- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.381
Benim arkadaslar da bu tarz sorunlardan bahsediyorlar hepSabahtan beri içimde bir sıkıntı var patlayacak gibiyim
Aşağıdan biri fena çattı
Sadece niye atladınki şimdi dedim, daha da bağırmaya başlayınca ses tonuna dikkat et istersen dedim ve çıktım
Bu ona yeter
Odada kendi halkı, başka 1 personel ve müdürü vardı.
Manyak evet. Hep kavgacı hep deli. Hep sorunlu.
Söyleyeceklerim bu kdr.
Benim arkadaslar da bu tarz sorunlardan bahsediyorlar hep
Carrefour da tarım kredi kooperatifının üretmiş olduğu yağ var şuan indirimde geçen ay almıştım 32.5 kuruş 5 lt bence biryağdan kat kat daha kaliteli pure ona bakabilirsinDünden kalma kuru fasulye pilav var. Onu yicez. Salata yaparim. Nar eksili sosum süper yaa. Ama cok istah aciyor
Kizlar aksam ustu cikip stokluk tuvalet kagidi alacagim. Komili. 32li 30 lira. Nasil uygun mu sizce.
Bir d3 zeytinyag aldik biliyosunuz. Ama pasta borek derken aycicek yag da gerek oluyor.
Biryag 5 lt 33 lira . Uygun mu sizce
Alayim mi stokluk
Bime gelecek yağ bende oradan alicam 5 lt 28,95 di 22 ocaktaDünden kalma kuru fasulye pilav var. Onu yicez. Salata yaparim. Nar eksili sosum süper yaa. Ama cok istah aciyor
Kizlar aksam ustu cikip stokluk tuvalet kagidi alacagim. Komili. 32li 30 lira. Nasil uygun mu sizce.
Bir d3 zeytinyag aldik biliyosunuz. Ama pasta borek derken aycicek yag da gerek oluyor.
Alayim mi stokluk
Bime gelecek yağ bende oradan alicam 5 lt 28,95 di 22 ocakta
Carrefour da tarım kredi kooperatifının üretmiş olduğu yağ var şuan indirimde geçen ay almıştım 32.5 kuruş 5 lt bence biryağdan kat kat daha kaliteli pure ona bakabilirsin
Evet sıvıyağı sevdim fiyatı da iyiydi birde bilindik bir kurum üretiyorevet bizde kullandık çok hafif
mayısta kızım 7 yaşında olacak hic sorma canım minik supriz oldu benim niyetim kızım 1. Sınıfı bitirince bebeği yapmaktı ama bizim değil allahın dediği oluyor aradada oğlum varKac yasındaydı canım ? Sen bebeklede zorlanmışsındır tam yenı dogdugu sıra okula başladı dımı
püre fiyat iyi gibi ama stok yapacak kadar da düşük değilmiş caninDünden kalma kuru fasulye pilav var. Onu yicez. Salata yaparim. Nar eksili sosum süper yaa. Ama cok istah aciyor
Alayim mi stokluk
Hangisi canim.püre fiyat iyi gibi ama stok yapacak kadar da düşük değilmiş canin
Sadece kizartmalar için alicam yemeklerime zeytinyağı dışı kullanmiyorumO yağ bitkisel karışım yağı, aycicek değil fark etmediyseniz dikkat edin
Geçmiş olsun, borsada nekadar zamanda kaybettiniz 70bini. Yani total de ne kadar kalıp ne kadar kayıp/kazanç yasadınız?dün biraz kağıtlar faturalar vs. uğraştım atılacakları attım düzenledim falan elime eskiler geçti...
1.079gr altın almışız zamanında... evi sattığımız para ile... çok hatalar yaptık yaaa... şimdi dursaydı 248bin civarı altın ediyordu kabaca hesapla.. 60-70bin de borsada kaybettik... elimde bir arabamız kaldı... bankada 3 5 lira...
ama kısmet işte hepsi birer kötü tecrübe... İnşallah bundan sonra doğru isabetli kararlar verebiliriz ....
ikisideHangisi canim.
Nereye sormuştunuz diyanete falan mıyakıt falan alınabilirmiş bizde sormuştuk faturalara kullanabilirsiniz demişlerdi
diyanet değildi iş arkadaşının akrabası hocaymış ona sormuştu o yiyeceğiniz bişey almayın demişNereye sormuştunuz diyanete falan mı
Bizim de ilk kez bu Şubatta yatacak
Ters bisey yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?