- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #26.901
Benim de nevresimler değişti bir ucu yıkanıyor. Süpürge açmam lazım eşim halledecek. Kese köpük işini dışarda mı yaptırıyorsun?Bir suru isim var yapmam gerekenler dolu... kese kopuk istiyorum dedim ya bugun halledeyim istiyorum.. 2 makine camasirim var biri yikaniyor.. kuzunun kursu var ciktiktan sonra sinema yapalim istiyoruz.. bakalim hangilerini halledebilecem:) huzurlu mutlu saglikli haftasonlari..
Ayy arada gidiyorum hamam yapiyorum iyi yapiyorlar keseyi... iste bugun de halletsem istiyorumm ama hava soguk usutursem diye tereddutum var...Benim de nevresimler değişti bir ucu yıkanıyor. Süpürge açmam lazım eşim halledecek. Kese köpük işini dışarda mı yaptırıyorsun?
Eğer memnunsan bir ara ayrıntı almak isterim ben de kızları toplar giderim bi gün :) gerçi hamam doğru olur mu şu süreçte bir sormam lazımAyy arada gidiyorum hamam yapiyorum iyi yapiyorlar keseyi... iste bugun de halletsem istiyorumm ama hava soguk usutursem diye tereddutum var...
sen yemek yapsan yeter heralde. esler ne icin varlar:)
Evet cok iyi oluyor hatta ananem gibi hamam zamanim geldi diyorum :)) sana su an tehlikeli olabilir.. fazla durmadan ileriki zamanlarda belki. Esimi iknaya calisiyorum sen goturup getirsen diye.. :)Eğer memnunsan bir ara ayrıntı almak isterim ben de kızları toplar giderim bi gün :) gerçi hamam doğru olur mu şu süreçte bir sormam lazım
hamam hamılelık surecınde daha dgrusu hamılelıgın ıkk 3ayında uygun degıl dıye bılıyorum cunku ck sıcak bebege ıyı gelmıyor+ sıcak ortamda mikrop kapma olasığı artıyorEğer memnunsan bir ara ayrıntı almak isterim ben de kızları toplar giderim bi gün :) gerçi hamam doğru olur mu şu süreçte bir sormam lazım
Sanırım sakıncalı olur canim cok sıcakEğer memnunsan bir ara ayrıntı almak isterim ben de kızları toplar giderim bi gün :) gerçi hamam doğru olur mu şu süreçte bir sormam lazım
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah :)Kızlar selam, benı merak etmıssınız cok sagolun. Iste cok yogun zamanlar geçiriyorum hıc bakamıyorum buralara hafıfleyınce kaldıgım yerden okuyup gelmeyi dusunuyorum. Araba bakıyorduk, pazartesi gunu aldık. 12 bın kadar elden borclandık ama olsun cok ıstedıgım bır arac oldu, ıcımıze sindi. Daha sonra detaylı yazacağım size
Ben normalde de çok sıcak suyla yıkanamam hatta baya ılık olur ama biz evde termosifon kullanıyoruz ya şöyle doya doya su dökemiyorum sıcak su biter de öylece kalırsam diyeSanırım sakıncalı olur canim cok sıcak
Doğumdan sonra gidersin artik canim inşallah:))Ben normalde de çok sıcak suyla yıkanamam hatta baya ılık olur ama biz evde termosifon kullanıyoruz ya şöyle doya doya su dökemiyorum sıcak su biter de öylece kalırsam diye
Sırf bol su dökmek için istiyorum hamamı:)
off de puff de yorgunluk belirtisi ver silerken ise yarar belki :)Maşallah kızlar erkenden ne çok iş yapmışsınız ben yavaş yavaş krndimi yormadan yapıyorum ilerlemiyor işler ben de kısmen evi topladm gece toz almıştım az önce mutfak banyo hariç süpürdüm daha oraları toparlamadım küçük odanın camını silmeye başlayacağım eşim görüp elimden alır diye düşünüyorum şimdi sil desem silmez en iyisi ben strateji uygulayayım inşallah alır elimden
ben bayılıyorum bide esımlerin memleketi ilçede kaplıcasıyla ünlü ben hayatımda ilk defa nişanlıyken gttım bayılıyorum artk hele kaplıca suyuyla ck daha gzel oluyoBen normalde de çok sıcak suyla yıkanamam hatta baya ılık olur ama biz evde termosifon kullanıyoruz ya şöyle doya doya su dökemiyorum sıcak su biter de öylece kalırsam diye
Sırf bol su dökmek için istiyorum hamamı:)
bizim buranin pazarindan daha uygunmus manavBizde alışverişe gittik geldik
Fiyatlar ayni yuksek
Markette 165 tl
Manav 57
Yufka 7.5
Çok abartmadan aldım perşembe kv gideceğiz diye
Manavda
Domates 3.5 tl salkım 6 tl
Biber 8.5
Patates soğan 3.5
Ispanak 5 tl
Karnabahar 5 tl
Brokoli 7.5 tl
Marul 4.5 tl
Patlıcan 8 tl
Muz 7.5
Portakal 1.5
Elma 3
Limon 1.5
Maydanoz 1.5
Kivi 7
Aklıma gelenler bunlar burda fiyatlar boyle patlıcan hariç herseyden biraz biraz aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?