- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.221
Kızlar Migros’ta indirimler var bi göz atın isterseniz
Keske fiyat yazsalarmisKızlar Migros’ta indirimler var bi göz atın isterseniz
Aynen şeker kızTucee gecen sana dedigim sey buydu iste :)
Onu hiç yapmıyorlarKeske fiyat yazsalarmis
HarikasinKızlar Migros’ta indirimler var bi göz atın isterseniz
is basa düşmüş yine pureKalktim etli kuru fasulye ve pilav yaptim. Yogurt da cikaracagim simdi
yeter canım daha ne olsun çayı bende boş içmeyi sevmem ama hem rahatsız oluyorum yaninda biseyler yiyince hemde kilo alıyorum dikkat etmeye çalışıyorum yaza kadar su doğum kilolarını vermem lazimAfiyet olsun. Ben de en fazla 2 çeşit yemek yaparım. Bugün mercimek çorbası ve lahana sarması yanına yogurt vardı. Salatayı çok severim ama okuldan gelince çok üşümüştüm acikmistim ve çok yorgundum yapamadım. Üzerine biscolata çubukları çilek-oglus zorla aldirdi- ve kavrulmuş fındık yedim.yemeden iyiydi ama
Kizlar size dedikodu vereyimmi
Hani esimin arkadasi vardi, evliyken kiz istedi borclarini odemedi birsuru rezillik
Yilbasinda esimden 450 lira istemisti esim yok demis1 tane alakasiz bir kisiden daha istemis oda vermemis birini dolandirmis sonra ama nasil yalvariyor sonra aksam bir suru foto metresine pirlanta almis masa kurmus kimi kandirdi bilmiyoruz
Bugun yine aramis 10 bin kredi istiyor hibe olarak
Sanki avrupa birligi
Esimde kimse icin yapmam demis
Birinden daha istemis oda sacmalama demis
Tufege bakiyomus kendini vurcakmis
Olmek o kdr kolaymi dedim ya
Ay cok eglenceli
ari mama dediğin pirinç unumu canımEve gelırken
Arı mama, 2 cop posetı ve 2 sigara 30 lıra
Dun 0 ıdı bugun 30,pazartesi 60 onumuzdekı ay ev butcesının harcamalarınıda yazayımda sızı korkutayım. Uyanalı 21 saat oldu, umarım bu gece uyurum Allahım
Çok teşekkür ederimCok gecmis olsun
Oyy ne kadar guzel masallah :))Yemekten sonra kızımın yanina uzandım emzirdim oda uyumuş bende cook iyi geldi
boyle yazınca üzüldüm canım yazdigima pişman oldumOyy ne kadar guzel masallah :))
Benim emzirme istegim kursağımda kaldi emmedi cok istedim hala ugrasiyorum 5,5 aydir bi tutsa belki zamanla sutum artacak ... Boyle sanki anne degilmisim gibi aramizda bi bag yokmus gibi oluyor mamasini yapan herkes karnini doyurabiliyor benim bi ozelligim yyok sanki
ay korkarım ben öyle insanlardan uzak durun canım ne olur ne olmax
yaaa alemsiniz gerçektenEşim uçakta geliyor.Binmeden msj atmış araya annenin tel bozulmıs gelınce bakalım alıp kargolayalım yazmışAmanın nerelere gideyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?