Bugün ne aldin kaç tl harcadin

aman diyim en iyisini yapıyorsun 300 500 herneyse.. bende de hata çok oldu durdurabilmeliydim ama amann dedimm ne yaparsan yap dedim.. siz yapmayın... gerekirse kavga edin...
borsa basit iş mi ama hala şöyleydi de böyleydi de.. giden gitti artık daha konuşmanın manası var mı?

ari mamayı bende çocuklarıma gece yatmadan önce verirdim 6 aydan sonra
Bizim kesin alerji kakada kan damlacıklari oluyor su an yok dikkat ettiğim için keyfi yerinde

iyi yöntem ben kurumda yediğim için maaşımızdan kesiliyor direk

ari mamayı bende çocuklarıma gece yatmadan önce verirdim 6 aydan sonra
Bizim kesin alerji kakada kan damlacıklari oluyor su an yok dikkat ettiğim için keyfi yerinde
benim ufak kızımda da var alerji bağırsak tepkili özellikle yumurta sarısı yediğinde hemen belli oluyor bende diyet yaptım sonra mamaya başlatcaz dediler yavaştan ek gıdaya geçelim dedi doktor öyle biraz düzeldi şimdi iyi şükür ama 2 yaşını yeni geçti hala yumurta sarısı ve yoğurt yedikten sonra huzursuzlanıyor çiş ve kaka yaparken aglıyor

Hepsinden koleksiyonum var, ama polar giyemem hiç yok en fazla pamuklu

Gerçi bu sene bimden erkek eşofmanı aldım, bildiğin dondum çok üşüdüm, onu da beğenmiştim taş gibi çıktı mübarek
esımde aksıne süslü olsam daha çok sevınır ama ben de iş yok normalde de klasık gıyınmemı ıstıyo bılıyorum ama ben sevmıyorum rahat spor tarzım zaten iş ortamımda mesleğimde uygun değil bahanem hazır

canım sizede geçmiş olsun
Benim kızım daha çok küçük normalde çok sakin bir bebek bu alerji hic huzur bırakmadı kuzumda mukuslu kanlı kaka yeşil renkte kilo alimi az huzursuz bizimki çok sıkıntılı pazartesi üniversiteye çocuk alerjiye gideceğiz bakalım

yok canım sana istinaden demedim işte ben kendım için de oyle giyiyorum eş için anlamında demedim çeyizimde 4-5 tane var 1-2 defa anca gıymısımdır
Niye giymiyorsun acaba giysene

Son düzenleme:
Isyerın yemek ver mıyor mu canım?
bızım ısyerı kahvaltı verıyor sabah
oglen ıcınde multınet yukluyorlar

Slm kızlar
Esim evdeydi geç gitti geç kalktık
Burda yerler buz pisti gibi kızımı göndermedim okula yarın karne zaten
E okuldan notlarımıza baktık
Karne hediye sözü verdim başımın etini yiyor şimdi ne alican anne bunu al anne demez olaydim
Bugün harcamamız olmaz yarin bolca olacak
1130 tl araba kasko
560 tl mtv
Kayinvalidemlere 10 kg yoğurt sipariş ettim 30 tl
55 tl cay seti alicam kayinvalideme
Blender setide ordan alicam 250 de o tutar oda kayinvalideme

Gözün aydın cnm

Kv çok şanslı gelin yönünden

aynen çok ciddi alerji helede bebekteyse allah yardımcınız olsun çabuk atlatırsınız umarım

Börülce yedik bu hafta oda kurunun kardeşi sayılır
Köfte severiz ama dun içli köfte yapmıştım
Pide yaptırayım ben bugun cocuklarda seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…