- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.161
Cok gecmis olsunGünaydın herkese. Tüm yazılanları okudum bitirdim. Ne çok yazmışsınız. Yeni gelenler hoş gelmiş. Sabah burda rüzgar ve hafif kar vardı. Dün yağmur yağdığı için karin altı buzdu. Arabayla çıktığına pişman oldum. Özellikle işyerinin olduğu yer çok kötüydü. Kazada olmuştu yolda. Az kalsın ben de dolmuşa çarpıyordum. . .
birikime koyduysan sıkıntı olmaz canım kalani kullan evet paranın adi var kendi yokHic bereketi yok sanki zeynolincim.
Hergun hergun birsey cikiyor. Para harcamadigim gun yok.
Bugunku misafirler iptal oldu iyi oldu.
Vallahi kaldiracak kafam kalmadi. Dinlenemiyorum artik.
Simdi tekrar bi hesap butce planlsmasi yapacagimm
150 lira daha masraf cikti apartman icin
Katki payi olayini arastirinca icinden cikabilirsen bizimle de paylasir misin? Biz cikamadik kac tane bankaci ile konustum hepsi de muglak ifadeler kullandi.
Bızde arabayı yenıleyecektık kısmet olmadı. Bızımde bır mıktar paramız var sızın kadar asagı yukarı , ne mal alıyor ne ev alıyor mübarek oyle arada bır rakam
Bu konuda çok hassas iseniz katkı payı olayınada dikkat etmeniz gerek. Katılım bankacılık işlemlerinin çoğu şuanda murabaha esasına dayanıyor, detayları araştırın isterseniz
Ooo o kadar ekmegi yerse erken acikir tabii seker ani cikip ani dusuyor :))Cok harcanildi. Butce şaşti. Hesapta olmayan masraflar da cikti.
Bugun bi ton yol gidip geldik fena oldum zaten. Hic halim kalmadi. Adam gelmis aciktim diyor. 1 saat once 1ekmek tost yedi.
Valla geldim yattim dinlenicem biraz.
Kendi yapsin artik
Beni de buyur etsin
Hic beni dusundugu yok.
Benimde öyle birşey duvarda ama rahatsız o açıdanBizdede aynı durumBizim kasamız dolabın arka mekanızmasında. Yanı onden bakınca gayet ıc camasırı cekmecesı Bılezıklerımı vs orada saklıyorum .
Bereketli olsuunnhuhu nasılsınız kızlar
ayy aylardır birikim yapamamıstım taa yazdan once aldm en son
10gram aldm bugun cok sukur masAllahbide 86dolarım vardı 150ye tamamladım onu da
gramı fiziki aldım arkadasım ındırımde yaptı 224.5tan aldm (ben aldıktan snra bıraz daha dustu)
promosyon yatınca bıraz daha almak ıstıyorum nasıp olursa
bebıs ıhtıyaclarına ara verdm biraz gorumcem oglusundan kalanlardan 2 buyuk hurç yapmıs bakım de onların içindeki seylere göre ayarlarım ben de
Bu saatte yok bazen olmuyor bazen oluyorişbankası mesai saatinden sonra makası çok açıyor kuveytte nasıl alım saatleri
sagol canımm cumlemızınkiBereketli olsuunn))
Zahmet olmaz ama işin uzmanından ogrenmeniz daha saglıklı olur. Detaylı araştırınca paylasırsanız sevinirimAçıkcası sadece duyduğumuz bir seçenekti henüz arsştırmadık biraz detay verirmisiniz zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?