Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim arkadaslar da bu tarz sorunlardan bahsediyorlar hep

Benim arkadaslar da bu tarz sorunlardan bahsediyorlar hep

Benim 7,5 yıl oldu 7 kez tartışmamışımdır, genelde bana bagırırlar benzer tepki veririm ve küserler pişman olurlar. Sevdiklerimle toparlarım bunun yüzüne kolay kolay bakmıyorum ztn

Carrefour da tarım kredi kooperatifının üretmiş olduğu yağ var şuan indirimde geçen ay almıştım 32.5 kuruş 5 lt bence biryağdan kat kat daha kaliteli pure ona bakabilirsin

Bime gelecek yağ bende oradan alicam 5 lt 28,95 di 22 ocakta

kızlar mıgros ındırımı dedınız o ne zamandı
bız soktan beyaz marka tuvalet kâğıdı alıyoruz
12 lı galıba , 21 lira

Kac yasındaydı canım ? Sen bebeklede zorlanmışsındır tam yenı dogdugu sıra okula başladı dımı
mayısta kızım 7 yaşında olacak hic sorma canım minik supriz oldu benim niyetim kızım 1. Sınıfı bitirince bebeği yapmaktı ama bizim değil allahın dediği oluyor aradada oğlum var bu sene çok tempolu geçiyor ama kızım beni yormadı okulunu öğretmenini sevdi çok kolay öğrendi okuma yazmayı çoğu zaman ödevlerini kendi yaptı ben kontrol ettim boyle

püre fiyat iyi gibi ama stok yapacak kadar da düşük değilmiş canin

Bende hıc stok yapamıyorum dun alacaktım almadım .Yanı yapmıştım ama sızler kadar detaylı degıldı stogum ve bıttı suanda
Fıyatlarada hıc hakım degılım galıba

Geçmiş olsun, borsada nekadar zamanda kaybettiniz 70bini. Yani total de ne kadar kalıp ne kadar kayıp/kazanç yasadınız?

Ben 19 lt zeytinyağı aldım ev Yapımı şu an sadece yumurta pilav ve makarnada kullanamiyorum alışamadım diğer tüm yemek ve hamur islerinde alıştım yedikçe alışılıyor aylık 2 lt falan mısır yagi alıyorum sadece sağlıklı değil bu yağlar keske hic almasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…