- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.361
kayinvalidemdemde iyidirKv çok şanslı gelin yönünden
sorma dğru dıyosunNiye giymiyorsun acabagiysene
Nıye hedıye alıyosun dıye soracaktım tamda :)kayinvalidemdemde iyidir
Yeni evine taşındı esim gitti ben bebekten dolayı gidemedim ilk kez gidicem eli boş gitmek olmaz tabi
Nıye hedıye alıyosun dıye soracaktım tamda :)
Karne hedıye dımı oda var. Bende notlarına para verecegımı soylemıstım
100 'e 50 lıra
85 ustune 25 lıra
90-95 cıvarına 30 lıra demıstım ınsallah unutmuştur
Karne hedıyesınıde babası halletsın ben bı hesap yapayım bakalım ne kakalayabılırımalsınlar da öyle güzel notlar verilir o paralar benim kızım daha 1. Sınıf şimdiden basladik
Ne güzel canım Allah muhabbetinizi arttirsinkayinvalidemdemde iyidir
Yeni evine taşındı esim gitti ben bebekten dolayı gidemedim ilk kez gidicem eli boş gitmek olmaz tabi
bende hiç giymedim öylece duruyor çeyizimdekiler sevmiyorum öyle şeyleri nedense tayt bile çok nadir diyerim pijamalarımla dolaşırım saçım tepede topuzsorma dğru dıyosun
bizimkinin istekleride kendi gibi küçük barbie doğranan sebzeler prenses elbise v.sKarne hedıyesınıde babası halletsın ben bı hesap yapayım bakalım ne kakalayabılırımben 150 bağlarım bu ısı Artık oyuncaklarada kanmıyor , su altı kamerası fılan ıstıyor babasıda versın aslın madem
eşimde okula şovale almıştı promosyonla kullanmaz hiç o parayıEşimin promosyon yatmış benimde Şubat'ın 20 sinde yatacak caiz değil dendiği için birikim ya da kendimiz için kullanmayacağız
Kac yasındaydı canım ? Sen bebeklede zorlanmışsındır tam yenı dogdugu sıra okula başladı dımıbizimkinin istekleride kendi gibi küçük barbie doğranan sebzeler prenses elbise v.s
yakıt falan alınabilirmiş bizde sormuştuk faturalara kullanabilirsiniz demişlerdiEşimin promosyon yatmış benimde Şubat'ın 20 sinde yatacak caiz değil dendiği için birikim ya da kendimiz için kullanmayacağız
Dünden kalma kuru fasulye pilav var. Onu yicez. Salata yaparim. Nar eksili sosum süper yaa. Ama cok istah aciyor
Kizlar aksam ustu cikip stokluk tuvalet kagidi alacagim. Komili. 32li 30 lira. Nasil uygun mu sizce.
Bir d3 zeytinyag aldik biliyosunuz. Ama pasta borek derken aycicek yag da gerek oluyor.
Biryag 5 lt 33 lira . Uygun mu sizce
Alayim mi stokluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?