Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim de nevresimler değişti bir ucu yıkanıyor. Süpürge açmam lazım eşim halledecek. Kese köpük işini dışarda mı yaptırıyorsun?

Benim de nevresimler değişti bir ucu yıkanıyor. Süpürge açmam lazım eşim halledecek. Kese köpük işini dışarda mı yaptırıyorsun?
Ayy arada gidiyorum hamam yapiyorum iyi yapiyorlar keseyi... iste bugun de halletsem istiyorumm ama hava soguk usutursem diye tereddutum var...
sen yemek yapsan yeter heralde. esler ne icin varlar:)

Ayy arada gidiyorum hamam yapiyorum iyi yapiyorlar keseyi... iste bugun de halletsem istiyorumm ama hava soguk usutursem diye tereddutum var...
sen yemek yapsan yeter heralde. esler ne icin varlar:)
Eğer memnunsan bir ara ayrıntı almak isterim ben de kızları toplar giderim bi gün :) gerçi hamam doğru olur mu şu süreçte bir sormam lazım

Keyfım yok bugün oğlanında burnu akıyor ama çok şükür ıyıMercimek çorbası yaptım kerevızın yeşil yapraklarını atmamıştım mercımege attım.mercımek kerevız yaprağı soğan patates havuç hepsını cektım çok guZl oldu.Etımek tatlısı yaptım dünden kuskus makarna var bugün salata yapar yerız oğlanla yeter bize.yarın temızlık yaparım pazartesı Salı ıcın yemek yaparım.Şimdi nevresımlerı degsırıtıp yıkıycm akşam renkli yıkadım onları katlayıp kaldırıcam.

Eğer memnunsan bir ara ayrıntı almak isterim ben de kızları toplar giderim bi gün :) gerçi hamam doğru olur mu şu süreçte bir sormam lazım
Evet cok iyi oluyor hatta ananem gibi hamam zamanim geldi diyorum :)) sana su an tehlikeli olabilir.. fazla durmadan ileriki zamanlarda belki. Esimi iknaya calisiyorum sen goturup getirsen diye.. :)

hamam hamılelık surecınde daha dgrusu hamılelıgın ıkk 3ayında uygun degıl dıye bılıyorum cunku ck sıcak bebege ıyı gelmıyor+ sıcak ortamda mikrop kapma olasığı artıyor
ben de hamama bayılırım ama beklıyorum mecburen

Hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah :)

Ilerleyen zamanlarda
Doğumdan sonra gidersin artik canim inşallah:))

Maşallah kızlar erkenden ne çok iş yapmışsınız ben yavaş yavaş krndimi yormadan yapıyorum ilerlemiyor işler ben de kısmen evi topladm gece toz almıştım az önce mutfak banyo hariç süpürdüm daha oraları toparlamadım küçük odanın camını silmeye başlayacağım eşim görüp elimden alır diye düşünüyorum şimdi sil desem silmez en iyisi ben strateji uygulayayım inşallah alır elimden

off de puff de yorgunluk belirtisi ver silerken ise yarar belki :)

Bizde alışverişe gittik geldik
Fiyatlar ayni yuksek
Markette 165 tl
Manav 57
Yufka 7.5
Çok abartmadan aldım perşembe kv gideceğiz diye
Manavda
Domates 3.5 tl salkım 6 tl
Biber 8.5
Patates soğan 3.5
Ispanak 5 tl
Karnabahar 5 tl
Brokoli 7.5 tl
Marul 4.5 tl
Patlıcan 8 tl
Muz 7.5
Portakal 1.5
Elma 3
Limon 1.5
Maydanoz 1.5
Kivi 7
Aklıma gelenler bunlar burda fiyatlar boyle patlıcan hariç herseyden biraz biraz aldim

Esim ve cocuklar yine gittiler esim tras olup çocukları eglendirmeye götürecek
Pure seninki ete düşkün bizimkide aktardan çıkmaz iki torba toplar gelir simdi

ben bayılıyorum bide esımlerin memleketi ilçede kaplıcasıyla ünlü ben hayatımda ilk defa nişanlıyken gttım bayılıyorum artk hele kaplıca suyuyla ck daha gzel oluyo

bizim buranin pazarindan daha uygunmus manav
guya sebzenin meyvenin gobeginde yasiyoruz ama fiyatlar ucmus.
ispanak 6 tldi
muz 6.5
patates 3.5-4
karnabahar tanesi 6 lira ki o da 2 kisilik ufak olanlar
patlican 8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…