Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kayinvalidemdemde iyidir
Yeni evine taşındı esim gitti ben bebekten dolayı gidemedim ilk kez gidicem eli boş gitmek olmaz tabi
Nıye hedıye alıyosun dıye soracaktım tamda :)
Karne hedıye dımı oda var. Bende notlarına para verecegımı soylemıstım
100 'e 50 lıra
85 ustune 25 lıra
90-95 cıvarına 30 lıra demıstım ınsallah unutmuştur

alsınlar da öyle güzel notlar verilir o paralarbenim kızım daha 1. Sınıf şimdiden basladik

alsınlar da öyle güzel notlar verilir o paralarbenim kızım daha 1. Sınıf şimdiden basladik
Karne hedıyesınıde babası halletsın ben bı hesap yapayım bakalım ne kakalayabılırım ben 150 bağlarım bu ısı Artık oyuncaklarada kanmıyor , su altı kamerası fılan ıstıyor babasıda versın aslın madem

dün akşam kemikli etleri haşlayıp kemiklerinden ayırdık annemle patates sogan havuç ekleyip terbiye yaptık sulu yemek olarak pilav yogurt çorbası dolaptan közlenmiş patlıcan çıkardım onun salatasını yaptım yedik şükür bugünde yemeğim var yanına makarna ve çorba yapcak annem ben bugün geç çıkarım işten

Eşimin promosyon yatmış benimde Şubat'ın 20 sinde yatacak caiz değil dendiği için birikim ya da kendimiz için kullanmayacağız

bizimkinin istekleride kendi gibi küçük barbie doğranan sebzeler prenses elbise v.s

Bizim kvler de yeni eve geçtiler Allah adı verdi hiç bişey alma diye almadım ben de....:)

Notlara karneye hediye konusuna gelince... kuzu da sordu ne alacaksınız bana diye... sonra kendi cevabını kendi verdi tebrik edersin başarılarımın devamını dilersin diye....
kendine çalışıyor kendine okuyor....
tabi ki motivasyon önemli ama takdir aldım diye de hediye beklememeli...
kitaplarını bol bol almıştım zaten...
sinemaya gideriz dedim. uçtuuu :)

Dünden kalma kuru fasulye pilav var. Onu yicez. Salata yaparim. Nar eksili sosum süper yaa. Ama cok istah aciyor

Kizlar aksam ustu cikip stokluk tuvalet kagidi alacagim. Komili. 32li 30 lira. Nasil uygun mu sizce.
Bir d3 zeytinyag aldik biliyosunuz. Ama pasta borek derken aycicek yag da gerek oluyor.
Biryag 5 lt 33 lira . Uygun mu sizce
Alayim mi stokluk

İkiside gayet uygun canım

Sabahtan beri içimde bir sıkıntı var patlayacak gibiyim
Aşağıdan biri fena çattı
Sadece niye atladınki şimdi dedim, daha da bağırmaya başlayınca ses tonuna dikkat et istersen dedim ve çıktım
Bu ona yeter
Odada kendi halkı, başka 1 personel ve müdürü vardı.
Manyak evet. Hep kavgacı hep deli. Hep sorunlu.
Söyleyeceklerim bu kdr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…