- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.201
Bu bahsettiğin adam evli ve bir de borçla sevgili mi yapmış
Tatil iyi gelir inş bizeSagolsunlar beni dusunup gelmemisleröğretmenler odasında arkadaşlarla sohbet muhabbet geçti vakit
Yarın son günüm sınıfım var ama bir arkadaşa emanet edicem karneleri versin son sınıflar karne almaya geleceklerini zannetmiyorum pek
Peki eşi boşanmadı mı? çocuğu falan var mıydı?Evet evli
Metresini anne baba ve anneannesi ile gidip istedi
Gectigimiz eylul dugun yapti
Kendini cok guzel gizleyen cok uzuldugumuz cok sevgidimiz bir insandi
Eski esi ile gorusuyorum
Cok destek olmaya calistim adamin annesi kv nin komsusu esimin ailesine cok tepki gosterdim cok laf soyledim adamin annesi ile hic karsilasmadim yuzune tukururum herhalde
Esimle de cok tartistim ama sonra sakinlestik
Ben kopmasini tepki vermesini istedim ama sonra bir gun eski fotograflarini buldum kundaktan arkadaslar cok iyiydik cok severdik zamana birakmistim cok agladim diyorum ya, benim bile 2 senelik gecmisle cok anilarim var..
Su an bile ah be diyorum icim aciyor aslinda
İnsallah canım çok ihtiyacım var tatileTatil iyi gelir inş bize
Benim sınıfım yok bizimkiler okula gelenlerden bir grup sınav kaygımız var deyip pesimde koştular kurtulamadım yetistiremedim de. Görüşmeler uzun sürüyor çünkü
Peki eşi boşanmadı mı? çocuğu falan var mıydı?
Böylesine diyorum ki kendi aç karnını doyurmadan karı kız peşinde koşuyorlar.
Esra erol da okadar çok vaka geliyor ki, erkek başkasına gitmiş, kadın kocasını cocuklarını bırakıp sevgiliye kaçmış.
Dünyanın çivisi çıkmış resmen. Kınamak istemiyorum ama madem mutsuzsun, madem anlaşamıyorsun, boşan sonrasında ne yaparsan yap. En azından zina yapmamış olursun
Amin aminn ve insanoğlu başına ne geleceği hiç bilinmiyor.Hayir bosanmadi ayrilar tabi ama 80bin borc var onu odemesi icin bekledi ztn mahkeme parasi icin adam acmadi kadin aylarca 5 parasiz kaldi cok sey yasandi
Allah dusmanin da karakterlisini versin
Amin aminn ve insanoğlu başına ne geleceği hiç bilinmiyor.
Arkadaşımın kocası bavulu toplamış evi terketmiş bir anda. Ve şuan boşanma aşamasındalar.
Diyor ki sanki hiç bu adam benim kocam değilmiş, tanıyamıyorum diyor
Doğru diyorsun sonuçta eşin art niyet aramıyorsun ama iş başa düşünce taşlar yerine oturuyor.Ah iste
Aslinda belli ediyorlar fakat kondurulmuyor
Yani hep para istermis hep ayniymis ama simdi dusununce anlasiliyor
Canim ay sonuna kadar yatar herhalde. 200 yatar diye hesapliyorumPurecim yatırımlarımız bereketli olsun. yarın 3400 tl lik dolar alacağım farklar yatınca da alırız kısmetse
Patates sogan ve ozellikle ispanak havuc ne kadar pahaliydi gecen persembe.4 kg patatese 16 tl bayıldım. Yarın a101e de bakayım orada ucuz...
Portakal çilek patates 3li ıslak mendil stoga 1500 ml lik dalın yumuşatıcı stoga azıcık biber salatalik domates 96 tlcik tuttu.
Ayak kokulu zitarbaks tan bi wayt caklit moka -15 tl mi neydi m boy
Kicim dondu soguktan pentiden bi atki aldim 35 tl mi ne
Ha bi de benzin 100tl
Ayak kokulu zitarbaks tan bi wayt caklit moka -15 tl mi neydi m boy
Kicim dondu soguktan pentiden bi atki aldim 35 tl mi ne
Ha bi de benzin 100tl
Ben ona tüfek Temin ederim yeterki kendini vuracak yüreği olsunKizlar size dedikodu vereyimmi
Hani esimin arkadasi vardi, evliyken kiz istedi borclarini odemedi birsuru rezillik
Yilbasinda esimden 450 lira istemisti esim yok demis1 tane alakasiz bir kisiden daha istemis oda vermemis birini dolandirmis sonra ama nasil yalvariyor sonra aksam bir suru foto metresine pirlanta almis masa kurmus kimi kandirdi bilmiyoruz
Bugun yine aramis 10 bin kredi istiyor hibe olarak
Sanki avrupa birligi
Esimde kimse icin yapmam demis
Birinden daha istemis oda sacmalama demis
Tufege bakiyomus kendini vurcakmis
Olmek o kdr kolaymi dedim ya
Ay cok eglenceli
Ben ona tüfek Temin ederim yeterki kendini vuracak yüreği olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?