezdi ununuze bakin.
Kuzum iade etmissin daha ne geri donus bekliyorsun ayipli mal sonuctaEski eş bekleşimi rafa kaldırma süreci![]()
Bitmesi gereken herşey bitmeye mahkum birlikteyken daha mı az üzüyor sanki siziBen de katılıyorum 10 yıllık beraberlik bitiyir
Ben etmedimKuzum iade etmissin daha ne geri donus bekliyorsun ayipli mal sonucta
İşte bu yüzden en azından üzülmeyi bıraktım![]()
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinGercekten birakin ve nickiniz umutlu olsun :)
Hayatiniza guzellikler, mucizeler girsin. Olumsuz olan her seyden uzaklasip yenilenin ❤
Geri donusum diyorsun da bosver olan olmus ne guzel adamlar var dunya da yoluna bak kuzumBen etmedimbana kalsa katlanırdım ben ona
Ben bugünü milat olarak kabul etmeye karar verdim
Artık hayatıma bakmam gerek arkaya bakarak yürümeye devam edersem ilk taşa takılıp düşücem yoksa
Gelirse ne ala ama gelmezseyi düşünerek verem olmakta kendime haksızlık olucak
Bu süreçte aynı durumda olanlar varsa bana katılmak İstermisiniz?
Hayırlısı bakalımGeri donusum diyorsun da bosver olan olmus ne guzel adamlar var dunya da yoluna bak kuzum
O benimde büyük sorunum bide dur almışken bir iki bişey daha alıyım olayı varBen de milat olarak kabul edip artık online alışveriş yapmayı bırakıyorum![]()
Tdk teyze gibi olmak istemiyorum ama " olmayacak mı ? olacaktı. Bunun dışında yolunuz açık olsun, ben böyle hadi hurra değişiyoruz motivasyonlarını pek inandırıcı bulmuyorum. Ama size iyi gelecekse devam edin.Ömrümüzden bi gün bile fazladan gitmesinde bize yazık olmuycak mı ?
O kim bilir napıyor şimdi
Bi yerden başlamak lazımTdk teyze gibi olmak istemiyorum ama " olmayacak mı ? olacaktı. Bunun dışında yolunuz açık olsun, ben böyle hadi hurra değişiyoruz motivasyonlarını pek inandırıcı bulmuyorum. Ama size iyi gelecekse devam edin.
O benimde büyük sorunum bide dur almışken bir iki bişey daha alıyım olayı var![]()
Aman gelmesin kimse şu aralarGidenlere söyleyin gelenler fena![]()
EvetTek kargo parasında gelsin![]()
Orası öyle tabi ama insan ergenligini gençliğini bile geçirip birlikte büyüdüğü insanla ayrılırken üzülüyor tabi nasilken nasıl oluyorsun?Illaki üzüleceksin ama bitecekBitmesi gereken herşey bitmeye mahkum birlikteyken daha mı az üzüyor sanki sizi